Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała 328748274

Faceci wolą niskie kobiety

Polecane posty

Gość deina
Wyzsze sa bardziej puszczalskie? Bzdura miesiaca:D Wyzsze maja wieksze powodzenie, ale to male zazwyczaj sa puszczalskie. Im bardziej niewinna buzka, tym wiekszy przebieg:D

Gość wyzsze sa bardziej puszczalski
deina moim zdaniem nie masz racji. male to kobiety bardziej romantyczne i ceniace sobie stale zwiazki, kobiety powiedzmy powyzej 170 chetniej uprawiaja seks bez zobowiazan i sypiaja z facetami, ktorych nie kochaja

Gość hmmmm ........................
już tam wolą niskie .... :O To nie o to chodzi... Ja jestem wysoka z długimi nogami, a próbują wyrywać mnie nawet kurduple .... hehe ... swoją drogą jeden super facet jakieś 185 czuł się przy mnie mało komfortowo ... Ciągle mnie pytał, ile mierzę ... :D Ale nie na tyle źle, aby zrezygnować ..... :P Myślę, że to nie kwestia wzrostu .... Ważne, czy kobieta jest ogólnie ładna... Dla intelektualisty ważne będzie też, co ma w głowie ... Wzrost to kwestia drugorzędna .... Aczkolwiek kurduple na pewno nie mają długich nóg... A nikt nie zaprzeczy, że takie nogi są bardzo kobiece i działają na facetów.... :P Wspomniany facet powyżej zawsze podkreślał, że zawsze wyróżniam się na uliczkach tymi długimi nogami .... I rozpoznaje mnie z kilometra ... :D

\"male to kobiety bardziej romantyczne i ceniace sobie stale zwiazki, kobiety powiedzmy powyzej 170 chetniej uprawiaja seks bez zobowiazan i sypiaja z facetami, ktorych nie kochaja\" a cóż to za teoria?? wymyślona chyba na poczekaniu w klozecie :o

Gość mała 328748274
hmmm ja ze swoim 160 cm też nie muszę się wstydzić swoich nóg.. tu chodzi o proporcje i kształt nóg..kilka razy się zdarzyło że faceci się ślinili, trąbili albo gwizdali na mój widok... moja siostra jest wysoka i ma 175 cm wzrostu, ma długie i szczupłe nogi i jakoś jej nie mogę p rzekonać aby chociaż raz wyszła w krótkiej spódniczce na szpilkach...:O

robie sobie statystyki pozatym osobowości nie zobaczysz odrazu pierwsze wrażenie to jest wygląd mam racje i czy ty każdemu facetowi dajesz szanse ??

Wysokie są bardziej puszczalskie, bo rozłożonymi nogami więcej facetów zagarniają :P :D Jejku, ile można genarizować? :D Artykuł jest ciekawy, niemniej statystyka nic nie pomaga przy indywidualnych przypadkach:P Jeśli ktoś ma twarz jak rozjechaną nową oponą, to ani piękne blond loki, ani wysoki/niski wzrost, ani cyc C-D nie zapewni tłumu wielbicieli :P:D A jak dziewczę ma zryty baniak, to na pewno wśród wielbicieli nie będzie nikogo ciekawego:P:D

male kobietki to takie slodkie kociaczki, ktore lubia byc noszone na rekach i sa bardziej romantyczne. a te wyzsze czesciej uprawiaja seks bez zobowiazan. wiekszosc malutkich dziewczyn nie mialo wielu partnerow, przewaznie tylko jednego, a te wysokie dlugonogie lale to niezle ziolka sa

Oj na pewno niższe kobiety mogą mieć piękne nogi ... I wiele je ma .... Tylko, że jak staną obok siebie dwie kobiety o idealnych nogach, z tym, że jedna będzie je miała sporo dłuższe, to jednak, te dłuższe zrobią większe wrażenie .... :P

do wyzsze sa bardziej puszczalski ---> skąd ty bierzesz takie bzdury? sam/a wymyślasz?

a facet z lekkim brzuszkiem, ale paker ma u ciebie szanse? taki tlusty kark? :)

Nie wiedziałam, że konkursy piękności nie dość, że są wyznacznikami urody (patrz ostatnie misski polonia i polski-...), to jeszcze obejmują pary (" ladniej wyglada jak kobieta siega facetowi do glowy a nie do ramienia czy nizej"). Ktoś by pomyślał, że ludzie żyją tylko po to, żeby się sobie nawzajem podobać, tworzyć ładne pary, podniecać się nawzajem, seksić, robić ładne dzieci, potem zrywać ze sobą, bo nie pasują do siebie i od nowa cały cykl:P Widzę, że babska obsesja na punkcie wyglądu rozszczerza się na całe społeczeństwo-niedobrze....

ale leciutki tluszczyk?

Gość deina
Persymona, nie badz hipokrytka:O Wyglad determinuje prawie wszystkie dziedziny zycia.

Jaką hipokrytką? Przepraszam bardzo, ale dbanie o siebie-ok, ale jest coś więcej niż wrost, celulit, kolor włosów... osobowość? zainteresowania? ambicje?

Gość deina
Pieknym ludziom przypisuje sie pozytywne cechy, piekna osoba, nawet jak jest samolubna i mysli tylko o sobie, zawsze bedzie obiektem pozadania. Jasne, ze wyglad nie jest najwazniejszy w zyciu, ale na pewno wplywa na nasza pozycje w spoleczenstwie, wsrod znajomych itp.

ojjj tam... Każda potwora znajdzie swojego amatora .... Ale co do tematu ... to nie ma się co oszukiwać, każdy woli być wyższy niż niższy ... Hmmm... A już o facetach to nawet się nie mówi.... Bo jak się mówi przystojniak, to ma się na myśli wysokiego, jakoś wyglądającego... A faktem jest też, że jakaś wielka różnica wzrostu między facetem a kobietą nie wygląda uroczo .... A z tym puszczalstwem u wysokich, to o co chodzi? Że dalej w tłumie może "zapuścić" wzrok? :P :P :D

deina - czytasz "Charaktery"?

Gość deina
Kupuje czasami. A dlaczego pytasz?

Bo to o czym wspomniałaś, jest tematem w marcowym numerze .... I dlatego ...

:)

Gość deina
W takim razie jutro zakupie marcowy numer;)

Artykuł pt.: "W pułapce piękna" str. 34 :D hehe ;)

Gość mój brat
mała mieszkasz w Bytomiu?

Gość deina
Wlasnie sie zorientowalam, ze marcowego numeru juz nie dostane. Mowi sie trudno...

Gość lemoniada w proszku
Mysle ze faceci wolą sliczne kobiety, wzrost jest mało wazny..Widziałam dzisiaj miniaturke lalki barbie, doslownie. Piekna filigranowa dzieczyna (na oko 156 cm ) ubrana w szpileczki i krotką spodniczke, geste wlosy blond, duze niebieskie oczy - kazdy przechodzący facet sie na nią lampił, co z tego ze byla niska jak robiła wieksze wrazenie niz niejedna przechodząca obok wysoka laska..