Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestały nick

lista dobych uczynków

Polecane posty

Gość niestały nick

Wpisujcie swoje dobre uczynki Te małe i te najpiękniejsze z najpiękniejszych. Dajcie mi inspiracje , że jak obudzę się w niedziele rano i zajrzę tutaj to ...to w poniedziałek powielę te najfajniejsze i najmilsze z nich :) Miłego dnia ludziska !

Gość nasjidgidyh
nikt sie nie pochwali bo nie ma czym - na tym kafe jest garstka ludzi w porzo...szkoda.

Gość zgadzam sie ale wreszcie
jakaś fajna osóbka sie pochwali predzej czy pozniej. sama jestem ciekawa. dobre uczynki teraz to rzadkość - takie czasy ze predzej kopną leżacego niż pomoga komuś.

Gość bo to sie powinno nazywać
forum psów ogrodnika

zawożę nieraz do schroniska zabawki dla psów z reguły jakieś piłeczki od tenisa bo trenuje i mam tego sporo

zebrałem z bracholem pieniądze i wykupiliśmy klacz źrebną z rzezi a kumpel załatwił jakiegoś gościa który przyjął źrebną klaczkę do siebie na rancho wykupić konia skazanego na śmierć jak się ma chęci to nie problem. ale z poszukaniem mu nowego domu trzeba się trochę nabiegać. Sciskam wszystkich wielkodusznych 🖐️ i lece do pracy. a Wy śpijcie dalej leniuchy w końcu sobota ;)

Gość inteligetna...
taka cwana wydra bo u Ciebie jest 12 w południe jak mnie rozum nie myli hehe. a tu widzisz chłop nawet w sobote do tyry zapieprza. zrobiła byś dobry uczunek blondyna i za chłopa tyrać poszła :P:P laba ;)

Gość tatiano markwuć
kilkanaście udanych defloracji :)

Gość tatiano markwuć
defloracji męskich odbytów zapomniałem dopisać :)

Gość tatiano markwuć
to było jasne podszywaczu :D

Gość Księżyc .w .Skorpionie
09:23 tatiano markwuć kilkanaście udanych defloracji _________________ to rzeczywiście jest się czym chwalić

Gość tatiano markwuć
:)

haha... temat jak by trochę zboczył :P:P ja chcę dziś zrobić dobry uczynek dla swojej suczki staruszki :P i wywieźć ja do lasu...ale nie na stałe!!Broń Boże przed skrzywdzeniem jej!! Tylko na miły długi spacerek i buszowanie w ciekawych zapachach.. to by jej się przydało i mi też bo pąki strzeliły - wiosenna aura a w chacie kisić się w sobote to tak niezafajnie. no aleeeee pogoda coś mokra się zrobiła :( i chyba z niespodzianki dla psiaka nici :(