Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaski sa obrzydliwe

Poza marginesem błędu statystycznego faceci wolą szczupłe dziewczyny

Polecane posty

Gość grubaski sa obrzydliwe

Jeśli lekarz specjalizujacy się w genetyce, po badaniu genów na odpowiedniej aparaturze nie powie inaczej, człowiek (w tym przypadku chodzi tylko o kobiety, ale, nie oszukujmy się to prawda uniwersalna) jest gruby, bo jest leniwy (nie rusza się) i wpie**ala na potęgę (tzn więcej niż wymaga tego jego ciało). Po co normalnemu facetowi taka wszystko wpierdalajaca swinia ? :-o I nie wmawiajcie, ze kobiety w zwiazku tyja niezaleznie od swojej woli bo to bzdura. Tycie w związku nie jest spowodowane przyczynkami obiektywnie od kobiety niezależnymi. Chyba, że genotyp jej się nagle zmienił na skutek jakieś nagłej, a holistycznej mutacji po wakacjach spędzonych wewnątrz reaktora (jak juz pisał;em opinia genetyka, tutaj także fizyka jadrowego, jest tu esencjonalna). :-p Jaki z tego wniosek ? Tylko nienormalny woli grubaske

Gość ale sa ludzie ktorzy
juz tacy sie rodza, badz sa chorzy. i to ty jestes tepy nierozumiejac tego :P

Gość kamilaaaaaaaaaa
nienormalny to jesteś ty:) po co piep... takie głupoty? kompleksy masz pewnei... XD znam wiele grubych dziewczyn które są ze wspaniałymi facetami... i dużo szzupłych,które w ogóle nie mają powodzenia... bye biedaku xd

Gość tylko po co o tym piszesz
pewnie jestes brzydki jak noc i nawet grubaska cie nie chce :D

Gość to się zobaczy
a może i masz racje.....chociaż jesteś bezczelną szowinistyczną świnią! Ale taka jest prawda....nikt nie tyje z powietrza....tylko z obżarstwa i lenistwa.Ale i tak należy ci się nalot ty chamie!

Gość na szczęście dla mnie
jest ten błąd statystyczny, czyli faceci którzy wolą grubsze nieco i w dodatku starsze. :D

Gość Tylko ciąża jest uzasadnieniem
dla przytycia, wiadomo dlaczego. Ale nic innego! Grubaski są same sobie winne i usunięcie tego topiku przez zakompleksioną moderatorkę (co zawsze robią) niczego w tej materii nie zmieni! Grube precz! :-O

a mi się dziewczyny skarżą, że tyją w związkach, bo nie muszą juz trzymać ciała w ryzach, bo ich mężczyźni im ciągle powtarzają, że są piękne, zgrabne, sliczne i kochają całe ich ciała, wpychając pod nos kolejny kawałek pizzy czy czekoladki :D

puszyste dziewczyny potrafią być bardzo seksowne :) i mają w sobie tyle ciepła................

Gość kukartka
sam jestes obrzydliwy ty ch..ju jeden.ciekawe czy twoi starzy sa grubi?:)jesli tak,to tez sa obrzydliwi.ja mam wage w normie.3-mam od wielu lat.budowa normalna.anorexja nie jestem.nie podobaj mi sie zasuszone cizie jak z oswiecimia,ktore sa ciagle blade,zle,sfrustrowane i wiecznie na diecie,niezadowolone z zycia kaszaloty na 2 konczynach cienkich jaku muchy:)zenada,kupa smiechu.brechtam z anorexji,a mysla,ze sa takie zajebiste:)nic bardziej mylnego.nie mam komplexow.moj facet kaze mi nawet wiecej jesc i sam mnie karmi i zacheca do jedzenia.prawda taka,ze owsze faceci nie lubia otylych,ale nie lubia tez anorektyczek.lubia takie ktore maja czym odddychac i na czym usiasc i za co zpalac,a nie zeby sie w nocy o kosci obijac zeby go kulo jak sie bzyka i musi uwazac zeby krzywdy anorexji nie zrobic.

Gość kukartka
mówiąc mój facet miałam na myśli mojego ojca :classic_cool:

ale taka jest prawda, ze kazdy chciałby miec szczupła i nie oszukujmy sie po co sobie wmawiac ze jest inaczej ?? ;O

Gość kittyrespeto
powiem jedno SAMA JESTEM PRZY TUSZY waze 69 kg przy wzroscie 170 i zle sie z tym czuje osoby puszyste (w wiekszosci)pragna z chudnąc i przez to szczescie ucieka im miedzy palcami jak schudłam czulam sie swietnie pulchne czesto nie dbaja o siebie tak jak powienny a niestety bycie grubym =lenistwo i podjadanie

Gość kittyrespeto
tak to prawda faceci wola szczuple oczywiscie jezeli mowimy o naprawde fajnych facetach takich do schrupania

Gość lordWow
ja tam lubie laski musza byc inteligentne zabawne ale tez miec ładna zadbana figure wtedy moge sie na nie patrzec i patrzec ajj...

Gość ja jestem grubaską
170/70 i mimo tego podrywaja mnie fajni faceci i mam bardzo przystojnego,zaradnego męża. inna spraw to to ze jak go poznałam to wazyłam 52 kg i walczę z kilogramami bo zamierzam wrócić to poprzednie wagi .

Gość Afera00
Oj tak sie panie oburzyłyscie ... niepotrzebnie:) Przeciez to prawda kobiety sa grube bo tak im wygodniej:P Sama jestem kobieta i patrze z niesmakiem na otyłe zaniedbane kobiety obrzerajace sie ... Więc o co ta cała awantura?:)

Gość ja jestem grubaską
ja na nikogo poza chamami nie patrzę z niesmakiem:)

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm......
pewnie dlatego ze sama jestes gruba gdybys byla szczupla brzydzilabys sie tlustymi babami ktore wcinaja hamburgery a sadło wylazi im z za malaych biodrowek:D

Gość szczerze dpowiadam
gdybym miał związać się z grubą kobietą to wolałbym już ze świnią Ze świni więcej porzytku :) bo mniej gada......ba nawet wogóle nie gada :D

Gość tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa