Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nett9

Zlozyc rezygnacje czy przestac chodzic?

Polecane posty

Witam! Mam problem. Jestem studentka pierwszego roku pewnego kierunku, z którego chciałabym zrezygnować. Składając oficjalna rezygnacje u dziekana musiałabym złożyć również legitymacje a nie chciałabym jej oddawać (wiecie ulga te sprawy;p) moje pytanie: czy gdybym przestała chodzić na zajęcia mogłabym mieć później jakiś problem z przepisaniem ocen z niektórych przedmiotow?:/ (chciałabym w przyszłym roku rozpocząć naukę na innym, podobnym kierunku) proszę o pomoc z góry dziękuje!

Gość co nas to obchodzi
radź se sama, nie chce nam się tobie pomagać, ty oszustko, lenistwo cię pochłania, nie chce ci się uczyć, na tym forum nie ma dla takich miejsca

legitymacji nie będziesz musiała oddać, jak dasz odpowiednie ogłoszenei w gazecie, że leit. z takim numerem straciła ważność (ja przynajmniej miałam taką opcję, a że były wakacje wtedy - to się bardzo przydało). poytaj w dziekanacie. a bez oddania legitym. nie oddadzą Ci świadectwa, które będzie potrzebne do składania dokumentów na inny kierunek. mi oddao świadectwo po okazaniu kwitku za te głoszenie a co do przepisania ocen - jak się nie ma zaliczonego roku studiów na innym roku, to nie wiem, czy jest taka opcja

aberin. dziekuje:) masz racje, najlepiej bedzie jak zorientuje sie w dziekanacie:) mam zaliczony I semestr wiec mysle, ze nie bedzie problemu z ubieganiem sie o przepisanie ocen z powtarzających sie przedmiotow:) Do co nas to obchodzi - heh widzę konstruktywna krytyke dotycząca chyba sam nie wiesz czego:] nikt cie nie zmusza do komentowania nieinteresujacych cie tematow:) moze czas wymyslec sobie jakies hobby? serdeczny cmok