Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sobie...

jak dorobic sobie siedzac z dzieckiem w domu????

Polecane posty

Gość jak sobie...

wiecie moze jak sobie mozna dorobic siedzac z dzieckiem w domu?? nie chodzi mi o jakas wysaka kwote, chcialabym dorobic jakies 400-500zl macie moze jakies pomysly???

Gość do jak sobie...
Opieka dodatkowa nad cudzym dzieckiem u siebie w domu, szycie i sprzedaż ubrań, torebek, robienie kartek okolicznościowych itp

Gość A ja mam Macka
sztefka- a ile z tego masz????

Gość bo niewiem
na allegro sprzedaja chiński szajssss a ona robi to ręcznie w domu sama na tym polega róznica wiesz... a to ze napiszą na aukcji ze jest super towar i robiony ręcznie to nic. Ja mam dzialalność i również kupuję taką bizuterie na sklep i wiesz co w tych badziewnych hurtowniach podobne kolczyki sa po 2 zł a ja płace za jedna pare ok 17zł zależy za jakie. Dziennie takich klientów jak Ty mam w cholere te durne gadki " a ja widzialam takie albo podobne w sklepie po 4 zł" albo a na allegro jest taniej. Jak tak jest to kupcie na allegro czy cholera wie gdzie indziej a nam jako sprzedawcom nie zawracajcie dupy swoimi wynurzeniami bo nas to akurat nie obchodzi.

no nie przesadzajmy na allegro rzeczywiście ręcznie robiona biżuterię mozna dodstać taniej -a można dostac o wiele drożej ale - każdy sprzedaje za ile chce - nikt do kupna przecież nie zmusza

Gość bo niewiem
dużo taniej?????????? To co niby uwazacie ze ktoś swoją cieżką prace wyceni na 5 zl???? Prosze zastanówcie sie czy same za 5 byscie takie rzeczy sprzedaly.

no z tą ciężką pracą to nie przesadzajmy;) w każdym bądź razie temat jest o zarobkowaniu- a nie cenach- najwaxniejsze to znaleśc sposób na siebie

Gość na allegro taka
Ja u ciebie bym nic nie kupiła, bo nie szanujesz klientów, a takich sprzedawców omijam szerokim łukiem. Jest wolny rynek, konkurencja i mogę kupić za 2 zła a mogę i za 20 o ile sprzedawca jest miły i mnie szanuje.

a skad ty wiesz że ona chciałaby ci cokolwiek sprzedać ? ja przed takimi jak ty bronie się rękami i nogami- wole 2 razy stracić niż od takiej zarobic ;)

Gość bo niewiem
szanuje ale jak slysze tekst w sklepie po 4 zl sa takie same to szlaggg mnie trafia. Sama bys tego nie wytrzymała, dodam ze te chińskie gówna tez sa robione recznie tylko z czego? podam wam przykład taki kupiłam ostatniop spodnie w jakimś kiermaszu bo bardzo mi sie podobaly zapłaciłam za nie niecale 50 zl a efekt taki ze dostałam uczulenia od tego gowna i mam na nogach nie dosc ze plamy jakies czerwone to jeszcze mnie swedzą. Spodnie załozyłam tylko raz potem je wywaliłam a uczulenie mam juz 3 dzien i wlasnie na tym polega roznica miedzy chinskim gownem a normalnymi rzeczami.

Gość Chinskie g....
Patrz na metki koleżanko, teraz już wszystko jest robione w chinach, bangladeszu, inidach i innych. Nie przesadzaj więc.

no z tymi materialami też nie przesadzajmy;) każdy umie wejśc na akcesoria jubilerskie i widać ceny jak na dłoni w rękodziele ceni się fantazje i czas i pracę - jeśli ktoś sprzedaje za ileśtam i ma kupców tona cholere ma sprzedawać 3 razy taniej? poza ty istnieja prawa rynku- na allegro opłaca się sprzedać taniej za to sprzedajesz masowo- duzo więcej ze swojej strony czy bloga sprzedajesz mniej ale drożej

Gość na allegro taka
To akurat nie jest chiński badziew, ale rzeczy robione ręcznie i też z elementów posrebrzanych, czy srebrnych. Wystarczy poszukać a sie nie przepłaci. Nie każdego stać na wydawanie 20 zł na kolczyki jak takie same może mieć za 3 zł. Każdy kupuje co chce i gdzie chce i na tym skończmy tę jałową dyskusję :) Nadmieniam, że zauważyłam tylko, że takie rzeczy mogę kupić taniej i to jest prawda.

to kupuj taniej a kto ci broni- nie najeżdżaj tylko na dziewczynę za to że ustaliła takie ceny a nie inne bo to przecież jej sprawa

grunt że ktoś nie siedzi z założonymi rękami

Gość bo niewiem
wiem ze duzo rzeczy jest robione w chinach ale mi nie chodzi o to ze w chinach bo sa też i dobre ciuchy tylko o to ze wiekszośc tych "tanich" ciuchow i innych takich to poprostu jakies odpady przerabiane na niby ciuch. Na metce pisalo 100% jeans. skoro jest taki wolny rynek i kazdy moze sobie ustalac ceny jakie chce to9 po jką cholere klient stoi pół godziny i marudzi??? Jak mu towar czy cena nie odpowiada top niech idzie szukac dalej nie marudzi, zwlaszcza baby tak robią - mi jak cena nie odpowiada bo wiem ze gdzies indziej taniej to poprostu ide tam gdzie taniej i kupuje a nie marudze pol godziny i nie doprowadzam nikogo do nerwicy.

Gość na allegro taka
Ike-nie najeżdżam-zauważyłam, że takie rzeczy można kupić taniej i tyle. Czasami ludzie dają się nabierać na zawyżone ceny a potem żałują.Warto wiedzieć, że podobny towar jest dostępny w innej cenie.

Gość na allegro taka
bo niewiem - zawsze możesz kogoś wyprosić ze sklepu :P

dobrze myslę że warto zakończć dyskusje- potem się dziwicie że malo która chce podzielić sięswoimi doświadczeniami jak dorbić pare zł- skoro od razu sypią się takie uwagi

Gość bo niewiem
jak wczesniej napisalam co mysle o takich babkach to mi napisalas ze ich nie szniuje. A teraz mozna wyprosic ze sklapu. Ja i tak mam nrwy na wodzy ale w drugim moim sklepie ekspedientki juz sobie jeżdzą po całości:P po takich marudnych panienkach. Mi tez sie to kilka razy zdarzyło:) wkoncu jakas baba powiedzieła ze chce rozmawiac z szefem (ze mną) a ja jej powiedzialam ze szefa nie ma i nie mi wypierd... ze sklepu z tym swoim rudym łbem - a zeby bylo smiesznie to ta baba nie kłócił sie o to ze mam drogo tylko o to ze mam o dwa zlote taniej ... rece mi opadly i nie wytrzymałam :):)

Gość bo niewiem
sztefka - pomyśł ok ale szczerze to mi brak cierpliwościi do takich robutek ja bym chyba zwariowała:) a ceny to Twoja sprawa tak wyceniasz prace i dobrze- sztuka kosztuje:):classic_cool:

Gość na allegro taka
bo niewiem bo nie szanujesz, teraz już to widać :) dlatego coraz więcej ludzi kupuje na allegro, a jak jest ktoś zadowolony to wróci nie raz.Dlatego handel przez internet kwitnie :) I dobrze :)

Gość bo niewiem
Gdyby do mnie ludzie nie wracali i niebyli by zadowoleni to raczej nie bylo by mnie stac na drugi sklep w centrum miasta za 7000tyś samego miesiecznego wynajmu. Nie bede szanowac kogos kto nie okazuje ani troche szacunki mnie. To jak bys nie wiedziala dziala w obie strony a jesli baba od godziny marudzi i krytykuje w sposob obrazliwy fakt ze mój towar jest tańszy o dwa zł to wybacz ale nie mam z nią o czym dyskutowac. A jesli chodzi o zakupy przez neta to owszem sama tez duzo i czesto kupuję ale zeby kupic kolczyki za trzy zł a za przesylke dac 8 to dla mnie co najmniej nielogiczne no chyba z kupuje sie wiecej par. Jesli kogoś na cos nie stac to niech po prostu do takiego sklepu nie wchodzi a nie pierdzieli bzdury. Ps równiez mam towar na allegro właśnie takie chińskie kolczyki kupione za 1,20 w hurtowni i sprzedaje je za 5 mozliwe ze je kupiłaś :P

ja tez siedzę w domu i rozprowadzam kosmetyki nie ma z tego dużo ale zawsze coś , pozdrawiam wszystkie mamusie

Gość na allegro taka
Nie martw się. Nie kupiłam. Kupuje tylko od sprawdzonych i uprzejmych allegrowiczów :) a co do twoich sklepów-to internet-kafeteria-piszesz pod pomarańczowym nickiem. Każdy może napisać co chce.

a ty siedzisz i krytykujesz - może sama coś doradzisz koleżankom? będzie z tego więcej pożytku ;)

a ty siedzisz i krytykujesz - może sama coś doradzisz koleżankom? będzie z tego więcej pożytku ;)

Gość tytus456
Wiem, że masz dostęp do internetu - zapisz się do Programu Partnerskiego doskonale zorganizowanego Wydawnictwa, otrzymasz niezłą prowizję. Wydawnictwo przeszkolenie i pomoc. Kliknij tu, w prawel kolumnie znajdziesz okienko Program Partnerski: http://zlotemysli.pl/edwardstanislaw.php pozdrawiam