Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izunia1777

nie radze sobie z zyciem ktos jeszcze?

Polecane posty

Gość jolka jolka
Myrevin a kiedy miałes ostatnio orgazm?

Gość jakdld
tez sobie nie radze do godz 21 jes ok potem ta mysl ..

Gość Izunia1777
nie radze sobie z angolem, z mata i fizyka;/ z czego fizyka ujdzie... t pozostale to porazka

Gość Izunia1777
w mojej szkole nie ma pedagoga.

Gość Izunia1777
okej....kto z czym sobie nie radzi..... powspierajmy sie nawzajem🌼

Gość Izo
Pamiętam jak w czasie szkoły również miałem problemy z nauką, poza tym inne sprawy towarzysko, prawne – jednym słowem – DUUUŻY stres. Jednak mniej więcej połowie całkowicie zmieniłem podejście do nauki. Zacząłem się uczyć po to żeby wiedzieć a nie dla nauczyciela . Zacząłem się uczyć dla przyjemności poznawania nowych rzeczy. Spróbuj uczyć się, nie przez pryzmat tego danego nauczyciela(czy nawet przedmiotu- matematyka- to strasznie brzmi), który może faktycznie być podłym gnojkiem, ale dla informacji, samej treści nie patrząc na późniejszą konieczność sprawdzenia wiedzy przez prof. ”ale tak strasznie sie boje tam isc =( nic nie umiem... nie rozuiem!!! moze jestem poprostu głupia! ale ja nie rozumiem wielu rzeczy”. Na pewno nie jesteś głupia, stres potrafi zablokować totalnie.Mi zmiana podejścia dużo dała, a patrząc teraz na szkołę średnią nie śmieje się z tego ale myślę – chrzanić to, było minęło.

Nie licz na to, ze facet w wieku 20-kilku lat sie zwiaze. Po 30-tce, 40-tce to moze i tak, ale po co mlody ma sie pakowac w zwiazek z dzieckiem?

Nie licz na to, ze facet w wieku 20-kilku lat sie zwiaze. Po 30-tce, 40-tce to moze i tak, ale po co mlody ma sie pakowac w zwiazek z dzieckiem?

ja na studiach nawet jak wszystko rozumiem, to i tak boje sie chodzic na jeden przedmiot, bo przy tablicy trzeba zadania rozwiazywac. :p

Gość Izunia1777
"izo" dziekuje :o) musze sie wziasc w garsc...

Gość Izunia1777
niuł brent! straszaku jeden..!;)