Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość floooooooooo3

czy ktos pracuje tylko na nocne zmiany??jak to wplywa na wasz organizm?

Polecane posty

Gość floooooooooo3

Ja pracowałam przez ok. 8 lat. Teraz juz na 8 godzin i nie ma nic lepszego. Cera wypczęta, ja tez. mniej zmarszczek.

ale ja nie pracowałam tylko na noce, miałam też dni. Jedyny plus to było to, ze miałam pozniej po 2,3 dni wolnego. A jak na początku miałam doby to i z 5 było wolnego.

no.....wplywa tak, ze zawsze mialam moczenei nocne i ono teraz przyypada na godziny pracy.

Gość An26
ja pracowalam dwa miesiace, stracilam 16 kilogramow i mimo, ze bylo to ponad rok temu nadal 10 nie moge odzyskac, a chce..:(

Gość floooooooooo3
ja jestem zmuszona pracowac na nocne zmiany, bo w moim miejscu pracy - pod oświetleniem miejskim, klienci w dzień nie przychodzą

Gość Evangeline
ja najbardziej lubie pracowac w nocy no ale jestem typem sowy

Gość evangeline
mam wyplupiaste oczy i pohukuje radosnie

Gość ikiok
miałam na myśli że czasem do du-p-y czasem do ci-py taka praca, a czasem nawet do buzi, ale ogólnie o.k

Gość nasjidgidyh
biuehehhe lol :d TA sowa hehehe

Ja pracowałam kilka lat w systemie dwuzmianowym. I jeśli były to mieszane zmiany dniówki, nocki - to było strasznie. Same nocki były w sumie ok ale im człowiek starszy tym gorzej je znosi. Koleżanka jest lekarzem i pracuje w dzień i w nocy i kiedyś powiedziała mi że zrobiono badania naukowe. Wynikało z nich że kobieta lekarz pracująca w nocy żyje 10 lat krócej od kolegów też pracujących w tym zawodzie. Mnie osobiście te nocki rozbijały i z pracy zrezygnowałam ale praca w dzień po 8 godzin taka sobie bo trzeba brać wolne jeśli chce się coś załatwić. A po nocce zawsze był dzień lub dwa luzu.