Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekolada......

Krwawienie po stosunku - rozowe uplawy

Polecane posty

Dziewczyny pomocy! Wczoraj w nocy kochalismy sie z mezem. Bylo dosc ostro i intensywnie. Dzisiaj rano, gdy poszlam sie wysiusiac zauwazylam na papierze jakby rozowe uplawy. Jestem pewna, ze zawieraja krew. Nie jest jej tyle, co podczas okresu, ktorego z pewnosci teraz nie dostalam. Mam nadzieje, ze to tylko podraznienie, moze podczas pieszczot palcami maz mnie zdrpal. Teraz wydje mi sie, ze czuje deliktne pieczenie i deliktny bol jakby przed okresem - ale brdzo delikatny. Kiedys raz mi sie zdazylo zauwzyc takie rozowe uplwy po szalonej nocy, ale bylo ich malenko i dltego to zbagatelizowalam. Tym razem napewno pojde do lekarza, ale w sobote to dosc trudne, na dodatek nie mieszkam w Polsce i ciezk mj tu znalesc kogos dobrego...pewnie szwagierka mi kogos poleci. Dziewczyny myslicie, ze to cos bardzo zlego, czy tylko podraznienie?

Gość kobieta tez
intensywny seks;)Nie przejmuj sie,chyba,ze potrwa to zbyt dlugo. jeden dwa dni i powinno przejsc;)

Oby...mam nadzieje, ze to faktycznie tylko podraznienie. Moze ktoras z dziewczyn miala takie rozowe uplawy? Moze to chyba tez byc nadzerka, a w bajgorszym razie zmiany nowotworoew....brrrr naczytalam sie i mam rodzine lekarzy.. ale mam stracha....

Gość bigsiosterka
hej , niemartw sie ja tak mialam , to moze oznaczac ze partner przy penetracji uszkodzil scianki pochwy , ale to na szczescie sie szybko goi, poprostu to sie zdarza....

Gość Martaa **
Nom tak może być :) miałam tak samo.. tylko mnie strasznie piekło... nawet jak siusiałam... podejrzewałam zapalenie pęcherza ale się wszystko wyjaśniło i jest ok :)

Juz mi przeszlo:-) Tylko rano przy zalatwianiu sie pojawil sie ten rozowy kolor. Chyba faktycznie za bardzo poszalelismy. Przejde si ejednak w najblizszym czasie do lekarza, moze mam jakas nadzerke czy cus...