Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylekkolorowy

Francuski - małe pytanko

Polecane posty

hehe, mylisz sie, inteligencja to inteligencja a skromnosc to skromnosc. tak samo jak glupota i arogancja. jesli myslisz, ze ja sie przejmuje tym, co ktos taki jak ty o mnie mysli / mowi, to sie gruuubo mylisz.

aha test, i Ty bys sie chciala sprawdzic? sorki, zle przeczytalam. no wiec testu nie mam, na tescie bylam w mensie i oni nie rozdaja pozniej tych testow.

Gość heheheheheheheh
nie osoba inteligetna nigdy sie z tym nie obnosi:D inteligencja a skromnosc maja ze soba bardzo duzo wspolnego a skoro Cie to nie intresuje i powtarzasz to juz ktorys raz kolei ze masz gdzies moja opinie to po jaka cholere odpisujesz?

Gość heheheheheheheh
regularnie kopię palcami w nosie i w bardzo inteligentny sposób transportuję urobek do moich ust :classic_cool:

ja rowniez sie nie obnosze. obnosilabym sie, gdybym o tym trąbila na prawo i lewo, ale skoro Ty zarzucasz mi glupote, to sie bronie. POMYŚL, to nie boli :O jesli chodzi o skromnosc i inteligencje to tez nie masz racji

zreszta co ma charakter do inteligencji? no pomyśl dziewczyno

Gość obroka
Więc rozumiem, gratuluję wyniku, bo zakładam,ze był dobry, bo zakładam też że myślałaś że proszę cię o przysłanie mi twoich wyników, więc dobre by ć musiały. Rozumiem też już twoje słowa "jestem inteligentna" bo mnie też by zdenerwowało, gdybym wiedziała że jestem( gdyż np. stwierdziły to "wyższe inteligenckie półki"), a ktoś kpił ze mnie umniejszając moją wartość. Rozumiem.

Gość heheheheheheheh
ja o tobie zdanie mam wyrobione ciebie moja ocena nie interesuje wiec nie odpisuj

obroka - hmm ok, ale mnie nie zdenerwowalo to, ze ktos powiedzial, ze jestem glupia. ktos powiedzial, ze jestem, chcac mnie obrazic, chociaz nie mial nawet podstaw ku temu, aby tak powiedziec, wiec zwyczajnie zaprzeczylam. Jesli chodzi o ten drugi pomaranczowy nick, to ja sie domyslam kto to jest (po formie i tresci rowniez), gdyz ta osoba atakuje mnie zawsze na innych topikach, nie majac zadnych argumentow .. zwyczajnie obraza. pozdrawiam

Nie przejmuj sie ta osoba lubi wyprowadzac ludzi z rownowagi,olej ja turquoise.Na kafe sa ludzie co szukaja tylko zaczepek.

Gość obroka
To ja kopnięta-- bardzo słusznie. Stop wojnie i przemocy:) Faktycznie, wojująca pomarańczowa, mogłaby ujawnić czarny nick(jeśli takowy posiada). Stwierdziła,ze nie siedzi tu często a skoro uważasz że to ju ż nie pierwszy raz cię obraża, to... wiadomo. Załuż czarny nik, np.: "Ja tu tylko pogrążam Turquoise". Po cóż zaczynać w ogóle czyjąś krytykę. Jednym ta dziewczyna odpowiada, drugim, nie. Nie dowartościowujmy się, wypominając wady lub "wady" innym. OK?