Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mira z Krakowa

Roznica wieku ponad 30 lat. Czy przetrzyma?

Polecane posty

Gość Mira z Krakowa

Chodzi o to ze mam 22 lata i uwiodlam sie w mezczyznie ktory ma 53; ma zone i dzieci ale powiedzial ze sien rozwiedzie dla mnie. jest cudownym i czulym kochankiem. Myslicie ze nasz zwiazek przetszyma?

Gość kolojBAJHQVS
:-) ale prowokacja,ale jak nie to ze wzgl na to w jaki sposób piszesz on z toba nie będzie,bo jestes analfabetka.,a poza tym jak ty mogłas isc z facetem 53 letnim do łozka majac 22 lata,przeciez ten facet to dziadek w stosunku do ciebie,chyba ci nieźle musiał zapłacić albo i nie,moze ty po prostu nie masz powodzenia i musisz z takimi starymi sie zadawać

Gość Mira z Krakowa
ej sorki poprostu szybko pislam i sadzilam takie bledy!Poznalismy sie na wieczorku w operze na takim koncercie i on mna zakrecil i teraz jest jak jest. Na prawde go kocham:-(

Gość djkkkkkk
Ty chyba kpisz. Z takich staruchem, w dodatku wpieprzać się komuś w małżeństwo??? Chyba cię pogięło, dziecko.

dziewczyno daj sobie z nim spokój panowie w tym wieku przeważnie się tak dowartościowują bardzo wątpliwe by zostawił żonkę

Gość djkkkkkk
Czy przetrzyma - kto, twój partner? Niekoniecznie. Wiesz w tym wieku zawały i takie tam. A ty fundujesz straszemu człowiekowi taką jazdę.

Gość jkeaaaa
Powiedz dziecko, czy tatuś cię nie kochał wystarczająco? Czy ty jesteś z rozbotej rodziny? A może tatuś zabrał się i poszedł w świat jak byłaś mala? Idź i porozmawiaj o tym z psychologiem, bo to nie jest normalne.

Gość kolojBAJHQVS
dziewcze,kończ panno,wstydu oszczędź,bo pisząc szybko można literki poprzestawiać a nie robić błedy ortograficzne ,stylistyczne i logiczne. A poza tym naprawdę musisz nei meić powodzenia,że dziadkowie się za toba ogladają i ty na nich lecisz.

Gość ty jestes DZIWKĄ
nie wpierdalaj sie w małzenstwa i nie rozbijaj je! pusty pustaku!

Gość serot
No właśnie, jakie kompleksy trzeba mieć, jaką traumę i jak zjechaną psyche, żeby dać się gwałcić pedofilowi i jeszcze nazywać to miłoscią?

Gość kolojBAJHQVS
:-) nie przejmujcie się,ze ona wpieprza sie w małzenstwo,bo facet nei taki głupi i na pewno nie odejdzie od zony,porucha mała,wykorzysta na wszelkie seksualne sposoby i pewnego dnia kopnie w dupe:-)

Gość To wszystko bzdury
co to znaczy "uwiodłam się w mężczyźnie"???????????????????????????????/

Gość nienawidze i nie mam szacunku
dla pustych lal, ktore wpierdalaja sie w mazłenstwa....nic tylko takiej pizde zaszyc jak sie goni

Gość Mira z Krakowa
NIE NAWIDZE WAS!Nie rozumiecie za laczy nas prawdziwe, wysokie uczucie? Jestesmy dla siebie stworzenji!On rozumie moje petrzeby a ja jego!Kocham go po prostu!

Gość kolojBAJHQVS
:-) Mira dobry bajer nam tu wciskasz,udana prowokacja :-)

Dziewczyno kochasz go ale jak powiedzmy żona się dowie o Tobie to on już przestanie Cię kochać

Gość Mira z Krakowa
Po prostu zazdroscicie mi prawdziwej milosci i juz!J asie kulturalnie pytam a wy mnie nonostop obrazacie. Sory ale nie ze mna te numery!Moje zycie potoczy sie jak to ustalilam i zadne z was tego nie zmieni we mnie!Wiec przestancie kipiec w moje strone jadem bo i tak tak bedzie

Gość serot
Tylko pogrzeb mu spraw ładny. No bo wiesz, taki pan to juz niedługo pociągnie.

Gość stere babsko
Mira z krakowa dobre sobie,zazrościmy Ci .Jestem ledwo po 40,mam meza ledwo po 40 i kochankow duzo młodszych ,no mam Ci co zazdrościc,ze posuwa Cię stary pryk,na co ,ja stara baba bym nie pozwoliła.

Gość Mira z Krakowa
jesteście podłe z zazdrości, bo on mnie kocha i ma ysoki status materialny. Tesz byś Cie na chciały.

Gość Mira z Krakowa
Tesz byś Cie tak chciały

Gość stere babsko
Ktoś już napisał,ze to prowokacją śmierdzi.

Gość Ortografia........
Mira - zamiast oglądać się za staruszkami naucz się ortografii, bo coś cienko z nią u Ciebie. Co słowo to błąd, więc nie mów że to z przejęcia, czy z szybkiego pisania.

Gość Ortografia........
Też byście... jeśli już a nie 'tesz byś cie' Hahahahhaah

Ale cienka prowokacja, gdzie te stare czasy z prawdziwymi prowokacjami? 😭

Gość kochaj
Go. 🖐️

Gość facet po 50
A czy jemu chociaż przy tobie staje? co się łamiesz dziewczyno, szmatę już i tak z siebie zrobiłaś... przynajmniej jeśli jest kasiasty to za 10 lat odziedziczysz wszystko i będziesz mogła sama opłacić młodego kochanka. Płatna miłość jest gicior! A teraz tylko powiedź, że pozwoliłaś mu się z tej jego "miłości" spuścić na twoją młodą, piękną buzię i kochacie się co każde spotkanie. ps. debilko, facet z tak dużym doświadczeniem z żoną zawsze bedzie czuły, będzie delikatny, bo nie jest tak sprawny i narwany jak twój (podniecony) rówiesnik. no i kity o miłości potrafi takim młodym debilkom wciskać takie, dzięki temu, że przez 20 lat musiał nauczyć się jak mówić do kobiety, jak kłamać itd. gdyby był takim kryształem... to na pewno nie zadałby się z tobą, tylko kochał żonę i dzieci.