Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zulugula333

najbardziej niesmaczne sytuacje - wypisujcie!

Polecane posty

Gość zulugula333

jw. ps: poszukajcie w pamieci najbardziej \"oblesnego\" dnia/sytuacji w waszym zyciu! co zrobilyscie tak obrzydliwego? pochwalcie sie:P

Gość grigi4556
gosh..... ja ostatnio bylam na spacerku po miescie z moim facetem a tu nagle....... OBSTRUKCJA MAXYMALNA [ dla niewiedzacych - obstrukcja= po prostu sraczka ]............ zaraz mi sie wyleje a tu nagle Media Markt.....to lece siadam na kibelku.....ufff......nagle NIE MA PAPIERU!!!!! cale dupsko upaprane wiec co robie? moze co niektorzy nie uwierza ale serio..... wyciaglam z kosza zuzyta podpaske zawinieta w papier i skozystalam z tego malego skrawka papieru. a ze wiecej juz nie bylo na mokra i brudna dupke ubralam bielizne i poszlam do domu............. straszne nie? bogu dzieki ze nikt nie zna mojej tozsamosci.....

Gość zulugula333
upup

Gość aria operowa
podczas pierwszego sexu z nowym chłopakiem dostałam okres- było ciemnoe, dopiero rano zobaczylismy ze łóżko we krwi:/

Gość zulugula333
ta nad toba miala gorzej wiec nostress:)

Gość aria operowa
grigi4556 ---> ja kiedyś narobiłam w majtki bo nie doszłam do domu- stało się to tuż pzrez domem, na klatce,- fuj fuj- spodnie do wyrzucenia- smierdzaxce

Gość zulugula333
tak sie zastanawiam czy to podszywacz czy aria naprawde dala czadu!

Gość Obstrukcja to zatwardzenie
a więc coś zdecydowanie przeciwnego od "sraczki" - coś ci się pojebało.

Gość qwerty 123
1.dostalam okres na wizycie u gina,2.dostalam okres na dyskotece i pobrudzilam spodnie facetowi, z ktorym tanczylam i ocieralam sie o jego uda, ale obciach

Gość aria operowa
to sytuacja rzeczywista- byłam wtedy na rowerze i mi sie zachciało0- nie zdarzyłam dojechac do domu i na klatce w piwnicy to sie stało jak chowałam rower do wózkowni- sprawdziłam czy nikogo nie ma na klatce i pognałam na górę. Straszne!! ale to było dawno... mam coś jeszce- mojemu bratu kiedys klapka od sedesu opadła w ostatniej chwili i narobił na deskę:)))). Zabawne

Gość sliwkawczekoladzie
ja raz robiłam kupkę w publicznym kibelku no i kibelek sie zapchał i cala kupka wyleciała na podłogę:)..... juz nigdy nei robie kupki w publicznych toaletach ;) chyba nikt mnie tu nie przebije :))

Gość aria operowa
qwerty 123 ---> to straszne z tym pobrudzeniamk mu spodni- dlatego dziewczynki noście wkładki!

Gość ja............
hehe dobre z ta obstrukcja:D no a z tym okresem.....hmmm.... ja jedyne co zrobilam to wlozylam zuzyty tampon do plecaka nieznajomej dziewczyny [ bylo to w szkole, brak jakichkolwiek koszy na smieci...] wiem wiem jestem oblesna

Gość aria operowa
sliwkawczekoladzie ---> ale się uśmiałam:))

Gość sliwkawczekoladzie
a i jeszcze jedno ....raz uprawialam seks z prezerwatywa a ze moj ex mial duzego to prezerwatywa sie zsunęła i zostala w mojej cipce i moj facet musial mi ja wyciagac ....:) mozecie nie wierzyc ale to prawdziwa historia ...

Gość qwerty 123
wiem ze to straszne, tym bardziej ze byl zonaty

Gość aria operowa
ja............ ----> to okropne, nie chciałabym być w pobliżu ciebie kiedy masz okres...:)

Gość qwerty 123
a jezeli mowa zaszla o cipie,to ram mi tam utknela taka nasadka do penisa i moj ex mi ja wyciagal chyba z 20minut olowkiem, to bolalo

Gość krikriri
no bosze chyba sliweczki nikt nie przebije! ja pamietam jak kiedys....hm....:) jezdze konno od 10 lat i pamietam jak bylam przyjmowana do mojego klubu jezdzieckiego [ e.....z 8 lat temu?] to musialam biegac z kupkami konskimi za koszulka i calowac dupke koniowi [ specjalnie dostal sie nam konik z problemami z sraczka:) ] dla mnie to nic strasznego ale podobno okropne:)

Gość aria operowa
a mi utknął tampon w środku- bo choć miałam okres to nie mogłam sie powstrzymac od sexu i robilismy to jak miałam, tampon- a potem przez godzine go wyciągalismy

Gość krikriri
a i wedzidlo [ to metalowe co kon ma w pysku - przyp. aut. ] w buzi lielismy, jedlismy owies i siano i pilismy wode z wiadra co sie gnojowke wylewa ale wiecie.....wode nie gnojowke!:)

Gość aria operowa
był u mnie chłopak którego dopiero co poznałam- mama poczestowała go rosołkiem- aten zaraz potem poleciał do łazienki, siedział z pół godziny i tak go było słychac że cała rodzina sikała po nogach ze smiechu- i na tym nasza znajomosc sie skonczyła

czytam i czytam te wpisy i az siegam pamiecia w te okropne czasy oblesnych wpadek:) no to kto pierwszy z \"czarnuszkow\" opowiada swoja historie?

Gość qwerty 123
tamri ciiiii.....moze zonka tu siedzi

Gość sliwkawczekoladzie
a i jeszcze jedno!!! raz uprawiałam seks w czasie okresu i zapomniałam ze mam tampon w srodku ....dostalam od tego jakiegos zapalenia- nie wiem co ale strasznie mnie swiedzialo,moj facet na drugi dzien dzwoni i mi mowi ze dostal ode mnie jakiegos wirusa i ze sie puszczam na lewo i prawo ....:)

kiedyś wracając autokarem z wycieczki dostałam okres. miałam całe spodnie z tyłu we krwi, zabrudziłam siedzenie, zakrywałam sie cały czas kurtką. to było jakieś 7 lat temu, ale jechałam do domu 8 godzin, więc krew miesiączkowa zaczęła normalnie śmierdzieć. na moje szczęscie nikt sie nie zorientował,ale czułam się okropnie 😭

Gość kkkkrkkk
jej....straszne! ja przez tampon dziewictwo stracilam dlatego mi sie nie milo kojaza! :(

hehe:) no to ja powiem: zsikalam sie na srodku krakowa! w jasnych jeans'ach..... i potem [ byla jesien ] jak nienosmalna do pierwszej kaluzy i ze niby mokra..... ciekawe czy mi wyszla ta podpucha!