Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata 21

Mój chłopak mnie nie rozumie...

Polecane posty

Gość Beata 21

Zawsze kiedy on zrobi coś złego, coś nie tak i ja jestem zła, to on mi wmawia, ze moja złość jest bezpodstawna i, że fochuje się nie wiadomo o co... Dlaczego tak jest ???

Gość bo nie umiecie rozmawiać
szczerze, otwarcie i bez wyrzutów

Gość masakra P
olej go, skoro nie dogadujecie się przed ślubem to do bani wasz związek

Gość fjfjhf
raczej zastanów się czy współżycie z drugim człowiekiem nie pomyliło ci się z tresurą psa

Gość Beata 21
raczej nie.... ! ale to nie są poważne nieporozumienia... denerwuje mnie tylko to ze dosc czesto mają miejsce :( ale ja naprawde go kocham i nie wybrażam sobie zycia bez niego u boku... dlatego chce to tylko jakos zwalczyć, albo przynajmniej zmniejszyc...

Gość i tu Cie rozumiem
moja droga... ostatnio też mam problem z moim chłopakiem, nie moge sie z nim dogadać:(

Gość Beata 21
i tu Cie rozumiem - ale to powazne sprawy czy raczej jakieś takie mało znaczące ?

Gość i tu Cie rozumiem
a opowiedz co konkretnego sie dzieje w Twoim związku, bo ja to ostatnio o coś (co naprawdę źle rob)i zwrócę mu uwage to on już awanture dokładnie mi robi, że sie czepiam... no sie już czasami nic nie chce mówić..

Gość i tu Cie rozumiem
może tak chaotycznie napisałam, ale jakoś ciężko mi sie z nim dogaduje:( Zwrócę mu uwagę, a on rzuca sie, pyskuje, że się znów czepiam, ze sobie coś wmawiam.. I nie da sie go przegadać.

Gość Beata 21
a u mnie jest tak, że go czasami o cos prosze i on sie na to zgadza bez problemu, pozniej tego nie robi...

Gość i tu Cie rozumiem
W ogóle ostatnio sie taki obojętny zrobił. Kiedyś jak sie kłóciliśmy to on zawsze po ostrej kłótni przychodził, przytulał sie. Teraz to sam najwięcej krzyczy, nie da mi dojść do słowa, zrobił sie chamski i arogancki, nawet w stosunku do mnie:(

Gość Beata 21
albo czasami zdarza mu się mnie okłamywać co na jego nieszczescie szybko udaje mi sie wykryc zupełnym przypadkiem

Gość i tu Cie rozumiem
o, moja droga. o ile ja sie rzeczy doprosić nie moge... tego nie zlicze. Czasami to już mu taką jazde robie, bo mam już tego dość, to wtedy jak tak mocno nawrzeszcze, to cichnie, ale ostatnio to sam w niezłą pasje wpada

Gość i tu Cie rozumiem
z kłamstwem to też były problemy. A o co dokładnie okłamuje? Ile z sobą jesteście i ile macie lat??

Gość Beata 21
ja tez potrafie sie ostro zdenerwowac nawet o byle co...ale on tez nie jest gorszy...czasami to sie nawet tego boje dltego wole sie uciszyc nawet jesli wiem ze mam racje...

Gość i tu Cie rozumiem
Ja z moim chłopakiem jesteśmy 4 lata i zawsze było fajnie, on ma 26 lat a ja 21. Nie chciałabym żebyśmy sie rozstali, ale jak czasami sie tak kłócimy, to wydaje mi sie że jest to nieuniknione.. w ogóle sie nie możemy dogadać...

Gość Beata 21
yyy... własciwie to tylko albo aż 2 razy okłamał mnie tak powaznie ze zatanawiałam sie nad tym czy go zostawic, ale za bardzo sie w nim zakochałam i juz nie umiem bez niego zyć... jesteśmy ze soba prawie 2 lata ... ja mam 21 a on jest ode mnie starszy o 3 lata

Gość i tu Cie rozumiem
Oczywiście nacodzień sie dogadujemy i kochamy. Al jak już awanturujemy się, to koniec...

Gość Beata 21
ja mam tak samo :(

Gość Beata 21
i za cholere nie wiem comam z tym zrobic... jak zapobiegac tym nieustannym sprzeczką

Gość i tu Cie rozumiem
Kiedyś zawsze ustępował, a teraz to mówi mi jeszcze prosto w oczy, że zmęczony jest kłotniami, że to ja mam jakieś wiecznie problemy i jak tak dalej pojdzie to mnie zostawi- oczywiście po tym od razu przeprasza i całuje, ale i tak mnie to boli, że w ogóle tak mówi.

Gość Beata 21
no to jestesmy juz dwie, które sie kłócą a nie chca tego bo mimo wszystko kochaja swoich partnerów bezgranicznie....i co teraz ?

Gość Beata 21
koszmar...wiesz wiele razy próbowałam sie ugryźć w jezyk ale bezskutecznie nie umiem powstrzymać złosci jak cos mnie dnerwuje :(

Gość i tu Cie rozumiem
kurde no nie wiem, lajlepiej to by było nie kłócić sie, ale ja też mam charakterek szczerze mówiąc i on jest taki sam, więc starcia są. A Ty z natury jesteś spokojna czy raczej też masz charakterek? A Twój chłopak?

Gość i tu Cie rozumiem
OOOO ja tak samo, nie daje za wygraną. Ale to wcale nie jest dobrze, w końcu któreś z nas odejdzie:(

Gość i tu Cie rozumiem
Fioletowa!!! To zdradź nam złoty środek!!!!!!!!:)

Gość Beata 21
wiesz... ja jestem spokojna osoba ale od jakiegos czasu strasznie rzucają mna emocje których nie potrafie opanować... nie mam pojęcia skad sie biorą te zmainy w mojej osobowosci jesli o to chodzi, ale coraz czescie sie nie poznaje... a mój chłpak to tez raczej typ spokojnego i cierpliwego człowieka... to pewnie tez dlatego najczesciej słysze po mojej burzy krzyków spokojnym i opanowanym głosem słowa zebym się nie złosciła bo nie ma o co... a nie ukrywam to mnie chyba jeszcze bardziej złosci niz normalna kłótnia :(

Gość Beata 21
Fioletowo Liliowa - prosze napisz

U mnie było trudno od początku, bo związek nie był wielkim "bum" tylko starciem dwóch silnych charakterów ( jesteśmy lwami ) Za każdym razem, gdy mnie ranił, bo ranił, nie rozumiejąc mnie i moich pretensji ja z nim rozmawiałam. Kiedy chciał wychodzić, nie pozwalałam mu, dopóki nie wyjaśniłam mu wszystkiego. Jeśli wychodził ode mnie, szłam do niego i rozmawiałam. Trwało to długo, ale poskutkowało. Bardzo rzadko na niego krzyczałam, nie lubię tego. Po prostu jak mnie rani, to robię się smutna.. on potem pyta, ja mówię o tym, co zrobił.. nie na zasadzie wyrzutów ( chociaż często mam ochotę mu coś 'wyrzucić' ), ale tłumaczę mu wszystko, mówię CO MNIE BOLI I SMUCI.. dodaję oczywiście zawsze to, że go kocham i chcę, aby nasz związek opierał się na zaufaniu.. co jest prawdą.