Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcący notebooka

Do ludzi posiadających notebooka marki ASUS

Polecane posty

Gość Chcący notebooka

Co sądzicie o tym notebooku? Podaję dwa linki poniżej. :) Interesuje mnie notebook za niewielką cenę, tzn. 1500zł. Jak za tą cenę jest OK? :P I przede wszystkim pytanie do ludzi posiadających jakiś czas laptopa marki ASUS. :) Jest wytrzymały? Jest podatny na uszkodzenia czy zarysowania? Czy zawiasy po dłuższym użytkowaniu dobrze utrzymują matrycę w pionie, czy nie skrzypią i nie pękają? Parametry potrafię sam dobrać do własnych potrzeb, proszę głównie o opinie na temat wytrzymałości. :) Marzę o tym, aby notebook nie rozsypał się w najbliższym czasie... ;) Jak na razie takie pieniążki to dla mnie spory wydatek, tzn. dla studenta studiów dziennych... ;) Za szczere opinie dziękuję. :) http://pl.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1492&l1=5&l2=26&l3=556&l4=0 http://www.mobilworld.pl/produkt-Notebooki_ASUS_Asus_F5R_AP253-29509_1 ,234.html

Gość Chcący notebooka
Może być i IBM, ale chyba nie znajdę w tej klasie cenowej żadnego. :( Nie sądzisz? Jeśli się mylę to poproszę o jakiś link. ;)

Gość a jaka jakosc
IBM juz nie produkuje laptiopów , sprzedał dział komputerów konsumwenckich chinskiemu lenovo :-O

Gość Chcący notebooka
przepraszam pomyliły mi się marki ten laptop jest marki ANUS :classic_cool:

Gość Chcący notebooka
Oczywiście post wyżej nie jest mojego autorstwa. ;) No cóż, tacy ludzie też bywają... Dziecinne wybryki... :( I jak tu być tolerancyjnym? Oczywiście chodzi o ASUSA... ;) A osobie podszywającej się dziękujemy już... :P

Gość Chcący notebooka
czyli nikt nie zna , to po co ja się całą zimę sprzedawałem swoje ciało na dworcu PKP :(

ja mam asusa, ale żałuję. Za 3tys kupiłam kompa w którym po roku pękała obudowa przy zawiasie, pod nadgarstkami farba zaczęła się przecierać, że już nie wspomnę, że od WSZYSTKIEGO się rysuje. Zmienili obudowę na gwarancji, ale niesmak pozostał, następny to napewno nie będzie ASUS

Gość Chcący notebooka
Brak słów... :) Szkoda gadać... Są ludzie i są potwory... Podszywające się... :(

Gość Chcący notebooka
Sam już nie wiem, jeszcze trochę i dam sobie spokój z zakupem laptopa, skoro każdy sie rozlatuje po jakimś czasie... :(

Gość a ja na to ......
sadez e ze stare HP z serii compaq maiły niezła obudowe i jakosć wykonaia , poszukaj jakiegoś uzywanego 2 letniego np i gra muzyka

Gość jbdaj
mi moj w przeciagu 8 msc zepsul sie 2 razy..do tego poltora msc czekalam az naprawia robili problemy , niepolecam

co do compaq to się podpiszę obiema rękami :) Miałam kilka lat evo N150 i ZERO PROBLEMÓW. Pancerna sztuka :)

Gość a ja na to ......
lepiej w ogóle nie kupowac laptopów z nizeszej półki

Gość Chcący notebooka
Niższa półka oznacza gorsze wykonanie?

Gość a ja na to ......
kro-:-) no szkoda ze compaq juz nie istnieje Hewlett-packard połknał z pare ałdnych lat temu compaqua ale mieli serie Hp compaq i nadal jest , jest bardziej wytrzymała niz pavillony nie wiem czy dalej kontunuuuja ja na rynku polskim ale wydaje mi sie ze tak bo to sprzezt do podrózy głownie

Gość Chcący notebooka
A dlaczego wyższa połka? Z tego co wiem, to wiele osób, które posiadają laptopy za 3-4 tysiące złotych, skarży się również na pękające obudowy i tym podobne problemy... :(

Gość a ja na to ......
też mi sie wydaje ze asusy są przywoite , na pewno lepsze niz acery , chcoiaż przy obecnej masówce wszytko jest mzoliwe :-(

Gość Chcący notebooka
Myślę, że ASUSY to dobra firma. :) Jednak ludzie też się skarżą na tą markę niestety. :( Oczywiście nie w takim stopniu, jak na ACERA na przykład, ale jednak... :( A w mojej główce rozgardiasz. :( Chcę kupić laptopa, bo pomoże mi w życiu codziennym. :) Ale obawiam się sytuacji, że za kilka miesięcy zacznie się rozlatywać i dojdę do wniosku, że wyrzuciłem pieniądze w błoto. :( A 1500 złotych piechotą nie chodzi. :(

Gość Chcący notebooka
JAREK_84: No właśnie tego miałem "na oku". :) A tak z innej beczki... :P Ile wyciągnie ta karta graficzna w tym ASUSIE? Dla porównania... W starym komputerku mam GeForce2 64MB. ;) Lepsza jest od ATI Radeon Xpress 1100 128 MB? Sorki, jeśli to idiotyczne pytanie, ale karta graficzna nigdy za bardzo mnie nie interesowała i nie znam się na tym zbyt dobrze. :( A co do opisu tego ASUSA. Wynika z niego, że całe 128MB jest współdzielone, czy 128MB jest "własne", a drugie tyle dodatkowo współdzielone?