Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pasadena

czy to normalne?

Polecane posty

Gość Pasadena

POwiedzcie mi czy to normalne żeby człowiek chodził do ubikacji 4 razy dziennie (ni e chodzi o mocz ;) ) . Czy hemoroidy mają na to wpływ? Mój tata ma hemoroidy, które leczy sobie sam bo mu wstyd iść do lekarza. Raz był i koniec, dostał maści i kropka. Ma nadwagę, pracę siedzącą, jest totalnym leniem i wogóle się nie rusza i jest po prostu gruby. DO kibelka chodzi 4 razy dziennie i jak mu zwrócę uwagę, ze powinien iść do lekarza to mówi, że to rozwolnienie nie wie od czgo ma. Lubi zjęść tłusto, olej wręcz może pić ! ble! Wkurza mnie to już. Ledwo wejdzie gdzieś z moją mamą do sklepu odrazu szuka kibla. Dzisiaj miał iść na spacer ze znajomymi to odrazu znalazł wymówkę: kurczę no jedliśmy to samo a ja mam rozwolnienie, i siedzi w wc juz 5 raz. Przeciez to chore, prawda? Ale nie dla niego. To normalne. Jak mówię, ze normalny człowiek idzie się załatwić raz dziennie a nie 4-5 to mówi, że on tak nie chodzi. Tylko ,że my to widzimy. Moj tata po KAZDYM dosłownie posiłku siedzi w ubikacji!

Gość Pasadena
Za szybko mi wysłało. Chodzi mi o to czy hemoroidy mają na to również wpływ? Czy to jakaś choroba?

Gość Pasadena
up!