Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mystere

Nie cierpię siostry mojego Narzeczonego!!! Wrrr...

Polecane posty

Gość Mystere

Witajcie, Mam wspaniałego faceta, którego kocham nad życie, ale....(jak zwykle, musi być ale) nie znoszę Jego siostry! Ma paskudny charakter. Aż dziw, że On i ona sa z jednej matki! Do momentu kiedy moj facet był sam i nie miał nikogo, to z nią spedzał wolny czas, a teraz nadal tak jest, ale oczywiście mniej natężone. To chyba normalne, że woli spędzać czas ze mną. Nie zaniedbuje jej jednak, a ona chyba jest zazdrosna o mnie i na kazdym kroku daje mi do zrozumienia, ze jestem powietrzem. Napisze tylko ostatni incydent. SWIETA-przyszla ze swoim mezem i dzieckiem, nie zlozyla zyczen(to malo istotne)i dla kazdego miala prezent, tylko nie dla mnie. Ostentacyjnie wreczyla wszystkim upominki a mi nie. Zabolalo mnie to cholernie, ale przelknelam sline i udalam, ze mam to gdzies. Co robic z taka krowa?

Gość Mystere
up

Gość Olej ja i jush

Gość Mystere
świetna rada:/

To nie ładnie z jej strony, ona chyba bardziej sie ośmieszyła... a Ty nie możesz traktować ją jak ona Ciebie bo jesteś mądrzejsza wiec bądź sobą i staraj się nie przejmować nią, tylko głowa do góry i bądź dumna bo jesteś na pierwszym planie u swojego narzeczonego ;)

Gość Mystere
SWA---->też tak myślę, ale to ciężkie, bo ona działa na mnie jak czerwona płachta na byka:(

..albo kup jej jakiś upominek i powiedź - "proszę (imie), jakos wyleciał mi z głowy prezent dla Ciebie"

...a co na to Twój narzeczony tak apropos...?

eh,skad ja to znam?ja i moj byly facet poszlismy na kolacje z jego siostra,siedzimy,gadka szmatka,co tam u nas,u niej,a on nagle wypalil z tekstem:'claire,ale ty jestes piekna'.zatkalo mnie.fakt,jest piekna,ale to jej brat,w dodatku ja tam tez bylam i poczulam sie dosyc nieswojo. zakonczylam ten zwiazek po jeszcze paru innych podobnych incydentach.mam nadzieje,ze twoj narzeczony nie plecie takich glupst przy tobie.

Gość Mystere
On chyba nie widzi problemu. Nie rozmawialam z nim na ten temat jeszcze, bo sie na mnie wkurzy, ze robie z igly widly:(

Gość SORRY ALE JA ROZUMIEM
ja tez nie znosze zony mojego btraya i przy kazdej okazji oscentacyjnie to okazuje!!! WIEC JA TROICHE ROZUMIEM

ja nie trawie siostry mojego meza, jest strasznie pyszna i sie wywyzsza i ostatnio zadzwonila, ze mam przelozyc spotkanie rodzinne, bo ona moze gdzies zechce w tym czasie wyjechac. Mysle, ze nie przeszkadzaloby mi to tak bardzo, gdyby moj maz nie byl w nia wpatrzony jak w obrazek, a niestety jest.

to ze sie nie lubi nie oznacza żeby tak traktować bratową, mój brat niedawno sie ożenił i też nie przepadam za jego żona choć znam ją już 10 lat, ale na święta i ona prezent dostała! Takie zachowanie źle świadczy o niej...

Gość Mystere
I jeszcze coś...ona uwielbia wysmiewac sie z ludzi, nawet z wlasnej babci. Szyderczo i z taka glupia satysfakcja dokucza ludziom, a bo wygladaja nie tak, albo zachowuja sie nie tak, jakby sama byla zajebiscie piekna i wyksztalcona! Jest bezczelna i wredna!!! A moj facet nie reaguje, bo chyba mu to mnie przeszkadza, albo nie zwraca uwagi na takie rzeczy...nie wiem

Gość Mystere
Czy ktoś jeszcze jest w podobnej sytuacji?

a ja sobie myslę, ż ejeżeli faktycznie - odnośnie przykładu, który podałas - wszyscy dostali prezent, tylko nie Ty i Twój facet nie dostrzega, że cos jest nie tak (nawet głupi potrafi odczuć niezręczną sytuację) to problem tkwi w nim, a nie w jego siostrze. Co Cię ona obchodzi? To jej sprawa, ze nie potrafi się zachowac... z nią żyć nie będziesz, ale z jej bratem. Znaczy się, że on nie potrafi spostrzec, ze Tobie dzieje się krzywda? I odpowiednio zareagować? Maślak w takim razie z Twojego mężczyzny :/

a ona chyba jest zazdrosna o mnie i na kazdym kroku daje mi do zrozumienia, ze jestem powietrzem. ___________ a może nie jest wcale zazdrosna, tylko po prostu uważa,że jej brat zasługuje na kogoś lepszego od ciebie i dlatego ją denerwujesz ?

Gość tajne kody
mnie przez kupe lat siostra mojego męża traktowała jak psa, (a raczej usiłowała, bo ja nie z tych co się dają)w każdym razie wesoło nie było. Ale jeszcze napiszę dlaczego. Weszłam do tej rodziny jako czarna owca-rozwódka z dzieckiem-i nikogo nie obchodziło że się kochamy i jest nam razem dobrze. Ale w życiu jest różnie,i każdemu może się kopyto podwinąć...i się podwinęło.Rozwiodła się z mężem,znalazła drugiego,zrobił jej dwoje dzieci i zostawił...I zgadnijcie do kogo przyszła po pomoc?

Gość Mystere
Księżyc w Skorpionie-----> wszystko możliwe, ale kim ona jest, żeby wiedzieć czy jestem odpowiednia osobą dla jej brata czy też nie. Najważniejsze, że on jest szczęśliwy i gdyby była ok, to zaakceptowałaby mnie i całą tą sytuację! Jest świnia i tyle:(

Gość Mystere
Księżyc w Skorpionie-----> wszystko możliwe, ale kim ona jest, żeby wiedzieć czy jestem odpowiednia osobą dla jej brata czy też nie. Najważniejsze, że on jest szczęśliwy i gdyby była ok, to zaakceptowałaby mnie i całą tą sytuację! Jest świnia i tyle:(

Gość Mystere

Gość Mystere

Gość przeciez leje
tajne kody---> a na czym ta pomoc miala polegac konkretnie?

Gość Mystere
upsss, przepraszam, za te wszystkie powyższe posty

Gość tajne kody
a do czego ci ona jest potrzebna,aż tak bardzo zależy ci na jej akceptacji? Olej ją cieńkim siurem i ignoruj kompletnie, nie daj prowokować i traktuj tak jak ona ciebie...i tyle.

Gość tajne kody
przeciez leje-głównie to pieniążki pożyczać,dzieci poniańczyć czasami, wysłuchać żalów,skarg, płaczu, pozew o alimenty napisać(bo przecież ja też przez to przeszłam).....różne takie

Gość Mystere
Macie racje, bede ja olewac, tak jak ona mnie i juz!!! :)

Gość em.
Dziewczyny ! Szczerze zazdroszcze dziewczyna ktorych siostry ich facetów są wporzadku.Mojego faceta siostra neistety taka nie jest...oskarzyla mnie o to ze zniszczylam jej jakis ciuch..to jedna akcja a druga to taka ze pozyczylam torbe podrozna od mamy mojego faceta a ona napsial mi ze to jest jej torba i ze jak nie mam to zebym sobie kupila a nie zabierala bo to juz zakrawa o kradziez! akcje sa masakryczne, mijaamy sie u niego w domu jak dwie obce osoby..najlepsze jest to ze ich mamuska nic z tym nie robi! Na szczescie moj facet stoi na mna murem i mowi ze jak wezniemy slub to wydziedziczy ja z rodziny hmm;) I na drugie szczescie ja jestem taka ze mam jej zachowanie gleboko w du*** mimo ze jestem od niej mlodsza wydaje mi sie ze z wiekszym dystanem i spokojem traktuje jej osobe..jest niech sobei bedzie...al jakby jej nie bylo to bylo cudnie;)

Gość em.
także moim zdaniem no stres to my jesteśmy górą a nie ich siostry !:)