Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justa24

szybszy METABOLIZM!!!

Polecane posty

Gość justa24

hej dziewczyny, mam do Was pytanie>> czy stosujecie cos na szybszy metabolizm..wiem ze jest on warunkiem szybszego chudniecia..ja mam z tym straszny problem..zalatwiam sie 1 raz dziennie i to tylko dlatego ze zaczelam pic siemie lniane, wczesniej mialam z tym mega problem.Macie jakies sposoby??czytalam ze dziewczyny pija maslanke..?? ja codziennie jadlam jogurty,ale szczerze powiem ze nie przynioslo to zadnych efektow...poradzcie cos!!! dzieki wielkie pozdrawiam

Gość michuuu
ja ostatnio zaczelam popijac sok z aloesu :D chyba dziala :D poza tym od czasu do czasu owoce suszone namoczone przez noc i wypite rano, woda z miodem i cytryna na czczo. a najlepszy jest chyba ruch, codziennie fitness :D

Gość martinez sanchez
jedna szklanka kawy dziennie przyspiesza przemiane materii

Gość michuuu
jak to kawa.nie no litosci. nie wzpisujmz tu takich beynadyienzch sposobow...rowniey dobrye moyna napisac xenna..lisc senesu..nie o to chodyi yebz wznisycyac sie od sroka, cyz royleniwiac jelita

Gość michuuu
jak to kawa.nie no litosci. nie wzpisujmz tu takich beynadyienzch sposobow...rowniey dobrye moyna napisac xenna..lisc senesu..nie o to chodyi yebz wznisycyac sie od sroka, cyz royleniwiac jelita

Gość martinez sanchez
nie pierdol, bo kawa przeczyszcza i jedna szklanka poprawia perystaltykę jelit przy czym przyspiesza metabolizm. oczywiscie ma tez swoje minusy :P

Gość justa24
heh..no wlasnie fitness to u mnie norma..a woda mineralna powoduje u mnie tylko to ze czesciej siusiam...cos mi sie wydaje ze dlatego nie moge schydnac..popimo tego ze nie jjem duzo..wlasnie przez ten matebolizm :/ jeszcze jakies sposoby?? plliiis

Gość justa24
no prosze..a ja kawy wogole nie pije....moze cos w tym jest :P

Mam ten sam problem, też dużo nie jem i nie moge schudną;/ Do łazienki chodze raz na dzien i to i tak nie wyprozniam sie całkiem jak rano sie budze czuje sie jak balon i nie wiem co mam ubrac zeby wszyscy tego nie widzieli;/ Dodam ze jak miałam grype jelitowa i pozbyłam sie wszystkiego co miałam to momentalnie ubrania luzne mi sie zrobiły ale problem znowu powrócił;/;/

Gość justa24
i mam jeszcze dziewczyny do Was pytanie> > jak Wy czesto sie zalatwiacie??..wiem ze to moze glupie pyatnie..ale tak dla porownania.. :)

Gość martinez sanchez
ja wlasnie jak wypije rano kawe ide na kibel i tak codziennie. sikam czesto bo pije tez herbatke ze skrzypu polnego.czytalam gdziesz ze pomaga w przemianie materii.dziala moczopednie i pozbywa sie toksyn z organizmu.

Gość Na szybszy metabolizm
to przede wszystkim sport, poza tym herbata czerwona, herbata z pokrzywy, maślanki itp. Aha, i jeśli macie uczucie zimna na diecie to znaczy, że organizm zwolnil przemianę materii.

Gość carrot4
Moim zdaniem metabolizm nie ma nic wspólnego z pracą jelit!!!

Gość Na szybszy metabolizm to
produkty białkowe, częste jedzenie ale w niedużych ilościach i dużo ruchu. No i nie mylić metabolizmu z pracą jelit jak to ktoś wyżej napisał!

Gość wereew
pewnie ze tak.ja znam dziewczyne ktora lata do ubikacji ok 4 razy dziennie i jest gruba

Colon C jest dobry - nie przeczyszcza a reguluje, poczytaj sobie o tym na necie, polecam:)

Gość Facet Ja.
Kobiety . ojjjjjj nie można sie głodzić !!!!! to wam sie wydaje że chudniecie . ale zmniejsza sie wam żoładek i chudniecie z masy mięśniowej . a tłuszczu zostaje tyle ile było!!!!! odżywianie i wysiłek są warzne !!! pozdrawiam mój nr gg 13801448

Gość gość
Żeby przyspieszyć metabolizm musisz pić co najmniej litr wody dziennie, robić ćwiczenia interwałowe, dbać o mięśnie i jeść dużo produktów wysokobiałkowych. Tu znajdziesz szczegóły: http://4lady.pl/jak-zwiekszyc-metabolizm/

Gość Olcia Dubicka
Jedz mniej ale częściej i odpowiednie posiłki to metabolizm ruszy a dla leniwych są tabletki odchudzające :0 Mnie tego nauczyła panienka której zajmuję się potomkami zachwalała preparaty odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze pojemnik w prezencie a też można je dostać na allegro. Jako że najskuteczniej jest brać je 3 miesiące nabyłam 3 opakowania w mniejszej cenie. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. Idąc takim planem po miesiącu straciłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z potomkami którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Przed tym byłam tylko na odpowiedniej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak wyczytałam że preparaty są sprawdzone przez najwyższego inspektora sanitarnego i przyjęte do sprzedaży w Polsce co ręczy ich bezpieczeństwo a to jest istotne i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co umieszcza ich w złym świetle. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co jednocześnie nasila mój spokój

Gość gość
Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) uznała i uznaje zioła Tybetańskie za naturalną bardzo skuteczną oraz zdrową metodę odchudzania i zmiany metabolizmu człowieka na szybki. Badania ”WHO” wykazały bardzo szerokie i dobroczynne spektrum ziół Tybetańskich ( Tibetan Herbs ) nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii Natural Product For Slimming.