Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata 21

Mój chłopak mnie nie rozumie...

Polecane posty

Gość i tu Cie rozumiem
Fioletowa--- ja identycznie--- dosłownie tak jakbym o sobie czytała. U mnie musi być wszystko idealnie. Mój chłopak sie często wścieka za to na mnie, bo to faktycznie może być wkurzające. On taki nie jest, a ja jestem i stąd te konflikty..

Widzicie :) damy sobie radę z nimi. To nic trudnego. Najważniejsze, że się kochamy i ufamy sobie! W swoim kochanku trzeba mieć jednocześnie najlepszego przyjaciela.. ja z moim czasem plotkujemy jak dwie stare babcie pod sklepem ;)

Gość Beata 21
i tu Cie rozumiem - no to juz przynajmniej wiesz dlaczego tak naprawde sie kłócicie ;)

Gość i tu Cie rozumiem
Ja też spróbuje, wiem, że będzie ciężko, no ale trzeba nad sobą pracować, żeby było lepiej.:)

hehe nie ma za co :) ja mogę wam poradzić jedną książkę.. całkowicie można powiedzieć, nie związaną ze związkami (;) ) ale która nauczyła mnie pewnego podejścia do ludzi i do życia - "Przebudzenie" Anthonego de Mello. Cudowne podejście do życia, pokazane na przykładach. Czytałam dawno temu, a jednak coś mi jeszcze zostało.. przydaje sie w momentach załamania :)

Gość Beata 21
Fioletowo Liliowa - ja tez tak mam siebie...z moim Słońcem oprócz wielkiej miłosci jest miedzy nami tez wspaniała przyjazn partnerska.... tylko nie do konca idealna ;)

Gość i tu Cie rozumiem
No właśnie, teraz wiem. Zawsze trzeba najpierw znaleźć przyczynę:) Akurat Twój topik nasunął mi sie jak byłam zła na mojego miśka. Już nie będę na niego krzyczeć. Właściwie jak sie wam tu wygadałam, to emocje opadły;)

Gość Beata 21
chetnie poczytam...juz dawno nie miała ciekawej ksiazki w rekach

Gość i tu Cie rozumiem
O, ja lubie książki, móWISZ, żE JEST DOBRA? Poczytałabym sobie..

Gość Beata 21
i tu Cie rozumiem - a wiesz ze mi tez opadły..albo przynajmniej sie ustabilizowały... bo widzisz ja ten topic wymysliłm, bo jakieś 15 min pprzed wejsciem na kafeterie sie z nim pokłóciłam... i musiałam sie tym z kim podzielic bo nie lubie trzymac tego w sobie

No! i dlatego zostawmy to miejsce - dodajcie do linków czy czegoś.. i przychodźmy tu zawsze, aby się "wykrzyczeć". Albo poczytać to, co napisałyśmy o nich - że są kochani i robią nam niespodzianki, kochają nas nad życie! To musimy pamiętać. Ja zawsze gdy jestem na niego zła przypominam sobie jedną jedyną sytuację, kiedy pokazał mi, jak bardzo mi ufa i jaka ważna dla niego jestem.. zawsze o tym pamiętam i łatwiej złość przechodzi :) A teraz dobranoc :* 👋 trzymajcie sie i pamiętajcie, mężczyzna to prosta istotka - i do niej też trzeba prosto :) dlatego właśnie fochy nie skutkują :D Nie zapomnijcie o przestawieniu czasu na letni ;) Pozdrawiam, dobranoc raz jeszcze!

Gość Beata 21
ja chetnie tu wróce i z wami porozmawiam bo bardzo mi pomogłyscie :) DZIĘKUJE...

Gość Beata 21
ja zegarki juz przestawiłam ;)

Gość Beata 21
Do miłego ... papapa :* :) jeszcze raz dzieki wielkie wam obu ... to do NAPISANIA ;)

Gość i tu Cie rozumiem
Ok fioletowa, masz rację, trzeba zapisać ten topik:) Dzięki za wszystko;) Beata--- to tak jak ja kłótnia dosłownie 15 min przed wejściem na kafe. A mówie sobie '' wejde zobacze, co tam słychać'' I AKURAT TOPIK O MNIE;)

Gość i tu Cie rozumiem
Papa dziewczynki, dobrej nocki 🖐️ ;)

Gość Beata 21
i tu Cie rozumiem - ciesze sie ze okazał sie przydatny nie tylko dla mnie ;)

Gość Beata 21
papapa :) wzajemnie miłej nocy :)

Gość cykor
a po co ma cie rozumiec powiedz mi ?