Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RubinRose

Help! Skutki uboczne tabletek anty

Polecane posty

Gość RubinRose

mam przed sobą pierwsze opakowanie tabletek anty- Yasmin, zastanawiam się czy jeśli pojawią się jakieś działania niepożądane to kiedy mam się ich spodziewać- czy nagle może mi się pogorszyć samopoczucie już po pierwszej tabletce?... Dodam, że być może pierwszą tabletkę będę musiała zażyć w podróży- lecąc samolotem i przez cały pierwszy tydzień zażywania będę zagranicą. Bardzo zależy mi na tym żeby się dobrze czuć...może powinnam poczekać miesiąc z przyjęciem pierwszej tabletki?? help! :(

Hmmm... nigdy nic nie wiadomo. Po pierwszej tabletce raczej nic nie poczujesz;) Mnie w drugim tygodniu pierwszego opakowania zaczely baaaardzo bolec piersi - i tak az do pierwszego krwawienia z odstawienia. Ale po tym krwawieniu bol juz w ogole nie wrocil. No a gdzies od drugiego opakowania zaczelam tyc - proces tycia trwal +/- 2 miesiace ale nie przytylam duzo i nie tyje dalej (zatrzymalam sie na stanie akceptowalnym). Niektorym dziewczynom troche niedobrze po tabletkach ale sposobem jest podobno branie ich na wieczor - moze to dlatego nigdy nie odczuwalam tego objawu:)

Gość RubinRose
dzięki za odpowiedź- no właśnie dobijają mnie te wszystkie wizje możliwych przykrych dolegliwości, zupełnie inna sytuacja byłaby też gdybym spokojnie je brała przez te pierwsze dni bedąc w domu, a nie tysiące kilometrów od niego....hmmmm