Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laolaila

W jakim czasie wrocilyscie do swojej figury?

Polecane posty

Gość balladynka32
jasne, nawet miesiac

Gość ewelinka21**
JA chyba już nigdy nie wrócę do swojej wagi sprzed ciąży. Brzuch mi został.

no choćbyś nie wiem jak schudLa to brzuch sam nie wklęśnie spowortem, poćwiczyć troszkę trzeba mięśnie brzucha.

przytyłam w ciązy 19kg. karmie piersią. po 4 tygodnich miesciłam sie w swoje dawne ciuchy w tym spodnie. natomiast 8 tygodni po porodzie ważyłam o 1 kg mniej niz przed ciążą. teraz cały czas trzymam sie tej samej wagi.

też przytyłam 19kg, też daję cyca i 3 m-ce po porodzie mam jeszcze plus 5 kg a zaraz po urodzeniu miałam plus 8 kg jak widac wszystko zalezy od kobiety aha, nie jem słodyczy i kolacji

Nie myslcie ze jestem nienormalna ale pytam bo mamy zaplanowany slub a do niego tak daleko ze chcemy w miedzyczasie miec dziecko i zastanawiam sie czy zdaze schudnac do slubu i wygladac w miare normalnie :)

ania 20 czy Ty nie pisaąłs kiedys z czerwcowkami 2006 ? off topick sorry przytłam 23 kg w ciązy ... 2 miesiace po porodzie wazyłam o 20 mniej ...3 pozstale zeszły w miesiąc a sylwetka pieknie wyrzezbiła się do dawnej ...ok roku

Pewnie nikt mi nie uwierzy, ale mnie brzuszek wrócił do poprzednich rozmiarów po.........niecałym miesiącu czasu. Wagowo - 1,5 m-ca. Tylko u mnie to genetyczne...........moja Mama, Babcia i Prababcia miały tak samo. Ludzie biorą mnie za opiekunkę, albo siostrę Bliźniaków. Jedynym śladem po porodzie jest blizna po cesarskim cięciu. Najgorsze jest to, że po 2 m-cach od porodu moja waga spadła poniżej tej sprzed ciąży...............a zawsze ważyłam bardzo mało, tak więc teraz to już tragedia........