Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ja kocham piątki

Oto mój plan na dzisiejszy wieczór

Polecane posty

18.00 Idę polezeć w wannie z książką 19.00 Kolezanki przychodzą - plotki, piwo, driny, śmieszne fazy :D dużo piwa! Dużo drinów! 22.30 Jadę sobie taksą z koleżankami do jakiegoś fajnego klubiku pijana i szcześliwa :D 23 - ?? taniec do upadłego, zabawa i cokolwiek tam jeszcze co nam twórczego do głowy w upojeniu alkoholowym przyjdzie :D A Wy??

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
o 18 idziesz polezec do wanny, a o 19 juz przychodza kolezanki??? To ile tak bedziesz lezec, 5 minut?????

no godzinę nie? ymc, ymc

Gość ja idę z mężem na spacer
po powrocie relax przy tv i kompie, przytulę kota, spać ... ale ja leciwa baba jestem i nie w głowie mi tańce i swawole

Gość a ja a ja a ja kaja
a ja właśnie wyszłam z wanny teraz popracuje chwilke przy kompie potem na 20 pojadę na masaż czyli relaks:)

a o polnocy pojde z jakims przystojniacha do kilba i obciagne mu z polykiem :D a co

to miłego ciągnięcia druta mierny podszywie :D:D:D

Gość kasaaaaa
A ja nie amm siły juz zyc,włosy mi wypadaja garscioami,niewiem co robic,załamka,nic mnie nie cieszy ,kompletnie:( Dzisiaj wieczorem chyba sie zadzgam nozem :(

kasssa, co Ty opowiadasz, mamy piątek, jutro wolne, trzeba się cieszyć!:D jakoż i ja czynie haha

wznoszę reddsikiem zdrowie Kafeterianek, zdrówko kobitki, a tak sobie czytam tutaj to szkoda mi czasem, tyle bólu a wszystko się wokół facetów kręci, ja zawsze powtarzam "SĄ INNE RZECZY" i kiedy to zrozumiecie, że nie tylko facet może przyjemność sprawić i dac szczęście to 80% problemów z kaqfeterii rozwiązanych:D pozdrawiam

Gość madlennn
a ja siedze w domu :( po 20 pojde spac, jutro powtórka z rozrywki... jestem taka samotna...

ja się bawię we wrocławiu, jak ktoś się samotny czuję to z koleżankami możemy przygarnąć, im więcej osób tym lepiej i zabawa lepsza:D p.s. Redds działa :D

Gość madlennn
ja niestety z okolic łodzi :(

Gość kasaaaaa
EEE mnie nic nie cieszy,niewiem jak ja wezme te slub za 2 miechy,skoro 25 lat mam a łysina na głowie.To jest paranoja. Nie mam siły psychicznej zeby temu sprostac :(

e tam łysina, do wesela sie zagoi :D

kasaaa, pomyśl, że inni mają gorzej, nie mogą chodzić np, cieszmy się z tego co mamy, życie staje się o wiele prostsze jak człowiek nie przywiązuje uwagi do bzdur :)

przepraszam ze przerwywam ten radosny nastroj ale czy Ty nie mialas byc o 18 w wannie z ksiazka? :P chyba jakas niezgodnosc z planem:P

no cholera, nastąpiła zmiana planów bo się zasiedziałam jak zwykle i będzie awantura dlaczego ja jeszcze nie gotowa ale to standard :D

a tak się stało iż, gdyż otworzyłam sobie reddsika, straszny leń ze mnie, chciałam się jakoś zmotywować tym planem i iść!być gotowa na czas, pierwszy raz! ale nie da rady, komputer mi kiedyś oczy wypali, tak coś czuję, ehmmm :)

Gość kasaaaaa
no własnie dla niektórych to jest bzdura,ale z takich włsni bzdur coraz więcej jest wisielców. dlaczego piszesz z einni nie widza i nie słysza?Czyli ze co ja mam nie widziesz i nie słyszec,wtedy bedzie sie czym martwic?Dziwne podejscie.

nie, nie, nie, ale tyle tu historii typu " mój facet robi to czy tamto" takie błahostki, albo "o boże pryszcz mi wyskoczył, czy umrę od tego?" o tym mówię, w ogóle uważam, że polacy za dużo się WSZYSTKIM martwią kiedy jedyne co musimy zrobić to żyć po prostu i korzystać z tego życia jak należy

ja tez zwykle zbieram sie do wyjscia dluga chwile :p nieststy dzisiejszy wieczor spedze w domu z ksiazka bo szykuja mi sie dwa kolokwia :( ale zaraz po nich albo pomiedzy nimi wyskakuje na miasto do klubu z przyjaciolmi:P

Gość kasaaaaa
Ja juz wszystko brałam przepisane przez dermatologa łącznie z intensywnymi kuracjami przeciw wypadaniu włosów,i nic :(

ja w środe miałam ostatnie zaliczenie a niby na zaocznych jestem, ahhh, i cały tydzień w pracy taki nieciekawy, ludzie zrzędzą i tak jakoś leniwie po świętach jest, no ale dzisiaj mamy piąteczek, czas odreagować, ważne jest jeśli mamy takie sposoby na odreagowanie stresu, bo to nie za dobrze jak się tak zbiera i nawarstwia, no więc iśc gdzieś poszaleć, wybrac się na saunę, cokolwiek, żeby nie siedzieć przy kompie w piątkowy wieczór, spotkać się z ludźmi, zrobić coś śmiesznego:D

Zaraz przyjdzie kumpela na ploty i może pójdziemy połazić...Dzisiaj nic ciekawego się nie szykuje, ale za to jutro...:D

Gość Maja Maja Maja
a gdzie Twoje kolezanki??? mialy byc u Ciebie o 19???

kasaaaaa no problem masz, niewątpliwie, ale to nie znak, żeby się zamknąć przed światem, na pewno są jakieś pozytywne aspekty w Twoim życiu, spróbuj się na nich skupić i nie myśleć o problemie, wtedy inni też przestaną go zauważać

Majjjaaa no jest 19.08 widzę, że mnie co do minuty rozliczasz