Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowanyyyyy

laski z forum ciazowego maja facetow ktorzy zarabiaja 1500 na miesiac

Polecane posty

Gość Cichy obserwator
llllslsslls dziewczyno jaka ty jesteś pusta

takie jak llllslsslls dzieci nie powinny mieć nidgy.proste.

llllslsslls - make love not kids? :P prawda jest taka, że każdy ma swoje własne priorytety - jeden chce 5 dzieci, drugi pięć zer w pensji. pytanie tylko, czy mierzy sie sily na zamiary :D

Gość Najłatwiej sie robi dzieci
bo w razie czego państwo - czyli my podatnicy je utrzyma gdy rodziców stać nie bedzie.

Gość llllslsslls
"co ci do tego ile kto zarabia i jak utrzymuje swoje dzieci?" Powiem ci co MNIE do tego: bo te dzieci biedy i społecznej frustracji potem wybijają okna w moim samochodzie albo drą pyski po pijaku pod blokiem.

Gość llllslsslls
Z czego się biorą dresy i nastoletnia przestępczość? Z biedy i frustracji.

Gość Cichy obserwator
llllslsslls biedna to jesteś ty bo duszy nie masz. Idź nażryj się swoją mądrością i swoimi pieniędzmi.

hahahahahha dobre wybijaja szyby w samochodach hahahahhahahha to wlasnie z takich dzieci bogatych rodzicow wyrasta PATOLOGIA bo mysla,ze moga robic wszystko:O nie mam jeszcze dzieci ale jak bede miala to napewno nie bede tak zgila i glupia osoba jak ty

Gość hmmm....................
My stosunkowo jesteśmy młodzi ... mieszkamy w pipidówie, mamy wszystko za darmo mieszkanie+wyżywienie .... I mamy te 5000 na rękę i tak jest mało .... :O w tym ja groszowe budżetowe... :( Mój pan więcej ... Ale dopiero zaczął się piąć po drabinie kariery ... :P Może będzie kiedyś lepiej ... Bo na siebie bym nie liczyła.... :O

llllslsslls mieszkasz w blokowisku bez garażu????? :D:D:D :D uważaj na geny;)

Gość llllslsslls
Generalnie tyle mi do tego, nic więcej. Wolę żyć w bezpiecznych społeczeństwie zadowolonych ludzi niż oglądać potem te ratorośle z wpadki, wychowane w rodzinie bez więzi i miłosci, chore z zazdrości, bo oni nigdy nie będą mieć takich szans, jak dzieci z dobrze sytuowanych rodzin.

Tia, tylko napłodzą dzieci jedna z drugą, a potem wyciąga rękę i mówi-daj, bo mam 5 dzieci, jestem taka biedna. Ale takiej glupiej babie podwiązać jajników nie można, bo krzyk, prawa człowieka, bla bla bla + Ci, którzy biją czołami przed bałwanami w ciemnych kieckach :P Może Tusk wreszcie ukruci zasilki i wszystkie rozmnażacze dostaną po łapach. Sorry, jak ktoś ma mentalność afrykańskiej baby, co nie ma do ust włożyć i dzieci robi, to dla mnie zasługuje na to samo... :P

Gość llllslsslls
Przestępczość bierze się z biedy, poczytaj trochę.

Gość Cichy obserwator
A jaką ty llllslsslls masz szansę, żyjesz sam i zdechniesz sama

Gość hmmm....................
Hmmm ... jadamy albo w pracy, albo u rodziców ... :P

a kto mowi o 5 dzieci? boszeee co za błedny tok myslenia nas stac zeby odlozyc miesiecznie i miec na te przyslowiowe waciki oraz jedzenie wiec niech mi zadna baba nie woaja ,ze bnie bede mogla godnie wychowac mojego dziecka i,ze bedzie patologiczne:O

Gość A ty cichy obserwator
sam zarabiasz pieniądze na swoje dzieci czy może ciągniesz od państwa? :o

Gość llllslsslls
Na rodzenie dzieci powinni wydawać licencję, najpierw trzeba byłoby przejść testy na inteligencję, test z wiedzy ogólnej, tudzież wykazać się odpowiednim poziomem wykształcenia i dochodów.

Gość llllslsslls
Wtedy ludzkość miałaby jakieś szanse.

Gość Cichy obserwator
Wyobraź sobie że sam zarabiam ok. 2000 zł. moja żona ok. 1000 zł mamy 2 dzieci i mieszkanie w bloku. I w życiu nic im nie brakowało, chodzą ładnie, czysto ubrane i w żadnym wypadku nigdy nie pozwolę nazwać mojej rodziny patologią

Gość llllslsslls
No ale taka jest prawda: im większa patologia, tym więcej dzieci.

ok, moze Ty mandzia z mezem zarabiace wystarczajaco, zeby utrzymac dziecko. Ale tu ludzie mowia o utrzymaniu 3 os. rodziny za np. 2 tys. I owszem mozna dlugo i namietnie mowic o "dobrym gospodarowaniu" takimi srodkami, ale prawda jest taka, ze nie da sie zyc godnie majac taka kase do dyspozycji...