Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynka i mężczyzna

a czy taka róznica dopuszczalna 18 i 34??

Polecane posty

układ czysty bez sponsora i dziwki... on chce mieć kogoś dla kogo chce żyć a ja chce opieki duchowej( pocieszył otarł łzy, wyjazdy jakieś mile spacery)... ma sens??

No nie wiem, 18 lat to naprawdę mało, czlowiek wtedy nie mysli powaznie o zyciu (tzn. wydaje mu się że mysli, ale tak naprawdę guzik wie). A 34-letni facet często pragnie juz stabilizacji. Ty będziesz chciała się bawić, a on będzie chciał miec obiadki i dzieci. Nie mówię tego złośliwie, sama mam 14 lat starszego męża, tyle że ja mam już 28 lat.

Właściwie dopiero teraz doczytałam - chcesz "opieki duchowej", a kochasz go??

Gość kysz kysz ....................
oj co sie ludzi pytasz, nie chcesz spróbować??????????

Gość
Prawnie, moralnie, etycznie, sercowo, filozoficznie, pod względem przeciwwskazań medycznych, czy jakim? Czy też chodzi o klasyczne "Co sąsiedzi/rodzice/ksiądz dobrodziej powiedzą?" :o Litości...

no wlanie on nie chce opiekunki i zony tylko przyjaciółki z kimś kim może być teraz nie szuka zony i ciepłego gniazdka... śmierć syna i rozstanie z zona już swoje zrobiło:(

No tak, on chce "przyjaciółki", Ty się zakochasz do szaleństwa, a on Ci potem powie (kiedy już się znudzi), że przeciez układ miał być czysty, że chodziło tylko o przyjaźń :O I to pewnie jeszcze łóżkową :O

ja jestem nieufna zawsze miałam opory do związków a ludzie a co mnie obchodzą inni ze gadają?? ale jakoś sama sie boje bo wiem ze jak sie zaangażuję to cala sobą i do końca bez opamiętania.. a jak znów będę cierpieć??/

no właśnie czysty bez łózka tylko buziaki czasem ale tez bardzo rzadko....

a ja mialam dokladnie taka sama sytuacje jak Ty, autorko. Zaryzykowalam i pomimo ze sie rozstalismy, uwazam, ze bylo warto. Wszystko zalezy od Twojej dojrzalosci. Zycze powodzenia:)

a ja mialam dokladnie taka sama sytuacje jak Ty, autorko. Zaryzykowalam i pomimo ze sie rozstalismy, uwazam, ze bylo warto. Wszystko zalezy od Twojej dojrzalosci. Zycze powodzenia:)