Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niunia13140710

TRWAŁA PODNOSZĄCA

Polecane posty

witam, chcialabym zapytac o trwala podnoszaca wlosy u nasady. czy wlosy beda proste i tylko podniesione u nasady czy pokrecone? jakiej grubosci walki sie do tego stosuje i jak dlugo taka trwala sie utrzymuje? znacie jakies link gdzie moglabym zobaczyc jaka to wyglada? pozdrawiam

Gość
czy chodzi ci o headline? ;/ ja to miałam... włosy nie są podkręcone, fryzjerka używa jakiś papierków do tego, raczej to nie były wałki. na włosy nakłada płyn do trwałe, trzeba w tym siedzieć jakiś czas a potem jeszcze pod tą maszyną - suszarką czy co to właściwie jest :P utrzymuje się do ok. 2 miesięcy

a bylas z tego zadowolona? ja mam wlosy do ramion i raczej sianowate. do tej pory je prostowalam ale sa wtedy bardzo przyklapniete... juz zapisalam sie do fryzjera na ta trwala podnoszaca ale nie mam pojecia jak to bedzie wygladac. fryzjerka mowila ze moga mi sie krecic jesli bede chciala zrobic to na cienkie walki. a ty mowisz o jakichs papierkach?

Gość N_M
sama jestem ciekawa... mam dlugie czarne falowane wlosy, ale u nasady robia sie ciagle przyklapniete (inna sprawa ze niestety bardzo mi sie przetluszczaja). Chcialabym zrobic sobie taka trwala z tym ze chce zeby te wlosy byly wszedzie pofalowane (taka burza wlosow - taki efekt jaki mam zaraz jak wlosy wyschna jednak po godzinie juz nie jest tak dobrze...) prosze o jakie informacje :) pozdrawiam