Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama rocznej lali

roczna laleczka w rozowej sukienusi w trupie czachy??

Polecane posty

Gość mama rocznej lali

h&m ma takie sukienki, dzis corka dostala wlasnie taka - rozowa w trupie czaszki sama nie wiem czy ja w to ubiore:O co wy na to??

Gość tako rzecze zaratustra
roczna laleczka????????????????????????

Gość dajesz im mleko i obiad
dla mnie przerazajace:o w zyciu nie ubralabym dziecka w takie ciuchy..rozumiem nastolatek ale roczne dziecko w rozowej sukience w trupie czachy????????????? koszmar

Gość kowalika
coz za wyszukany prezent :o ludzie to jednak rozumu nie maja

Gość yyyyyyyyyyyco
roczna laleczka??????????????????????????????

Gość mattituuu
no ludzie to ironia byla:o

Gość laleczka w sukienusi
ja pierdole, mamuska tez niezła

sama sie zastanawialam nad taka sukienka ale sama nie wiem z 1 strony fajnie w takiej sukience wyglada taka malutka dziewczynka-modnisia.. a z 2giej - trupie czaszki i taki maluszek?? jakos mi sie to gryzie

:D:D też widzialam takie ciuchy... nie wyglądają za milo... ale co tam- to tylko ciuszek przecież. Jak mala dostalą a ci sie nie podoba to wystaw np na allegro. Moze kupi ktoś komu sie spodoba- są rózni ludzie.

Gość trzeba byc jebnietym
zeby rocznemu dzieciakowi nalozyc taka sukienke, a jeszcze bardziej pierdolnietym zeby takie cos kupic i dac w prezencie

Gość milsano
amen:)

Gość dlaczego niektóre babsztyle
mają takiego zajoba na tle swoich dzieciaków...?Jak można pisać "roczna laleczka"?Trzeba być nienormalnym!

Gość slslalalla
Koszmar. Ja sama unikam strojów z takimi motywami. New Yorker w tym celuje, a po piratach z Karaibów się tego namnożyło wszędzie. Uważam, że noszenie na sobie symboli śmierci to niejako przyciąganie ciemnej strony. Takie rzeczy oddziałują na naszą podświadomość; staram się otaczać pozytywnymi obrazami i rzeczami budzącymi pozytywne skojarzenia. No ala dla dziecka to naprawdę chore i może wpływnąć na osobowość. No bo ucz dziecko że trupia czacha to taki fajny motyw.

o fuck ales sie usrala, kazdy ignoruje Twoje przezywanie nazwania corki przez autorke "laleczka" a Ty mietosisz to dalej?? choras jaka czy masz nerwice natrectw??:P

Gość slslalalla
To sumie czemu nie kupić jej trupiej czachy do zabawy, w komplecie z dwoma piszczelami.

owocomama zgadzam się z tobą ze te wzorki nie rzucają się jakois strasznie w oczy. Moja siostra ma taką bluzke :) Ale mimo wszystko rozumiem ze komuś moze sie to niepodobać. Zdecydowanie preferuję kwiaty, motylki, serduszka i inne tego typu wzorki na ubrankach dla dziewczynek :) Przynajmniej dla niemowlaków :D:D:D

a czy autorka nie moze zapytac osoby od ktorej dostalą prezent czy istnieje możliwosc wymiany sukieneczki? Jeśli ma wszystkie metki to na podstawie paragonu bez problemu wymienią na inny wzór.

Gość asdfg
ale kurwa macie problem, wezcie sie za siebie grubaski i dajcie na luz z ta sukienka jest calkiem ladna

Gość asdfg
ruszac dupska mamuski grubaski ,a nie obgadywac kolejne glupoty na kafe

Gość nie zaczernie nika3456
kiecka ladna ale dla dziolszki takiej kolo 16 lat, dla tego roczniaka proponuje cos barziej stosownego, jak napisala madrze Mamani kwiatki serduszka i inne takie

Gość tylko po co o tym piszesz
hahaha dla 16stolatki to sie usmialam. no chyba zartujesz :o

Gość nie zaczernie nika3456
nie pisze calkiem powaznie:D

Gość hiehiehiehiehiehiehiehiehie
co wy macie za głupie problemy :O moja 6-letnia córa uwielbia motywy z czaszką i sama wybiera takie bluzeczki w sklepach

Gość ginewre
moje córki 3 i 6 lat uwielbiają piratów, zwłaszcza z Karaibów, na lato mają chustki, jedna czarną w białe czachy a druga białą w czarne czachy (same je wybrały) ale małego dziecka to bym nie ubrała (my też nosimy czachę codziennie pod skórą i włosami, sorry to taki czarny żart) :)

Gość pieknie-ja Ci daje prezent
a Ty mi dupsko na kafe obrabiasz :O

Te czaszki nie rzucają się aż tak w oczy. Na tle różu i błękitu nie wyglądają niestosownie. Skoro sukienka może być w kwiatki, serduszka, w kropki, to może być również w trupie czaszki. A roczna dziewczynka raczej nie zwraca uwagi na modę.:P