Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sliczna Panna

Jestescie zalosni

Polecane posty

Gość kobut
przykład pani nr jeden nie umalowana,umyta pachnaca i pani nr dwa z tona makijazu na ryju ,tipsami i odrostami na pół głowy do której podejdzie inteligentny koleś by umówic sie do teatru? A dresiarz podejdzie do której według was?

Ja tam od razu poszłam do szkoły wizarzu i supermarketingu, by sprzedawać kosmetyki na stoisku koło kerfura:P A wata jest dobra dla zachowania szczupłej figury:P Widać, że jesteście grube i nic nie wiecie :D

Gość wizażu buahaha

Gość do persymony
Powiec cos wiecej o tej wacie :) Masz fotke.pl ?? Pokaz jaka jestes piekna :o

Gość a dresiarze
niektorzy sa ladni :D

Gość Sliczna Panna
dresiarze sa najlepsi..znam sie na tym tylko dresiarz dobra ide , Bartus zaraz przyjedzie a ja mam cala szuflade niepodpisanych cieni :O

Gość Sliczna Panna
Nie jednak nie ide :) Bartus nie przyjedzie,bo powiedzial ze ma spotkanie w firmie a przeciez jest bezrobotny,ale spoko,Bartus nigdy mnie nie oklamie,boi sie ze moze stracic taka pieknosc,kazdy mu kmnie zazdrosci :) A i dziewczyny moge wam udzielac porad w sprawie wizazu,znam sie na tym :)

Gość Spacjons
mi powiedz czy pasowala by na powiece taka ,,tecza,, cieni cien bialy czarny zloty pomaranczowy krwisto czerwony i do tego bialy puder,czy wygladalabym egzotycznie,hm?

Gość Sliczna Panna
wymyslilam tez fajny sposob na robienie kreski na gornej powiece :P wkladam kredke miedzy ksiazki na półce, przystawiam oko i robie gwaltowny ruch glowy w bok :P zapewne nie dojdziecie natychmiast do wprawy ale serdecznie wam to polecam i pamietajcie kochani: praktyka czyni mistrza!!!!!!!

Gość Spacjons
persymona to zalosna suka,ktora pewnie jest zaniedbana i gruba