Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowanyyyyy

laski z forum ciazowego maja facetow ktorzy zarabiaja 1500 na miesiac

Polecane posty

Gość llllslsslls
O już wiem, co wam poprawi jeszcze bardziej samopoczucie: jestem gejem, co w ogóle nie zarabia, bo nikt mu nie chce dać pracy, a do dzieci i rodzin nam pedalski wstęt. Tak lepiej?

bo kazdy ma prawo do swojego zdania ide przed mioj patologiczny telewizor sory,ze to nie plazma 62 calowa:O

Gość Cichy obserwator
llllslsslls ty nie obrażaj gejów i nie porównuj się do nikogo innego bo ich tylko obrazisz

Gość Cichy obserwator
llllslsslls gdybyś pochodziła z tego lepszego świata i była tak obyta to w życiu twoja godnośc by nie pozwoliła tak się zapędzić w ten temat, a tak zrobiłaś z siebie debilkę z patologii

Gość llllslsslls
Iloraz inteligencji mam wystarczająco wysoki, żeby się z was ponabijać, mamuśki i tatuśkowie, a ty się tak nie żołądkuje, chłopie, do netu trzeba mieć dystans. Co łapię się tylko przy pewnym poziomie IQ, obserwatorze, nic-nie-pojmujący.

Gość Cichy obserwator
A kto ci powiedział że masz wysoki iloraz - ty go lepiej znajdź i po ryju daj bo cię oszukał

Gość llllslsslls
No ci co chłoptasiu, obserwatorze, co się tak gorączkujesz? Wrzodów dostaniesz. Za to ja się trochę rozerwałam.:) Chłopie, trochę dystansu.

llllslsslls - nie IQ o umiejętności nabijania się śwaidczy, to raz. dwa, że przeceniasz znaczenie IQ po raz wtóry. trzy, jako człowiek reagujący emocjonalnie, przegrałabyś "test na dzieci", o którym pisałaś wcześniej. wiec ochłoń, nabierz owego "dystansu" i pogadaj jak człowiek ;)

Gość Cichy obserwator
A ty myślisz że się zdenerowałem HA HA HA dobre !!! Z tego co piszesz to oboje się dobrze bawiliśmy.

Gość llllslsslls
Ojoj, mówię, wyluzuj, bo za chwilę z tego stresu sprzęt ci nawali przy żonce. Wiesz, kilka głębokich oddechów, a najlepiej idź na spacer z psem, (jesli cię w ogóle stac na psa). Dobra noc, przegrańcu.

zresztą, jak dla mnie żałosne jest wymądrzanie się tylko ze względu na zawartość portfela - i dotyczy to obu stron. jak to mówią, są ludzie i parapety.

Gość Cichy obserwator
Spok spoko mam w domu 5 wibratorów więc damy radę, my z patologii też posiadamy taki sprzet.

Gość Cichy obserwator
Ale mi teraz głupio - ja przegraniec wdałem się w dyskusję z taką księżniczką, kłaniam się wielmożnej Pani i całuje rączki (ale mam syfa) ale pani kulturalnej to nie przeszkadza chyba co ???

Gość Alu tu u Was
wesolo

Gość Alu tu u Was
Czytam to i nie wiem czy sie smiac czy plakac...Czy Wy nie macie innych problemow....dzieci w Etiopii gloduja...cholera..a oni sie zastanawiaja czy za 900 zl mozna...A pewnie ze mozna nawet i za 500 bo liczy sie czlowiek!

około 70& społeczeństwa zarabia w przedziale 1000-4000 mniej więcej równomiernie... przynajmniej gdzieś takie wyniki widziałem :D ale nie o to mi chodzi. Zawsze na kafe zadziwia mnie, że występuje tu taka koncentracja tych 5000+ oraz ich krewnych i znajomych. cuda normalnie :D