Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artemis84

szukam Anonimowych Alkoholików

Polecane posty

Gość artemis84

witajcie! nie wiem czy to dobre miejsce na takie poszukiwanie. hmmmmmm ale nic nie tracę wieć postanowiłam sróbować. w tym roku kończe studia pedagogiczne, piszę pracę o życiu Anonimowych Alkoholików. szukam osób które należą do tej wspólnoty i mogłyby mi opowiedzieć drogą elektroniczną o swoim życiu. jestem z małej mieściny i nikt tu nie zgodzi się na takie badania, dlatego próbuję je przeprowadzić tą drogą.proszę o pomoc,zapewniam pełną anonimowość.

Gość animowany alkoholik
🖐️

Gość artemis84
witaj:)

Gość jest kilka portali
dla aa i tam poszukaj jakiegos kontaktu, albo udaj sie do najblizeszgo wiekszego miasta w swojej okolicy napewno jest tam grupa aa gdzie ktos zgodzi sie pomoc. oczywiscie anonimowo bo na tym polega ta wspolnota.

Gość jest kilka portali
moze napisz troche jasniej co dokladnie chcesz wiedziec, ale watpie aby tu na forum ktos ci pomogl. raczej jest tu nie wielu alkoholikow przynajmniej tych, ltorzy sie lecza;/

Gość
Przykro mi - jestem znanym pijakiem incognito. Poszukaj na meetingach. Zagadaj z prowadzącym spotkanie czy są chętni, zostaw namiary na siebie i czekaj na odzew. Tutaj się tylko jedna alkoholiczka pałętała jeśli dobrze pamiętam (no może jeszcze parę innych nie przyznających się :P )

Gość artemis84
dzieki za wszystkie posty, pytacie o co dokładnie mi chodzi - mam za zadanie przestudiować historie życia Anonimowego Alkoholika by wychwycic w którym jego momencie zaczyna sie alkoholizm, jaki wpływ ma na to rodzina, praca, znajomi, jak się alkoholik porusza w tych obszarach. wreszcie jak podejmuje decyzje o trzeźwieniu i jakie są tego efekty? pozdrawiam serdecznie