Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czerwonowłosa

orgazm pochwowy

Polecane posty

Moj problem polega na tym, ze nie potrafie przezywac orgazmu pochwowego... Słyszałam, ze z czasem mozna sie go nauczyc lecz nie wiem jak. Moj facem na dosc sporego penisa wiec teoretycznie siega wszedzie ale mnie stosunek tylko podnieca nie daje przyjemnosci. No, moze czasami cos poczuje ale to sie rzadko zdarza i trwa chwileńke. Czy któras Was kiedys miała taki problem który z czasem sam sie rozwiazał? Dodam tez, ze ejstem młoda poniewaz co dopiero skonczyłam 19 lat.

Gość hgfdf
a probowalas z innym ?

Gość kociapanna
tez miałam ten problem, aż przeczytalam, że ten rodzaj orgazmu może sie objawiać chocby przez czucie ciepła w dole brzucha a juz napewno nie jest to "wielkie och" takie jak przy łechtaczkowym :P I juz wiem, że niemal przy każdym stosunku mam delikatny orgazm :D:D:D

nie, ale to nie o to chodzi, ze on nie potrafi mnie doprowadzic do ograzmu. Przeciez jest jeszcze odmiana łechtaczkowa i tu jest ok. Ale chciałabym cos czuc podczas stosunku.

Gość kociapanna
dla mnie to tam ogólnie wbyła zawsze przyjemność... :p

Gość bleeeeeeeee
facet może mieć nawet giganta i co z tego kobieta latami uczy się orgazmu droga dziewczyno, czy wiesz o tym, że pierwsze 3 do 5 cm pochwy jest właśnie czułe a dalej niezbyt? nie szukaj giganta, bo nawet 10cm zrobi Ci dobrze jak się tego nauczysz

Gość prawie jak Lew Starowicz
orgazm pochwowy jest mozliwy tylko przy pewnych pozycjach a penis nie moze byc za duzy,(za maly tez nie) za maly nie dogodzi, za duzy zbyt roźciąga sklepienie pochwy a wrazliwe jest tylko pierwszy 5cm.

ale jest tez sławny punkt G który podobno najczesciej znajduje sie głebiej w pochwie. Poza tym u kazdej kobiety moze on byc w innym miejscu. Dlatego wspomniałam o wielkosci penisa. Tak swoja droga, giganty wcale nie sa takie cudowne, przynosza wiecej bolu niz przyjemnosci - mam na mysli uderzanie o scianke macicy. I wiem o tym, ze niektóre kobiety ucza sie latami, dlatego pytam czy któras z tu obecnych tez tak miała i ile to trawło.

Gość prawie jak Lew Starowicz
to zalezy od kobiety i jej anatomi. Ja mam standardowego penisa 16cm, z pierwszą dziewczyną nieszło sie bzykac bo na drugi dzien ujadała ze boli ją wszystko w srodku, a z następną musialem dobierac pozycje zeby dogodzic. Tak wiec nie ma przepisu na to

Gość o ja pieprzeee
o kurwa ile jeszcze tematów o tym? :-O

Gość Kitty Kat
Ehh mam taki sam problem... nigdy jeszcze nia miałam orgazmu pochwowego :( a tak bardzo bym chciałaa...