Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurczę

Najkoszmarniejsze słowa które usłyszałyście od swojego facetabyłego

Polecane posty

Ja tego nie zapomnę do końca życia - \" nie byłem do końca pewny czy byłaś tą odpowiednią w danej chwili\" aż muszę to tu napisać bo wstrząsnął mną porządnie

Gość reska
przecież między nami nic nie było - buyło -wg mnie- psychiczne porozumienie, b.mu ufałam, on dobrze się czuł, a ze fizycznej bliskości nie było, to dla mnie nie najważniejsze.

Gość poziomkowy-sorbet
duzo bylo slow jeszcze wiecej czynow. dobrze ze z tym skonczylam.

Gość ty karle
dzięki mu za nie, przestałam go kochać a on teraz skamle. mam dgo w dupie ale o mój mąż wiec przy nim siedzę, bo mamy wspólny dom. I proszę nie pisać glupot o tym, ze on mnie utrzymuje itd. Zarabiam wiecej od niego.

Gość już cię nie kocham

Gość kocham cie bo....
bo jesteś matką mojego dziecka. Wieprz osrany! przez takich zaczyna się nienawidzieć własnych dzieci................!

Gość poziomkowy-sorbet
mąż?? coz... bez szacunku i milosci... ? rozwiodla bym sie. i wyzucila z domu:)

Gość taja jakas see
"nie poterzebnie pospieszylismy sie z tym slubem" 😭

\" serce nie sługa..... czegoś zabrakło\" poczułam się jak - g.wno

Gość miłka...
po tym jak mu powiedziałam żeby przestał mi wciskać kity że ta druga nic nie znaczy :O -\"jesteś najwspanialszą kobietą na świecie jesteś miłością mojego życia i zawsze będę Cię kochał :( \" ..ale kto powiedział że nie można dobrać panny młodej do sukienki :O powodzenia

moj ex, pierwsza milosc, wtedy bardzo go kochalam " nie wiem czy jestes tą jedyną, nie wskoczylbym za tobą w ogien " nieprzyjemne uczucie

Gość griszka
"wiesz,ja nie wiem jak to jest kogoś kochać"

Gość tak szczerze
z dziedziny sexu:po tym,jak nie mialam orgazmow pochowwych,a on uznal,ze dokona cudu,do czego oczywiscie nie doszlo.mowie mu,ze rzadko sie kochamy,a on: "czy ty nie widzisz,ze ja sie musze zmuszac,ze nie podoba mi sie sex jak ktos nic nie czuje" no zesz kurwa mac!! tak jakby to ode mnie zalezalo...powinnam wtedy zaczac mu masowac stopy i dziwic sie czemu nie dochodzi...malolat

Gość 666aaalll
"przecież ja cię nigdy nie kochałem" (po 2 latach mieszkania ze sobą i zaręczynach) "jesteś gruba i brzydzę się tobą"

Gość yrthgfhdf
tak szczerze >> wyjątkowy palant mogłaś mu podrzucić jakies dane statystyczne (83 % kobiet ma orgazmy wyłącznie łechtaczkowe)

Gość do 666alllllllllll
o jessssuuuuuu! zabiłaś go?? powinnaś!

Gość misia89
kocham cie ale musze ci wyznac ze mam zone po dwuch latach

Gość diselll
do niczego cię przecież nie namawiałem, zmuszałem robiłaś tylko to co sama chciałaś - może by palan t jeden pomyślał, że może się i nie zmuszałam ale niektóre rzeczy robiłam specjalnie dla niego, egoista pieprz... - czyli on dla mnie nic nie robił, robił tylko to co sam chciał

Gość 666aaalll
no nie zabilam, ale nie jestesmy już razem (na szczęście, bo teraz mam cudownego faceta) aż dziw mnie bierze ile rzeczy i słów mu wybaczalam.... inne przyklady: "nie rozbieraj się przy mnie bo zacznę rzygać" "ciekawe co by się stało gdybym cię zabił" "nienawidzę twojej dużej dupy" "spotkałem swoją byłą i powiedziała że jestes gruba, i wiesz co? ma racje" "na początku chcialem cię tylko zaliczyć i zapomniec i szkoda że tak nie zrobiłem" do tego notorycznie nazywał mnie kurwą, nawet przy moich i jego rodzicach... :O

To chyba jakaś prowokacja, bo nie wierze, że można być z taką osobą. I co, czułaś się kochana?

"Bylem wczoraj na imprezie, poznalem dziewczyne i jak ja poznalem, to zrozumialem, ze cie nie kocham". Po miesiacu wrocil i ryczal, ze kocha tylko mnie i byl glupi. Ale najgorsze byly teksty, "nic mnie nie obchodzi, ze jestes ze mna w ciazy, aha i przykro mi,ze zostalas z tym teraz sama, ale to nie moja winatowarzystwo potrafisz sobie znalezc tylko na noce" "jestes tak beznadziejna, ze najlepsze co mozesz zrobic dla swiata, to sie powiesic, nie masz prawa oddychac tym samym powietrzem co normalni ludzie"

Gość diagnostyk kafeterii
18 S H E R R Y A R G O V Czesto do niego dzwoni i mówi: „Prosze, oddzwon" Oddzwania do niego, kiedy jest wolna. Dy uruje pod telefonem jak poczatkujaca stewardesa. Spotyka sie z nim, kiedy jej to odpowiada. Zanim go lepiej pozna, daje jasno do zrozumienia, e jej celem jest stały zwiazek. Spotyka sie z nim dla rozrywki i nie składa adnych obietnic swie o poznanemu me czyznie. Kiedy on dzwoni, jest wsciekła, e nie dzwonił wczesniej. Kiedy on dzwoni, jest ciekawy, gdzie ona jest i dlaczego nie ma jej w domu. Czesto jezdzi swoim samochodem. On po nia przyje d a albo z radoscia ja gdzies podwozi. Pyta: „Dokad zmierza nasz zwiazek?" Nie ma pojecia, dokad zmierza ich zwiazek, i zdaje sie na los. Rozmawia o ewentualnych dzieciach. Zapomina jego nazwiska. Pyta o jego eks. Gdy on wspomina o swojej eks, ona spoglada na zegarek. Jedna = Popychadło Druga = Superbabka

Gość może nie jesteśmy dla siebie
moze nie jesteśmy dla siebie stworzeni coś sie we mnie wypaliło kocham Cie ale nie mozemy ze sobą być i w cholere innych głupich textów

najkoszmarniejsze słowa, które usłyszałam od faceta rozstając się z nim (tzn. on ze mną) JESTEŚ CUDOWNĄ KOBIETĄ - jak można coś takiego powiedzieć przy rozstaniu????

Gość eksówka
na początku bardzo chciałem, potem coraz mniej a teraz sam nie wiem, nie jesteś wciąż mi obojętna - przy rozstaniu Wiem, tak jest ale gorszych słów od niego nie słyszałam, on przeciwnie, nasłuchał się ode mnie wielu nieprzyjemnych rzeczy :( Przepraszam Cię za to, mój P.

Gość julka86
"mowilem ci ze cie kocham bo chcialas to uslyszec" albo "kochalismy sie bo bylismy razem a nie z milosci" ZAALOSNE! dobrze ze juz nie jestem z tym dupkiem:)

\"chyba za wcześnie się zaręczyłem\" \"dziwka\" a drugi : \"ale Ty wiesz,że przyjdzie dzień, w którym Ci powiem : już się nigdy więcej nie zobaczymy?\" słodkie.

Gość julianna9
1. "może kogoś poznałem. może kłamałem?" 2. "już po prostu czegoś nie chcę" 3. "nie potrzebuję twojej pomocy. zresztą juz ją otrzymałem, wiesz?" 4. "znalazłem kogoś na całe życie" (czy jakoś tak w tym sensie. nie o mnie. to znaczy o mnie powiedział tak półtora roku wcześniej) 5. "nie czekaj" 6. "nie przestanę cię kochac, chyba, że sama będziesz tego chciała"