Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaaan

czy facet na wózku ma szanse na miłość???

Polecane posty

Gość gaaan

Gość ramonna//.
Nie ma tylku facetów jest zdrowych i są sami, żadna nie poleci na kolesia na wózku:bo nie spłodzi jej dziecka, nie mozę się seksić.

Gość Nniinnaa
gaan-- wybacz za pytanie.. Czy możesz uprawiać sex?

A dlaczego nie? Poanałam kiedyś faceta na wózku--- zabójczo przystojny , niestety zajęty .... Ale ciasteczko niezłe , babką na jego widok oczka sie szkliły... :-D

Gość Czekająca na swoją połowę
Pewnie, że ma.Tylko musi miec też łut szczęścia, żeby ją znależć. Co do seksu, jest wiele kobiet, które nie lubią seksu, bo są oziębłe albo też mają jakiś uraz po doznanym gwałcie - wystarczy przejrzeć topic o ofiarach gwałtu - takim kobietom odpowiadalby związek w czystości. Poza tym nie jest tak, że każdy niepelnosprawny nie może uprawiać seksu. Przypomina mi się, że kiedyś bardzo podobał mi się chłopak na wózku, ale za długo zbieralam się na odwagę, by do niego zagadnąć i jakaś malpa mnie ubiegła. Dziś ta małpa jest jego żoną i zdarza się, że widzę ich na spacerze z dodatkowym wózkiem, w którym leży dzidzia. Na pewno masz szansę na związek z dziewczyną, ale nie możesz biernie czekać i zamykać się w czterech ścianach.

ma, osobiście uważam, że ma, moja najlepsza koleżanka właśnie spotyka się z chłopakiem, który jeździ na wózku, i szczerze mówiąc, to ona miała problem, bo on bał się przed nią otworzyć, bał się , że go odrzuci.... A chłop prawie 30-letni (no troszku mniej ma :))

na miłość tak. na pustą laskę nie, ale moze to i lepiej dla niego ;) selekcja robi sie sama 🖐️

Gość Hauptsturmfiurer
Na miłość z Cyklonem - B.

Gość mmmmmmmmr
Oczywiście,że tak! Z resztą nawet jeśli byłby niezdolny do sexu, to można inaczej zaspokajać kobietę! Z reesztą tacy chłopacy(nie wiem dla czego) ale po prostu mają w sobie coś co przyciąga... Tak więc z szansą na miłość.. bez problemu! A jeśli teraz jej nie ma to powinna sie pojawić. Bo to jest tak samo jak w każdym innym związku. Miłość po prostu og.ólnie trudno znaleźć...