Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowanyyyyy

laski z forum ciazowego maja facetow ktorzy zarabiaja 1500 na miesiac

Polecane posty

Gość Cichy obserwator
No lepiej nie bo tobie llllslsslls to takiej licencji nigdy w życiu by nie dali, choćby za samo dziecinne podejście do życia

Gość llllslsslls
Cichy obserwator: uderz w stół, nożyce się odezwą.

a tak przy okazji jak bylam mala to moja mama sama mnie wychowywala dostawala 800zl i alimenty i jakos godnie zylysmy, mialysmy co jesc, chodzilam na rozne xzajecia(taniec,jazda konna,basen) i dziekuje jej za to co dla mnie robila

cichy obserwator-nie mowilam, ze rodzina, ktora ma do dyspozycji niewielkie pieniadze od razu jest patologiczna. Nadal jednak podtrzymuje stwierdzenie, ze te kwoty sa zbyt male, zeby zapewnic sobie i dzieciom godne zycie. Przynajmniej w wiekszych miestach, w ktorych koszty utrzymania sa bardzo duze.

Gość llllslsslls do obserwatora
Nic wiesz o moim podejściu do życia, o tym, kim jestem, ile zarabiam gdzie mieszkam i ile mam dzieci. Ty natomiast, gostek, jesteś na tyle śmieszny, dzieciny i naiwny, że dałeś się wypuścić na zeznanie podatkowe i inne osobiste szczegóły. Pogratulować lotności.:) :) Wstaw jeszcze swoje zdjęcie.

Gość Cichy obserwator
Prawda madzia bo rodzinę nie mierzy się tylko finansami jak niektóre tutaj, trzeba mieć sece żeby zrozumieć tak prostą rzecz

dziubus jesli ktos jest przyparty do muru to zacisnie pasa dla swojej rodziny i z czego tu sie nasmiewac? ja nie widze powodu, wrecz podziwiam ,ze daja sobie rade i nie wyciagaja reki do nikogo

Obserwator - tak się dyskutuje na forum. O, yes.

madziaa, no oki-jeśli dajesz sobie radę, to ok, ale trudno utrzymać się-mimo wszystko-z takich małych zarobków. "koszt" dziecka rośnie razem z nim... Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale np. w Warszawie to za 1500 można mieszkanie wynająć bez opłat... No, ale pensje są też większe. Dla mnie rażące jest płodzenie dzieci z założeniem, że "ludzie pomogą" i jak jest jakaś interwencja czy uwaga o bidnych kobietkach, to aż mnie nosi... Najpierw trzeba coś osiągnąć, rozwinąć swoje skrzydła, potem wychowywać dziecko... A pieniądze BARDZO ułatwiają wychowywanie, dają większy komfort psychiczny, a najpierw zapewniają jakikolwiek BYT. Ale każdy chciałby dla swojego dziecka coś więcej niż BYT...prawda?

ona się nie wyrwała z żadnej biedy ;):D mieszka w blokowisku z narkomanami, którzy jej porysowali malego fiata ;)

Poza tym, frustracja przez ciebie przemawia chłopie i tyle. Sam się przyznałeś, do czego doszedłeś w życiu.

Gość Cichy obserwator
Ok ja zgodze się że to nie są wielkie pieniądze ale to nie znaczy że ludzie zarabiający 1500 zł i mają dzieci pochodzą z patologii. Można zarabiać miliony i też być w rodzinie patologicznej

Gość jawyrocznia
Czytam z zaciekawieniem te wasze wypociny i dochodzę do wniosku że więcej u nas chamstwa i obłudy niż zwykłej ludzkiej solidarności. Osoby które uważają się za lepsze bo mają kasę są puste i bezwartościowe dla spoleczeństwa.Los jest psotny i naprawdę nie wiecie kiedy i w której godzinie .Jak będziesz chciała dzidzi to nie będziesz miała.

Zhana - ja pytałam poważnie. bo jak nic gada typowo, mdło i standardowo jak kazdy durny dorobkiewicz. może jednak wyciągnie mnie z błednego wniosku? ;)

ale ja nigdzie z nikogo sie nie nasmiewam, nie nazywam biedniejszych od siebie patologia ani nic z tych rzeczy. Wiem, ze jak trzeba, to sie zaciska pasa. Ja zaciskalam tak przez 3 lata studiow. Podkreslam jeszcze raz, ze nieodpowiedzialne jest plodzenie dzieci z nastawieniem:jakos sobie damy rade, pozniej taki jeden z drugim rady nie daje i zaczyna sie jek i chodzenie po prosbie.

Gość Cichy obserwator
llllslsslls pewnie i masz trochę racji w tym co piszesz ( aż niemożliwe) ale nie bierzesz jednego pod uwagę że tu można pisać cokolwiek i to nie musi być prawdą - ty sama napisałaś że zarabiasz 4X 1500 czyli 6000 a pewnie prawda jest taka ża masz najniższą krajową i żebrasz na dworcu.

Dziubus - to, o czym piszesz, takie "jakoś da radę" jest strasznie popularnym "argumentem" przeciwników aborcji na forum obok, to raz, a dwa, mamusiek - sekciarek :)

Pudło. ja akurat wykonuję zawód wysoko użyteczny społecznie. Poza tym osoby zapatrzone we własny rodzinny pępek są akurat baaaardzo potrzebne społeczeństwo. Moje, mojego, mnie... moje dzieci, mój mężuś, moja rodzina.... Oprócz tego, że naród zyskuje substancję biologiczną, co niby więcej zyskuje? Tacy ludzie nic nie wniosą, prochu nie wymyślą, książki nie napiszą, w działalność społeczną się nei zaangażują, bo... dzieci w domu płaczą.

Gość Cichy obserwator
Czyli co burdelik

nie mieszkam w wa-wie nie wazne rosna ceny,pensje rosna i dochodze do prostego wniosku,ze ten kraj nie umozliwia rozwojowi spoleczenstwa... tez nie popieram kobiet ktore rodza bo np, nie stac na prezerwatywy badz tab anty albo robia je dla becikowego i kasy z MOPS-u :O to jest patologia ale porzadne malzenstwo uczciwie zarabiajace pieniazki ktore pozwola im na godne zycie (oplaty,jedzenie,drobne wydatki)maja prawo do potomstwa

Gość llllslsslls
Tam wyżej już nie było do ciebie, obserwatorze. O yes, jak komuś brakuje argumentów, to jeszcze mozna zwalić na to, że to tylko internet. Dobrze, jak się ci się ma lepiej od tego zrobić: jestem bezdomnym pod mostem z laptopem na kolanach.

Gość Cichy obserwator
Ja nie wierze ty masz rodzinę - a twój facet to ile musi zarabiać bo pewnie biedaka za 5000 byś nie trzymała ???

Gość masakra P
a gdzieś ty to wyczytał :D:D:D:D:D ja znam takie, co zarabiają 10 razy tyle

Gość llllslsslls
A tak w ogóle to jestem facetem, 1500 zł to i tak dla mnie marzenie, ja i żona i nasze 10-ro dzieci żyjemy z zasiłku. Lepiej?

czuje sie jak na watku o slynnych wytapetowanych tipsiarach i kaszalotach vel tucznikach ;) zawsze tylko dwie skrajne opcje...

Gość Cichy obserwator
llllslsslls dziewczyno z tego co czytam to tu jest wielu krytykujących cię osób czy nic ci to nie mówi - jaki ty masz iloraz inteligencji- taką opluć to powie że deszcz pada - żal mi ciebie