Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stoprocent

Jakie macie sposoby na KACA???

Polecane posty

Gość wefe
ja mma niezawodny ale to juz za pozno dla ciebie. przed pojsciem spac pije na maxa duzowody. w nocy jak sie przebudzam to tez tak bardzo bradzo bardzo duzo. nad ranem bardzo duzo i ide dalej sppac noi jak sie juz budze na dobre to jerstem jak nowa

Gość martinez sanchez
slony rosol z czosnkiem

Na mnie działa duża ilość witamin w tym 4 szt. witaminy \"B\" kompleks i oczywiście woda, ale jeszcze mam inny sprawdzony sposób : - przed imprezą wypić szklankę mleka, w czasie impreski , popijać napoje bezalkoholowe i unikać alkoholi ciemnych - porto, sherry,czerwone wino. Przed snem wypić pół litra wody, a na śniadanie dnia następnego zjeść coś słodkiego np.:dżem lub miód. P O W O D Z E N I A.

Gość to teraz ja.;lkkjgjh
0,5 wodki to ile wypic przed snem wody aby tego nie czuc ?

Gość Szaszczak
Na kaca jest dobre powietrze z pompki od materaca

hej, myślę ze warto sporóbować 2kc, wszystkie inne sposoby w jakims stopniu pewnie zmniejszają skutki picia, ale i tak wszystko zalezy od organizmu

Gość ;)))))))))))))))))))))
Alkaprim. Rozpuścić dwie tabletki i wypić przed snem :) Polecam

Gość ushauihfiufhiruh
ja mam pomysl z innej beczki. Kezeli ktos robi impreze w domu i smierdzi na drugi dzien. Warto usmazyc cebule zeby zabila smak.

ja po prostu multiwitamine musująca piję ..stawia na nogi. nawet ta z biedronki

eeee multiwitamina, mnie tylko jeszcze bardziej mdli po takich specyfikach... już wole napić się rano 2kc drink (nawet jak nie brałam w czasie picia, to rano pomaga)

multiwitamina musująca na kaca?? eee ja jakoś nie bardzo to u siebie widzę ;/

podobno bardzo dobry na kaca jest kapuśniak :) no i wooda jak juz ktos pisał w nocy wypij całą butelke :D

kapuśniak mi niestety jeszcze nie pomógł:( a woda, hmmm.... nigdy nie pamietam żeby się jej napić, chyba że akurat wypiłam mniej... Ja tam polecam sprawdzone kac tabletki;P:P Swoją drogą już po poście:) się zaczną imprezki:)

niestety nie zawsze człowiek ma w domu kapuśniak :p ale i tak wątpię żebym to wypróbowała, bo zawsze biorę 2kc i nie mam objawów kaca ...

Tak się składa że kapuśniak akurat mam w domu:) ale kaca dziś nie mam, za to myślę że jutro coś wypiję, urodziny znajomego:) i szykuję się imprezka muszę tylko zakupić kac tabletki i można szaleć:)

no to jak masz już te kac tabletki to szalej nie pytaj co dalej, heh :p ja dzisiaj siedzę w domu, może na następny tydzień wypadnie mi jakaś imprezka:) ale nawet na jakiegoś spontana mam 2kc w pogotowiu w torebce :)

jak tak piszecie to znaczy żeby do kaca nie dopusic ale pic ile wlezie, 2kc się sprawdza rano nie boli łeb ani tym podobne...

Gość krokusek111
oj sprawdza się nie raz minie uratowało!

Gość iou98y98
zupka chinska:D vivon!jajecznica albo cieply fast food i kapiel:D

Gość gorzkoslodka
hm dziala tylko trzeba wypic nie wachac:D surowe jajko+ sok z pomidorow hehe powaznie a przed piciem kawe ziarnko badz sypana mielona przerzuc i np rosolek zjesc cos tlustego

a nie można zwyczajnie po prostu kilku tabletek 2kc w trakcie picia łyknąć i miec z głowy? a tak, trzeba rosół gotować, buraki smażyć itp:D

Można łykać 2kc, nawet jest to wskazane przy większym piciu. Ale rosołek kolejnego dnia to i tak zawsze chetnie zjem :)