Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karalajnn

Do którego miesiąca ciąży wizyty u gina są tylko raz w miesiącu???

Polecane posty

Gość karalajnn

bo wiem, że pod koniec ciąży należy chodzić częściej, ale nie wiem dokładnie od którego tygodnia zaczynają się te częstsze wizyty i co ile należy pokazywać się u gina?

Gość karalajnn
gdyby którejś z Was chciało się napisać jak to dokładnie wygląda to byłabym wdzięczna:)

Ja od 5 miesiaca chodziłam co dwa tygodnie... raz na usg , raz na badanie... czyli wychiodzilo mi ze co miesiac badanie co miesiac USG.

Gość dokładnie to było tak

Gość dokładnie to było tak
od 6 do 16 tygodnia co 3 tygodnie bo miałam plamienia od 17 do 33 tygodnia (jakoś tak) co 4 tygodnie teraz co 2 tygodnie bo mam skurcze które chcemy powstrzymac jak najdłuzej...jestem w 38 tygodniu w czwartek rodzę...:)

A mnie kazal od samego poczatku chodzic co 2 tyg. Jak ide co miesiac to na mnie drze ryjka... A przeciez nie bede do niego latac co chwile jak nie ma takiej potrzeby... W pierwszej ciazy do 35 tygodnia chodzilam raz w miesiacu a po 35 co 3 dni ale mialam rożne niefajne rzeczy w badaniach i wysokie ciśnienie...

Ja miałam na początku ciąże zagrożoną tak więc do 16 tygodnia chodziłam co tydzień.Potem do 34 raz w mieisącu bo ciąza rozwijała się już pr5awidłowo.A po 34 co 2 tygodnie.