Gość hiszpanka_19 Napisano Marzec 30, 2008 w domu??? Wie ktoś?Znacie jakies strony itp.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bleeeeeeeee Napisano Marzec 30, 2008 wpisz w google "nauka hiszpańskiego w domu" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michela york 0 Napisano Marzec 30, 2008 http://www.hiszpanski.ang.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajnie tam Napisano Marzec 30, 2008 hiszpanka_19 a mozna wiedzieć na co ci hiszpański?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Turqs 0 Napisano Marzec 30, 2008 Hmm a wiesz co ja bym zrobila na Twoim miejscu? Zaopatrzylabym sie przede wszystkim w duza ilosc plyt, i chyba na poczatku albo bym poszla na kilka lekcji korepetycji do kogos albo na jakis kurs - zeby nauczyc sie wymowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hiszpanka_19 Napisano Marzec 30, 2008 chcę spróbować tego języka... Zbrodnia jakaś? :D Uwielbiam muzyke hiszpańską (tzw. reggaeton ;)) i może spróbowałabym sił w filologii hiszpańskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michela york 0 Napisano Marzec 30, 2008 Tez kiedys uwielbialam Hiszpanie (do tej pory bardzo lubie hiszpanska muzyke), ale tak wyszlo, ze wyladowalam we Wloszech:))) Oprocz tradycyjnych metod nauki: cwiczenia, czytanie, sluchanie, wydaje mi sie ze pomocne moze byc czatowanie z ludzmi pochodzacymi z danego kraju. Wyrabia sie wtedy wieksza plynnosc, poza tym ma sie kontakt z zywym jezykiem i mozna nawiaz fajne znajomosci:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajnie tam Napisano Marzec 30, 2008 nie zbrodnia tylko zapytałem z ciekawosci bo byłem w hiszpanii i miło wspominam pobyt w niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hiszpanka_19 Napisano Marzec 30, 2008 chciałabym tam pojechać... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajnie tam Napisano Marzec 30, 2008 byłem tam 9 mesiecy w pracy , poznałem ludzi , zwyczaje , ich tryb życia , świeta , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michela york 0 Napisano Marzec 30, 2008 Ladny kraj. Ja bylam na wycieczce w Barcelonie i bardzo mi sie spodobala:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość utiz Napisano Czerwiec 17, 2019 Hiszpańskiego uczyłam się w Pi School – naprawdę zajęcia u nich wiele mi dały i mi bardzo podpasowały. Miło i efektownie. Także bardzo ok! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarecima 0 Napisano Czerwiec 13, 2022 Moim zdaniem warto jest się zapisać do szkoły. Przyhnajmiej na poczatku. Oczywiscie, ze słówek można nauczyć się samodzielnie, ale to rozmowa z nauczycielem pomoże nam opanować język w stopniu dobrym. Poza tym ktoś musi nam wytłumaczyć gramatykę, która może być w przypadku języka hiszpańskiego nieco skomplikowana. W Warszawie polecam szkołę; https://www.sinfronteras.pl/kursy-i-programy/kursy-ekstensywne Organizują kursy standardowe, ale i intensywne. W formie stacjonarnej, ewentualnie w formie online. Można liczyć tam również na kontakt z native speakerami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach