Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinkowaaa

zapalmy ognisko, co???

Polecane posty

tak mi sie teskni za normalnym ogniskie, z kielbasa smazona na patyku i spiewaniem...... kto pospiewa?

Gość no to śpiewajmy
po stawie pływa babka nieżywa,robaki tez pływają] mięso babki zachwalają

Gość i jak i jak i jak
sory, ze temat zmienie :D swinkowa, jak tam po rozmowie z szefowa? zla byla?

a wiesz, ze nie :) az bylam zdziwiona , powiedziala, ze to super , ze nei bede musiala tak daleko jezdzic, i ze jak cos nie wyjdzie to mam do niej zadzwonic....a w piatek idziemy na drinka, a jej klienci zabieraja mnie i ja na obiad :) moze teraz maaaaaaaaaaaaaaaajkaaaaaaaaaa nie jestem ciebie waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart

Gość i jak i jak i jak
no widzisz, a takiego stresa mialas! :D no to ja dolaczam, : oo Ziuutaa...

oo Ziuta ..... :D nigdy nie malam pojecia jakie sa slowa tej piosenki, poza oo Ziuta ...cos tam nei moge :D

Gość i jak i jak i jak
ja tez :) cos tam jeszcze o kobietach chyba jest :D ta piosenka za bardzo nie pasuje do ogniska tylko do jakiejs meliny- tak mi sie kojarzy przynajmniej :D:D

Gość no to śpiewajmy
niema dobrego ogniska bez szant z pijanym żeglarzem co zrobimy z pijanym żeglarzem co zrobimy z pijanym żeglarzem co zrobimy gdy przyjdzie raniutko

To i ja zafałszuję :classic_cool: Płoniee ognisko w leesie, wiatr smętną piosnkę nieesie Przy oogniu zaś drużyyna gawędę roozpoczyna Jest też inna wersja, którą chyba każdy zna :P

i jak i jak i jak .... no wlasnie tak meliniasto sie zrobilo widze,ze teraz szanutujemy no to moze: gdzie ta keja a przy niej ten jacht, gdzie ta koja wymarzona w snach, w kazdej chwili plyne w taki rejs, tylko gdzie to jest , oj gdzie to jest :)

lej, lej ,lej sie chmielu, lej sie chmielu....panna zosia ma wszytsko co trzeba....troche chmielu zaraz z beczki przynieeeeeeeeeeesie

Endrju nie nabijaj się :P Lata beztroski już się skończyły...Teraz studia, potem praca...i pomyśleć, że jeszcze niedawno chciałam być dorosła :o :O

Gość no to śpiewajmy
pamiętam jak na ogniskach zaczynało się piwkowanie śpiewaliśmy tak żadna kurwa,żadna dziwka nie zastąpi kufla piwka,kto nie wierzy niech spróbuje jak browar smakuje

Hej hej hej sokoły, omijajcie góry, lasy doły Dzwoń dzwoń dzwoń dzwoneczku mój stepowy skowroneczku... Chociaż to akurat w moim przypadku była sztandarowa piosenka każdej wycieczki w podstawówce ;)

Gość no to śpiewajmy
nie pospadaliśmy tylko kontemplujemy teraz już spadam,ale jak wrócę to dopiero se pośpiewam

Piosenka okazała się prorocza Ktoś trafny komentarz zostawił, że Kaczmarski mógłby uczyć dzisiejszą amatorszczyznę... Ponieważ ostatnio przerabiałam "Beatę z Albatrosa" więc teraz czas na to;) A na imię miałaś właśnie Beaaataaa Piękne imię, muszę przyznać miła maaa...

u mnie tez byla wersja naszej klasy ......... po naszemu, ale co prawda to prawda, polowa sie rozjechala gdzie tam, czescw angli , czesc w usa..... i wszyscy dorosli..... ta piosenka chyba niesmiertelna prawde niesie.... no to moze teraz romantycznie czwarta nad ranem, moze sen przyjdzie................