Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katissiiis

Chłosta???

Polecane posty

Gość katissiiis

mój facet mi to zaproponował jako gre wstępną:O normalnei zawsze nazekałam że wnaszym seksie nie ma gry wstepnej tylko odrazu kaze się wypiać to dzis mi powiedział że ma swietny pomysł na grę wstęną:O myslalamże jakies swiece przyniesie albo co.....jak to usłyszłam to zaniemowiłam i jeszcze pokazał mi pejcz skorzany ktory zaatwił od kumpla jestem załamana......dotarło do mnei ze jest nienormalnym zboczonym palantem a za 3 miesiace slub:O

Gość katissiiis
niech ktoś ze mna pogada o tym...:(:(:(:(:(:(

Gość Domina z pianina
hahaha uległy samczyk mniam:-)

Gość katissiiis
no to bym przebolała ale wg jego "pomysłu"to ja miałam być uległa samiczką:O

Gość Domina z pianina
uuuuu to niech się składa:-) faktycznie psychol:-)

Gość Domina z pianina
Daj mu obcasy do wylizania i pozegnaj ozieble:-)

Gość 17natkkkkaad
ja mam tak samo mój facet to uwielbia robi to mi zasze przed seksem niby "za jakąś wymysloną kare"bo coś zrobiłam ni etak np nie mma takich majet jak chcial albo sie zle ogolilam.J nie chce kiedys to było 10 razó a teraz już dochodzi nawet do 40-50...ale on sie obraza jak nie chce i twierdzi że go neikocham i jestem rozpieszczona

Gość ehhhhhhhhh....h
to nie m nic wspolnego z miłościa anis eksem

"dotarło do mnei ze jest nienormalnym zboczonym palantem a za 3 miesiace slub" po prostu kreci Go to..jak Ci sie to nie podobaa to zaproponuj mu cos innego. z takiego powodu przeciez nie zerwiesz zareczyn :)

Gość katissiiis
nie wiem czy nie zerwe bo moemy nie dogdywac sie w tych sprawach i moze szukac sobie innej na boku ktora ta bedzie jarało:/pozatym je nie rozumiem jak moze kogos "krecić"zadawanie bólu osobie którą się kocha.nie jestem cnotka co to tylko po bozemu i jestem otwarta na wszystko pod warunkiem ze sprawia mi to przyjemnosc ale tu......nie ma przyjemnosci tylko ból...o co chodzi?

Gość lanie to bardzo dobra rzecz
w koncu ile Ci pasow wymierzył ?

Gość *jakaś taka
Ja wyznaję zasadę nic na siłę i mój facet też mnie do niczego nie zmusza. Czasem gdy się kochamy to mnie klepie po pupie a jak mamy ochote na coś ostrzejszego to nawet po byzi mnie klepnie:) ale jak ja mam na to ochote to mnie boli tylko bardziej podnieca. A z udany seks to bardzo ważna sprawa w związku i nie można sie do niczego zmuszać ani tym bardziej obrażać. Ciekawe co by zrobił jakbyśmu wibrator w tyłek wsadziła i nie spytała czy chce tylko dlatego że ciebie to kręci??:) według mnie ten facet dba tylko o swoje potrzeby i wogóle cie nie szanuje znalazł sobie lalkę której nadmuchiwać nie trzeba

Bicie skórzanym pejczem to przesada. Nie posunął bym się do tego.

Przyznam się że od pewnego czasu mam taką fantazję żeby potraktować kobietę smyczką (taką dla królika) i powiedzieć: "Nie dobra sucz". Ale myślę że nie będę chciał wprowadzać jej w życie.

Gość oijkj
chłosta jest ok ;)

jak można stosować fetysze? Bo ty chyba nie wiesz, co chcesz powiedzieć. Fetysz to się ma. Stosować można akcesoria, wiesz? :)