Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moryc-a

POMOCY kurs na strzyżenie psów w Trójmieście i okolicy

Polecane posty

Gość moryc-a

może ktoś się orientuje jaka droga jest do takiej kariery---

Gość moryc-a
po co się podszywasz pytam serio chyba jest ktoś kto coś wie proszę!!!

Gość dasvadsvad
ci którzy strzygą uczyli się raczej na własnych psach przygotowywanych do wystaw :) (a tak się składa że znam parę takich osób, właśnie z Trójmiasta)

Gość moryc-a
podawaj namiary idiotko a nie chwal sie ze znasz

Gość jajanka11
wiesz co ja nie wiem gdzie w trojmiescie sa takie kursy ale kiedys dzwonilam do katowic i zwatpilam gdy powiedziano mi cene takiego kursu....jest to bardzo drogi kurs

Gość moryc-a
ten drugi jest dość wkurzający --proszę to ignorować z góry dziękuję oczywiście piszcie co wiecie,chcę w Polsce zrobić kurs ale wyjechać za granicę właśnie z takim kursem w kieszeni

Gość dasvadsvad
idiotką jesteś ty skoro nie wiesz gdzie strzygą psy (choćby na gdańskiej Zaspie są dwa takie punkty), kontakty można też nawiązać na wystawach napiszę jednak wprost: jeśli ktoś jest spoza środowiska psiarzy, zajmujących się psami rasowymi, nic dziwnego że nie wie jak się za to zabrać i lepiej żeby nie wiedział bo narobi więcej szkody niż pożytku niemniej rekordy idiotyzmy biją nieudolni podszywacze

Gość moryc-a
sorki ale to ten drugi obelgami tu porywa swoją drogą dlaczego tak myślisz.miałam znajomą obecnie straciłam z niąkontak,ale pamiętam że robiła taki kurs tylko dlatego że lubi zwierzątka,kupiła yorka i tak się u niej zaczęło potem otworzyła salon i drugi jakoś szło. ja mam huskiego ale bez rodowodu lubie psiaki dlaczego miałabym im zaszkodzić mam dobre i szczere zamiary....

Gość moryc-a