Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violettt

CILEST

Polecane posty

Gość violettt

co sadzicie o tych tabletkach?? ja wlasnie zaczynam 1 opakowanie. zmienilam je z microgynonu na poprawe cery. czekam na wasze opinie:)

brałam je przez 3 cykle. niestety trudno mi było przy nich zrzucić kilogramy i utrzymać wagę [przed cilestem brałam harmonet po którym 10 kilo w góre :o] i przerzuciłam się na yasmin. ale tabsy ogólnie dobre, zero jakichś mdłości, bólów głowy... ;)

witam jesli chodzi o cilest to ja juz go nie biore bo po ok roku przyjmowania zanikl mi okres. ale ogolnie bylam z niego zadowolona. jest skuteczny. nie stosowalam z partnerem innego zabezpieczenia a on konczyl w srodku.

jest skuteczny ale po odstawieniu mi sie sporo przytylo

Ja biore cilest. Jest boski:) Miałam naprawde straszne problemy z cerą, ciągle latałam do różnych dermatologów, a kolejne antybiotyki działały przez krótki czas. Byłam załamana. i wtedy pojawił sie ON ❤️ :classic_cool:. już po 2 opakowaniach miałam cerę gładką jak pupa niemowlaka. Teraz biore juz ponad pół roku i nadal jest :classic_cool:

Gość ja też teraz
zmieniam na cilest po 10 miesiącach brania yasminelle. i mam pytanko kiedy je zacząć brać? kończe yasminelle i potem mam normalnie 7 dni przerwy zrobić? czy cilest wziąść juz w dzień pojawienia się okresu czy normalnie po 7 dniach? jak wyście miały przy zmianie?

Gość ja też teraz
prosze napiszcie coś

Gość zmianyyyyy
Po pol roku brania cilestu pojawily mi sie zmiany mastopatyczne w jednej piersi, prestalam go brac.

Gość ja też teraz
żadna tabsów niezmieniała? :( :( :( prosze napiszcie coś

Gość ja też teraz
żadna tabsów niezmieniała? :( :( :( prosze napiszcie coś

z tego co wiem to nie robi sie przerwy jak zminiasz tabletki. bierzesz ostatnia z tych starych a nastepnego dnia nowa tabl. z tych nowych. ale nie jestem tego na 100% pewna