Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała 328748274

Faceci wolą niskie kobiety

Polecane posty

Gość mała 328748274
ale się porobiło, tytuł mojego tematu wzięłam z tego linka:P ciekawe teorie z tym puszczalstwem.. wysokie kobiety mają raczej większe wymagania niż te niższe.. hmmm.. pewnie że jest różnica między moją długością nóg a nogami mojej siostry, moja siostra może zawojować miasto swoimi nogami ale jest tak zakompleksiona że pożal się boże:O chyba kupię jej szpilki i krótką spódniczkę żeby w końcu przejrzała na oczy

Gość mała 328748274
co do konkursów piękności... często zdarza się że bierą w nim udział dziewczyny które mają tylko 167 cm wzrostu, Evie longorii 157cm n ie przeszkodziło wygrać jakiś konkurs piękności:) są też niewysokie modelki, podobno kate moss nie jest najwyższa bo ma 169cm a legendarna Twiggy miała tylko 165

hmm nie wiem jaki masz nick bo nie chcesz sie ujawnic ale skierowana wypowiedz była do mnie.( chodzi o przenoszenie...) super inteligenta... nie wiem kim jestes ale chyba chcesz zrobic mi na zlosc.... ale mam to gdzieś.... a co do wzrostu to chyba nie ma okreslonego wzrostu poprostu albo chce sie byc z osoba bo sie ją kocha albo nie i chyba wzrost nie jest tu najwazniejszy a serducho i charakter :)

bezedury ;) dzieki za poparacie ;) każda kobieta potrafi być dobra w kazdej dziedzinie zycia bez wzgledu na wzrost ;) bo co on ma do tego pozdrawiam

to \" poje*a na jestes\" do kogo bylo???? Jej naprawde niw wiem co ma wzrost do czegokolwiek...szczególnie do związków... co to za roznica czy dziewczyna jest wysoka czy niska jezeli jest ok to wzrost nie ma tu nic do rzeczy...

Gość do wyzsze sa bardziej puszczal
skie: ales mnie ubawil xD ahhahahaha kumpela miala 3 chlopakow na raz a z dwoma uprawiala seks po czym ja rzucali bo widzieli jaka jest xD faktycznie wstrzemiezliwa kochajaca i wogole haaaaaaaaaaaaaaaahaahhahaah zal mi CIe!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zbsugsias
mam 164 cm i kazdy mój facet miał min. 180, najwyzszy 190, i twierdze ze wysocy lubia niskie

Gość niskie są beznadziejne

a tak naprawdę, chłopy wolą niskie kobiety, bo małe czarne, są bardziej jeebliwe, choć to niedo końca prawda. bo moja jest blondynką a temperament, to znaczy autentyczną blondynką, na pipce też

Gość inna........
male do jebania wysokie do kochania:P

nie chcialabym miec 170 a juz a pewno 75:O moje 161 w zupelnosci mnie satysfakcjonuje:classic_cool: i puszczalska nie jestem:P;)

Gość iks...
Niskie wyglądają, jak nieudane manekiny ... :O

Gość iks...
Nóżka zanim się zacznie, już się kończy ... :O I te ubranka dziecięce ... spodenki kupowane chyba w dziecięcym sklepiku .. Zero seksapilu .... No chyba, że biust .. często niepasujący do reszty ... bo wygląda to jakby dziecku doczepić balony ... :O Moja kobieta w Polsce spodni kupić nie może, bo nie przewidują dłogonogich ... :O

Gość berla
Wysokie laski mają jedną wadę jaka odpycha co 2 faceta - DUŻE STOPY :( Laska co ma 180 cm zawsze będziem iała rozmiar ponad 40. Sorry ale takie stopy to trochę przegięcie u laski... :(

Gość berla ty jestes tym kurduplem
wardauxem?

Gość iks...
Moja kobieta jest długonoga i wysoka a nosi buciki 36/37. Więc to wcale nieprawda, że stopa jest duża .. Karły też miewają wielkie stopy ... :P

Gość berla
Tak oczywiście jestem Wardauxem, zato ty Kayeczką liżącą dupeczkę tijgerowi - nudne to już się robi pomału ;(

Gość pomylka krasnoludku
idz sie utop w pompowie brzydalu skompleksialy :P

Gość karlica*
Jestem karlicą przegrałam życie

Gość berla
Kayeczka dzisiaj nici z ruchania bo znów nieświadomie mi kupka w majty wleciała. Wiesz jak zrobimy? Wyliżesz mi dupkę dziś wieczorem...

Gość ale smieszni jestesci
To teraz szukajmy zony po rozmiarze buta, hahahahaha....

Gość Sratatatata
Hmmm tutaj wiekszosc niedowartosciowanych pseudo macho lansujacych zyrafy uwaza ze niskie dziewczyny sa grube i brzydkie.Chyba z kosmosu jestescie :P Ja mam 158 cm a ladna buzke i piekna figure - kazdy mi o tym mowi,nawet mega przystojni panowie :P Moje dwie kolezanki sa nizsze ode mnie i tez sa sliczne :) Maja o wiele wieksze powodzenie niz duze baby chlopczyce albo wysokie kosciotropy :P A zywym dowodem na zgrabna sylwetke mimo niskiego wzrostu jest np Steczkowska,Kylie Minogue,Ewa Longoria itd :P

Gość Sratatatata
Kiedys mialam kompleks z powodu swojego wzrostu ale wybilo mi go wiele osob :) Naprawde wiekszosc mezczyzn preferuje niskie dziewczyny,uwazaja je za slodkie i sliczne,kochane i delikatne :) A wiem co mowie,bo znalam wielu takich ,najczesciej wysokich pow.180.Wysoka kobieta kojarzy sie z meskoscia,sila,chlopowatoscia.Dziwny zbieg okolicznosci ale wszystkie moje wysokie kolezanki kipia takimi cechami :D

Iks przesadzasz :P ja nikomu niczego nie zazdrosze;) i nie zamierzam zazdroscic;) \ i mozesz sobi pisac do woli o swoich idealach ,bo kazdy ma swoje;)

kupowałem wczoraj perfumy w sklepie , a że nie wolno było brać łapami z półki, podzeszła pani olbrzymka, ja mam 175 a miałem oczy naprzeciw cycków, kupiłbym nawet słonia,gdyby mi kazała kupić. Już tam nigdy nie pójdę.....

Rozne sa meskie gusta. Jak bylam nastolatka przejmowalam sie swoim niskim wzrostem- 162cm. Mam tez niska przyjaciolke-158cm, razem czytalysmy rozne artykuly, zeby sie pocieszyc, nawet interesowalysmy sie operacja wydluzania konczyn, jak robia Chinki. Zycie mnie wyleczylo z kompleksow, mimo swojego niskiego wzrostu podobam sie facetom, czesto slysze od nich komplementy. Moja cora zawsze zauwaza przygladajacych mi sie panow :) Moja niska kolezanka jest po prostu rozchwytywana przez facetow, przez cale zycie towarzyszy jej grono adoratorow. Obie jestesmy mezatkami, ale to, ze mamy takie powodzenie oczywiscie jest przyjemne. Tylko, ze nie uwazam, ze wzrost ma cos z tym wspolnego. Raczej nie przeszkadza. Zwlaszcza dla dziewczyny. Usmiech jest wazniejszy :)

Gość iks...
bardzo miły blondyn - no tak, nawet nie kryjesz, że męskości w Tobie niewiele .... :P Bać się sprzedawczyni? Zmień lepiej nick na blondyna .. :P Bardziej odpowiedni ...