Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a23b

O CO WAM CHODZI?

Polecane posty

Gość a23b

Jestem na kafeterii od wielu wielu lat. I muszę w koncu napisac to co mysle w pewnej sprawiebo mnie co niekotrzy tu rozwalają!!!! Chodzi mi o gnębienie/zbijanie sie/wyzywanie kobiet które marzą o dziecku czy slubie. Mam 23 lata, jeszcze niedawno najwazniejsze byly dla mnie studia. Potem praca. Mam jedno i drugie i jestem z siebie dumna. Ale w tym momencie poczułam to, o czym tu piszą inne kobiety. Mieszkam z ukochanym mężczyzną i zaczęłam marzyć o ślubie, o naszym dziecku... To jest normalne. Zupełnie normalne. I nie rozumiem czemu na kafe jest taka nagonka na dziewczyny, które stają się kobietami i poczuły instynkt macierzynski? CO Z WAMI JEST?

Też uważam ,że to normalne .... Może teraz jest cool bycie singlem , czy samowystarczalnym? Ale jak długo? W końcu człowiek to zwierze stadne ;-)

Gość wwwwwwwrrrrrr
a ja zawsze chcialam miec meza a o dziecku nigdy nie marzylam i nie wiem czy mi sie kiedys to zmieni :D

A ja nie zauwazylam takiej nagonki, ale to moze dlatego, ze nie siedze na takich tematach ;)

Gość griszka
a ja wiedziałam,że muszę skończyć studia-to był pewnik.O mężu zaczęłam myśleć w wieku 28 lat,teraz mam 30 i na tym elapie rozwoju się zatrzymałam.

Gość griszka
Ja czasem wchodzę na te topiki i ze zgrozą czytam,jak tam matki się nawzajem wyzywają,jak się licytują,jak kpią z kobiet,które rodziły przez cc.Żal

Gość śWIęTA PRAWDA

Gość jestem przeciw..
Studia w tym wieku - to masz co najwyżej licencjat. Cóż, jeśli to jest szczyt twoich ambicji. Pracę masz no ale chyba tylko w tym sensie, że będziesz mieć zasiłek, bo coż to za świetną pracę można mieć w tym wieku. Mając 23 lata jesteś wciąż jeszcze życiową smarkulą - i cóż ty przekażesz temu dziecku. Do rodzicielstwa też trzeba doróść. To jest w ogóle czas zdobywania doświadczeń, kształtowania siebie i bez sensu zagrzebać się w tym wieku w pieluchach. No ale ostatecznie twoja sprawa, zakładając, ze będziesz miała za co to dziecko wychować, a nie będziesz żerować na rodzicach.

Gość jestem przeciw..
dorosnąć

Gość kolejna gowniara sie odezwala
moze dlatego tak sie dzieje,ze juz rzygac sie od tych sraczkowych tematow-chce miec dzidzie, fasolke, ja pierdole,ilez mozna.No i wkurzajace jest to,ze wypowiadaja sie tam smarkule,ktorym sie wydaje, ze dzieki temu,ze dadzą sie zapłodnic sa juz kobietami.

Gość a23b
i w tym momencie przekonalam sie ze mialam racje ps. koncze studia mgr i nie pracuje byle gdzie AMEN IDIOTKI

Gość a23b
a dzis z rozkosza nasram se w majtki