Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjkjhghfgdfd

Polacy sa gorsi od Arabow, bo Polki juz nawet na nich nie leca....Wola Arabow

Polecane posty

Gość kjkjhghfgdfd

:)

Gość Mało do szczęćsia
Ja tam wolę Polaków

Gość uu
he, ja nie lece ani na polakow ani na arabow, do jednego wora z nimi :P ale jak juz bym miala wybierac, to wybralabym albo polaka, albo araba, ale pod tymi warunkami: niereligijny inteligentny nie-maczo codziennie rano bierze prysznic

Gość orzeszty
no faktycznie, niezbyt latwo bedzie cie znalezc polaka, co codziennie rano bierze prysznic :D :D :D

Gość uu
bo tylko rano to dopuszczalne minimum higieny, wiecej razy tez moze brac.

Gość co tu tak śmierdzi
dopuszczalne minimum to 2 razy dziennie :-0 ale gratuluje podejścia :-0 po całym dniu na budowie kładzie sie z tobą do łóżka, wkłada ci palucha w kapsko na którym jest centymetrowa warstwa tynku, tylko po to byś ty miała radoche że rano sie umyje :-0 chyba po twoich wydzielinach :-0 :-P

Gość uu
nie sypiam z facetami z budowy, a poza tym to chyba logiczne, ze jak ktos jest brudny to sie myje :P

Gość uu
rano obowiazkowo, potem wg. potrzeby :P takie proste rzeczy trzeba ci wyjasniac?

Gość co tu tak śmierdzi
a co to facet z budowy jest jakiś gorszy? w/g ciebie jest śmieciem? :-0 masz sie za luksusową prostytutke? :-0 takiego też stać czasem :-P

Gość kjkjhghfgdfd
ok. moj facet jest arabem ...nie wiem jak go nazwac, bo mam z Indii a tato z yemenu..urodzony w abu dhabi...edukacja w Londynie...:) myje sie po kazdym wyproznieniu.. nosi super modne ciuchy i ma slodka buzke:)

Gość kjkjhghfgdfd
moj pierwsy i jednyny...i za chiny , nawet jaby ktos mi million dolarow zaplacil, nie zamienilabym go na Polaka:)

Gość uu
facet z budowy nie jest smieciem, a ja mam takie preferencje jakie mam. a tobie co sie tak strasznie chce droczyc?

Gość kjkjhghfgdfd
po każdym wypróżnieniu ma słodko buźke :classic_cool: a wypróżnia sie średnio co 45 min w przerwach na reklamy oglądając kanał z telenowelami :classic_cool:

Gość kjkjhghfgdfd
Bo Polacy to sa : 1. nie zabyt przystojni, 2. blondyni (nie meskie) 3.smierdza 4. nie maja kasy 5. sa nudni 6. nie maja klasy