Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaaaaa....

jak sprawic zeby chłopak zawsze szalał za swoja kobieta ??

Polecane posty

Gość Jaaaaa....

Jak sprawić zeby chłopak z którym jestem 2 lata szalał za mna jak kiedyś, zabierał mnie w rozne ciekawe miejsca jak kiedys, czesciej wychodził ze mna z domu???? Bo mam wrazenie ze aza bardzo sie do mnie przyzwyczaił i wie ze bedziemy razem na zawsze...

Gość a moze a moze
Ty zrób coś, czego nie robiliście dawno wspólnie? na pewno sie ucieszy :)

Gość reska
więc go czymś sama zaskocz

Więc wyprowadź go z błędu...zaczij bardziej zajmować się sobą;)...częściej wychodź z koleżankami, az wkoncu jego instynkt zdobywcy nie pozwoli stać mu z boku...i znów zacznie o ciebie zabiegać.

Gość na pewno oszaleje
jak pojdziesz z nim do łozka po tygodniu

Więc wyprowadź go z błędu...zaczij bardziej zajmować się sobą;)...częściej wychodź z koleżankami, az wkoncu jego instynkt zdobywcy nie pozwoli stać mu z boku...i znów zacznie o ciebie zabiegać.

Gość Jaaaaa....
Ale jak to?

Gość lawina grzechu
poprostu badz soba, taka jak zawsze, taka jaka cie poznal, nie musisz udawac zeby szalal, pewnie szaleje inaczej ale szaleje,

Gość Jaaaaa....
Mysluicie ze nie próbowałam??? zaraz jest płacz i tyle, a zeby sie poprawił to jeszcze tego nie było... Skonczy sie jak zwylko na gadanieu: zabrałby Cie to tam, to tu.... Ale jestem beznadziejny..... i tyle moje drogie potrzebuje czegos innego ;(

Gość musisz mu zaimponowac
jakims osiagnieciem - naukowym, sportowym, towarzyskim - zeby uwazal,ze spotykanie sie z toba podnosi jego prestiz. No i badz nadal mila

Gość dsfs
"Więc wyprowadź go z błędu...zaczij bardziej zajmować się sobą" co za bzdura :o idealny plan, zeby zniszczyc zwiazek.

Gość reska
on mówi o sobie ze jest beznadziejny?

Gość Jaaaaa....
to co ostatecznie radzicie?

Gość dsfs
powiedz mu, po prostu powiedz, ze czujesz sie zaniedbywana. Zadnych gierek, jak niektorzy proponuja.

Gość Jaaaaa....
tak, ze jest beznadziejny dla mnie, chcialby sie zmienic itd.... ale na gadaniu sie kończy... :(

skad ja to znam... moja droga wiadomo ze juz chyba nigdy nie bedzie tak jak na poczatku. musicie sie oboje starac bo jesli tylko jedna osoba zabiega to i tak z tego nic nie bedzie. bedziesz sie dusic...

Gość reska
a Ty jak na jego słowa ze taki jest reagujesz? A może ty go gdzieś zaprosisz? i on powinien się zrewanżować? Potem szczerze z nim pogadaj, ze takich spotkań Ci zaczęło brakować. musisz mu uświadomić wprost to.

A Ty sie o niego starasz tak, jak na poczatku zwiazku? Watpie.

Gość
Jeśli jesteś interesujaca sama w sobie i znośna jako towarzysz życiowy, to wystarczy nie tyć :P

Gość Jaaaaa....
chcialabym po prostu czuc sie troszke zdobywana,,,,, a on nawet o moich imieninach które sa we wtorek zapomnial..... :(

Gość Jaaaaa....
chcialabym po prostu czuc sie troszke zdobywana,,,,, a on nawet o moich imieninach które sa we wtorek zapomnial..... :(

Gość
Jaaaaa.... => sorki wielkie ja pamiętam tylko o urodzinach jeśli już, a swoich nie obchodzę. Faceci nie mają jakiegoś szczególnego fioła na punkcie dat ("o nie zapomnialeś o naszej miesięcznicy!" :P ).

Gość Jaaaaa....
do tego stopnia to nie wymagam... ale było by mi miło dostac jakis upominek i zyczenia

Gość Jaaaaa....
wiecie moze co powinnam zrobic???

najgorsze co moze byc to facet, ktory mowi ze jest beznadziejny, jak dochodzi do takiej gadki jak piszesz, ja bym takiego pozegnala, bo to dla mnie nie mezczyzna, no ale kazdy inny proponuje porozmawiac, kawa na ławe o co chodzi, mezczyzni to taki typ, iz bardzo czesto nie domyslaja sie, tak ja my o co chodzi, dlatego nalelpiej gdy wytlumaczysz mu co Ci lezy na sercu, o co chodzi i czego oczekujesz, bez oskarzania drugiej osoby, ja jestem w zwiazku 3 lata i zauwazylam (po owych 3 latkach ) ze jest taki syndrom, tak jakby hmm ze chlopak sie przyzwyczail iz Ciebie ma - no wiesz nie ma tych podchodow, typowego zdobywania jak na samym poczatku, ale mozna robic to na inny sposob, teraz jest poczucie bezpieczenstwa, milosc, radosc madra kobitka wie co zrobic, aby wciaz interesowac swego mezczyne, niby prosta sprawa, ale zapomina sie o tym, byc atrakcyjna, kochac, zajmowac sie soba i swoimi sprawami- czyli nie przebywac non stop w swoim towarzystwie- najprostrza droga do znudzenia sie soba, robic sobie wyjscia we dwoje oraz osobne typu babskie i meskie spotkania, niespodzianki, poznawanie nowego, zmiany w zyciu partnerskim, erotycznym itd itp mozna wymieniac i wymieniac, ale to nie poskutkuje, gdy obie strony nie dbaja o to

Gość Jaaaaa....
Moj jest jakis dziwny całkowice modbiega od jakichkolwiek stereotypów czasem mam go dość

Gość pfff....
każdy jest inny;p słuchaj no jak ci czegoś brakuje a on jest taki zakomleksiony to zainicjuj coś ...prosta sprawa