Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luka15

Kolczyk w JezorkuP

Polecane posty

Gość Luka15

EmanKO.....ktos z was ma kolczyk w jezyku?? moze napiszcie cos jak wam sie goił...itd.;) pozderkaaa:*:*

Hej ja mam 2 tydzien i jest ok.Przeklucie nic nie boli,po paru godzinach jezyk opuchl i bylo tak przez 5 dni.Ssalam kostki lodu zrobione z szalwii i rumianku.Jadlam jogurty ,kaszki i takie tam.Nie jest tak zle jak opisuja.Teraz czekam na wymiane kolczyka..polecam

Wal sie pedale!!!Robie co mi sie podoba i zajmij sie swoimi sprawami

ja marze o kolczyku w jęzorku ale nie stac mnie na odwage, zeby sobie zrobic:) podziwiam Was dziewczyny :))

Wystarczy wejsc do studia i zaufac..ja nie zaluje...fajna sprawa.A poza tym tez nigdy nie myslalam ,ze to zrobie.A tu jednak...

Gość Metaluszek666
Mam kolczyk w języku już kilka miesięcy. Przekłucie - nie boli praktycznie wcale. Niestety już wieczorem odczuwamy ból i język puchnie na cała długość kolczyka. Opuchlizna i ból utrzymuje się ok 1,5 tygodnia. Później już same plusy.

Gość zastanawiajaca sie
Ja kolczyka w jezyku mam juz 2 lata. Przeklucie nie bolalo tak bardzo jak sie spodziewalam trwalo chwilke i nie było tak strasznie.Problem byl troche z jedzeniem bo NIE WOLNO jesc niczego co zawiera bialko czyli np, pic mleko jesc jogurty itd bo to szkodzi i przedluza gojenie. Goilo mi sie jakies 3 tyg i pozniej juz luz teraz mam sliiczny kolczyk w jezorku. Jesli macie jakies pytania piszcie pozdrawiam:)

W studio powiedzieli mi ,ze moge jesc jogurty i mleko,dziwue sie niektorym ze tak dlugo sie goilo.Ja pilam mleko i jogurty i zagoilo sie w ciagu 5 dni