Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zainteresowana_19

Madeleine McCann -mówi wam to coś?

Polecane posty

Gość Zainteresowana_19

Pamietacie ją? Mala Brytyjka która zostala porwama z hotelu w Portugalii i słuch o niej zaginął... Śledzi ktos ta sprawę? CZasem szukam nowych faktów ale juz się w tym gubię... Swoją droga bardzo mnie wzruszyła historia dziewczynki, sercem jestem przy niej... Plakaty nawet w Polsce były rozwieszone...

Jeśli się nie mylę, to rodzice tej dziewczynki zostali oskarżeni o udział w zaginięciu dziewczynki. Całą sprawę rozgłosili, bo chcieli odsunąc od siebie podejrzenia... Ale nie wiem, czy formalnie zostali oskarzeni o morderstwo...

Gość natiiiiilaasss
całe zeszłe wakacje spędziłam w UK i nie było dnia, w którym nie usłuyszałabym o niej.... a teraz nie wiem..... dalej nic nie wiadomo???? to jest dziwne.......... może to sprawka kosmitów?

Gość zainteresowana_19
nom byli, ale nie ma na to dowodów i wiem, że nie zostali oskarżenie... Swoją drogą z tym nagłośnieniem to uważam, że troche to bez sensu na tej podstawie snuć oskarżenia... Mieli środki i mozliwości, więc to nagłośnili.Faktycznie może to być odwrócenie uwagi od siebie, ale równi dobrze może byc oznaka miłości do córki... Ja na ich miejscu zrobiłabym to samo... :( Potem podobno była widziana gdzieśtam, ale tez sie okazało, że to nie ona...

Gość zainteresowana_19
W UK o niej mówili a w Polsce niewiele co i teraz tez słuch o niej zaginął i pewnie mało kto o niej pamięta... Ech... Ja co słyszę piosenkę Adamsa "look into my eyes.." to mi sie to maleństwo przypomina :(

Gość dociekliwa mandarynka
może znacie historie chłopca ,który zaginął 3 lata temu .niby miał nieżyć ,oskarrzono dwóch pijaków którzy powiedzieli że go zgwałcili i zabili lecz nie mogą przypomnieć sobie gdzie jest ciało.zwłok długo szukano,cała polska tym żyła i sprawa ucichła.może ktoś wie czy znalezl itego chłopca.

Gość zainteresowana_19
dociekliwa--> ja o tym nawet nie słyszałam!!!

kurcze szkoda

Gość zainteresowana_19
a pamietasz jak chłopiec miał na imię? ile miał lat? Poszukam czegś...

Rodzice niezle sie oblowili na jej zniknieciu, sa juz bogaczami...

Gość zainteresowana_19
bogaczami to oni byli i przed:o nie chcę ich szczególnie bronić, ale sądze że to jednak nie oni... Tak mi żal tej dziewczynki.... A Mateuszek z tego co tu jest napisane nie żyje :( ciało sie nie odnalazło, ale 2 ludzi przyznało sie niby... i dostali wyroki

dzięki za link ,chodzi o tego chłopca

Gość ale to stary link z 2006roku
ten chlopiec ciagle jest poszukiwany przez ITAKA

Gość wirtualna22
Nie, nie byli bogaczami. To ze zyli na wysokim poziomie nie znaczy, ze mieli na koncie milion funtow.

Gość dsvadvadsa
Wisi mi to i powiewa. Dlaczego miałabym się przejmować? A nie kojarzyć sprawy jest trudno, skoro tak o niej huczano w mediach.

Gość jest tu qto
ogladaliscie film gone baby gone????????? czyli gdzie jestes Amando, zobaczcie sobie jest swietny i smutny i wlasnie na podstawie malej madleine nakrecony :( rodzicow madleine oczyszczono z zarzutow i wisza im odszkodowanie mi sie wydaje ze ktos ja porwal albo sprzedali ta mala jakiemus bogaczowi alebo rodzinie ktora nie mogla miec dzieci:(