Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sliczna Panna

Jestescie zalosni

Polecane posty

Gość Sliczna Panna

Nie rozumiem takich zaniedbanych kobiet bez makijarzu,z niepomalowanymi pazokciami,w niemodnych ciuszkach,jak wam nie wstyd :o

Gość miałem ją kilka razy
co brakuje ci podszywu? a gówno infantylko

Gość samawdomuteraz
ja też nie rozumiem tych bez 'makijarzu', cokolwiek to jest

Gość za to ty blondyna z tipsami

Gość TEZ ich nie rozumiem
a w autobusie jebie od nich

Gość prowizorka
Nie rozumiem glupich lal ktore zamiast sie wziasc za nauke pisza z bledami i wystawiaja sie na posmiewisko.

Gość Ona wystawia na posmiewisko
zaniedbane baby,bo faktycznie jest to widok bardzooo zalosny

jak nie ma pomalowanych paznokci i modnych ciuszkow to znaczy, ze jest zaniedbana i smierdzi???!!! hahahaha a ja myslalam, ze to zalezy od tego jak czesto sie ktos myje :D:D:D

deggialka, ale to właśnie zależy od paznokci i ciuszków, nie zapominaj o makijażu, wiadać, że Ty też jesteś niedoinformowana i cuchniesz:P

Gość Sliczna Panna
w szmateksie wybiaram najlepsze rzeczy!!!!! to proste! mozna sie wysilic i wygladac ladnie nie? i mam dla was rade jak na dnie buteleczki zostaje koncowka lakieru do paznokci do lewajcie zmywacza do paznokci :)

Gość Tak ja jestem zaniedbana
Nie mam lakieru, nie robie makijażu. Ale ja pracuję w zakładzie produkującym artykuły spożywcze, gdzie wszyscy chodzą w białych fartuchach i w czepkach na głowie a przepisy zabraniają nosić lakier na paznokciach. Ale wiesz, żebyś się mnie nie czepiała to pomaluję sobie dzisiaj paznokcie. A jak przy taśmie mi odpryśnie kawałek lakieru i się dostanie do żywności to Ty to będziesz potem wpierdalać jak sobie ten produkt który my produkujemy kupisz w sklepie. Nie powiem jaki. Hehehe...

Gość do persymony
umowisz sie?? :D:D widac ze niezla panna z Ciebie i zapewne sliczniee pachnieszz

Tak ja jestem zaniedbana, żadna zadbana osoba nie je spożywczych rzeczy, widać, że jesteś pewnie gruba, bo jesz je, a nie watę kosmetyczną :O

Gość Sliczna Panna
jak podra sie ponczochy biore plastikowy wibrator jako grzybek do cerowania rach ciach i gotowe :) jak widac gdzie bylo zszywane przyczepiam naszywke i wyglada jak markowe np D&G :) i co wsiury??????? zatkało???????

persymona a którą klasa w gimnazjum powtarzasz piaty rok,debilko?

persymona Ty masz wate kosmetyczna zamiast mozgu :D:D:D ale za to ladnie pachniesz hahahha

Gość a ja mam spodnice
persymona jesz wate kosmetyczna?????

Gość kobut
Te sliczna a tipsy masz?

dzisas...jak bez makijarzu znaczy ze zaniedbana?no to wole byc zaniedbana niz jak niektore laski taki sobie makijarz pierdolna ze szpatulka zrywac z mordy a jak pokaza sie bez to na ulcy nie poznajesz kolezanki :( to jest zalosne a nie brak makijarzu :)

Gość Sliczna Panna
aha zapomnialam nic tak nie razi jak grudy na umalowanych rzęsach czy tak trudno stary zaschniety tusz wsadzic przed uzyciem do szklanki i goraca woda? ja tak robie i jakos mam ładnie umalowane rzesy a jak konczy mi sie cien do powiek wyskrobuje go na folie aluminiowa i zawijam ...trzeba tylko podpisac zeby sie nie pogubic ktory jest ktory :P

no tak,a te nie leszcze kończa edukacje na podstawówce,ale coz sie dziwic skoro wata z butów wystaje:P

Gość Dam przyklad
stoja dwie panny : 1.brzydka,tluste wlosy,smierdzi 2.Piekne wlosy,pachnie,modnie ubrana i cudowny koles podejdzie do kandydatki nr 2 i bd miec wspanialy dom,drogie samochody i sliczne dzieci a pani z nr1 skonczy z butelka taniego wina pod sklepem,taka prawda

śliczna polecam bazarek na rogu,tam dostaniesz super markowe cienie za całe dwa złote i bedzie umalowana na cacy:P

Gość no i co mam wspanialy dom
drogie samochody i piekne dzieci. Oszalamiajaco piekna nie jestem , a paznokci w ogole nie maluje, chyba,ze bezbarwnym lakierem, makijaż delikatny.

Gość a lepiej sie wam
gada z panna przyjemnie pachnaca itp. czy z brudasem jakims??