Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stęskniona anielica

Źle mi, mój nastrój przypomina to co za oknem... i w dodatku CHCĘ...

Polecane posty

... dziecka, dzieciątka, maleństwa... chcę być w ciąży... ale... trzy miesiące temu zakończył się mój związek, rozstaliśmy się, byliśmy razem prawie rok, już zaczeliśmy mówić, myśleć o dziecku. A teraz..... wszędzie widzę kobiety z wózkami, dziewczyny w ciąży, na kafeterii wiecznie siedzę na forum ciąża, poród, macieżyństwo..... Mam już 27 lat, chyba mój organizm i mój umysł zaczął domagać się jeszcze kogoś..... ale nie wyobrażam sobie zajść w ciążę specjalnie, aby tylko mieć dziecko, nie to nie dla mnie... jeszcze nie teraz. A on..... kochałam go.... szybko sobie kogoś nie znajdę.... a instynkt macieżyński się rozszalał..... chciałabym być matką jego dziecka, ale pod warunkiem, że byśmy byli pewni siebie....... a to już nie wróci... jest mi źle.... 😭

Gość AdrianAdrian
no tak jedenyny cel w zyciu ... dzieciak... mąż ... małżeństwo ... ogarnijcie sie troche dziewuchy ..

Gość a23b
Witaj! Kochana rozumiem Cie i bardzo wspolczuje! Ja mam 23 lata i wlasnie poczulam ten instynkt.... tyle ze od roku jestem w bardzo szczesliwym zwiazku :) Ale niestety na dziecko bede musiala poczekac jeszcze minimum 2 lata... :( 3maj sie na pewno znajdzie sie ten jedyny!!!!!!!!!!!

też to zauważyłam, że normalnie jest wysyp dziewczyn w ciąży, a może po prostu zaczełam zwracać uwagę na to :)

Gość ja też chcę dziecko
ale mój facet powiedział nie. kategorycznie.