Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zulugula333

najbardziej niesmaczne sytuacje - wypisujcie!

Polecane posty

Gość to masz problem
miałam okres i tampon.Mojemu facetowi zachciało sie amorów.Zaczął mnie pieścić.Zapomnieliśmy o tamponie.Jak sie poźniej okazało sznureczek zaginął w akcji.Skończyło sie na pogotowiu :O To był obciach....

Gość piterrr
Fajnie jak się zapomni - odruch- i zacznie coś wydłubywać z zębów, albo gatki jak wejdę w tyłek i je wyciąga a tu panna patrzy!

Gość kiedys na spacerze
mój chłopak bardzo mnie rozśmieszył. Puscily zwieracze i zesikałam się w majty. Na szczęscie mój chlopak miał ogromne poczucie humoru i potraktował to śmiechem :) Niestety wieczor popsułam, było zimno a ja z mokrymi majteczkami musiałam szybko wracac do domu.

Gość kiedys na spacerze cd...
Innego dnia w akademiku siedziałam z facetem... Glaskalam go po brzuchu i prosilam aby sie napiął..Chcialam poczuć jego mięsnie.. Tak się napiął,ze puscił bąka :D W pokoju spały moje dwie współlokatorki :D

Gość teraz ja he he
Raz byłam z mężem oglądać mieszkanie, które mięliśmy wynająć. Więc właściciele mieszkania byli bardzo uprzejmi, siedzieliśmy i rozmawialiśmy. Jak wstałam z krzesła, to zobaczyłam dużą czerwoną plamę z krwi Przeciekła mi podpaska. Ale puściłam buraka, potem kobieta to spierała jakąś ścierką, a mnie było tak cholernie wstyd. :D Wynajęli nam to mieszkanie. :)

Gość teraz ja he he
A, jeszcze pamiętam taką sytuacje, ale to było jakieś 10 lat temu. Szłam z siostrą i koleżanką do szkoły. Byłyśmy już przed szkołą, kiedy jakiś ptak mi nasrał na włosy. Wierzcie lub nie, to na serio było. Chusteczka mi scierały, ale chyba i tak nie poszłam do szkoły tylko do domu. Już nie pamiętam.

Gość teraz ja he he
O, i jeszcze cos. A było to niedawno. Leżymy sobie z moim ukochanymw łóżku, on jeszcze nie spał, przytulał mnie, ja już chyba odpływałam, a tu nagle... Usłyszałam własnego głośnego bąka. Kurwa! Ale poruta. Od razu się ocknęłam i zaczęłam udawac, że to powietrze z pochwy po seksie mi tak poszło, myślę, że on i tak się domyślił, a mnie było tak wstyd...

Gość hihihhihiiiii
ja kiedyś zarywałam kolesia który bardzo mi sie podobał z ptasim gównem na ramieniu. prężyłam się i zagadywałam uwodzicielsko a on nic tylko się dziwnie patrzył . potem nagle mignęło mi coś białego ... patrze a tu gigantyczna ptasia laksa... nic dziwnego , że z podrywu nici. wyszłam na idiotkę. raz tez mialam taki przypadek ze pieprzylam sie z facetem na łonie natury , wybraliśmy trawiastą polanę -miejsce gdzie nikt nie łazi ... już dochodzimy cali spoceni a tu nagle wyskoczyła obok nas jakaś wycieczka młodzieży z zakonnicami!!! najgorsze nie jest to że wszyscy to zobaczyli co robimy itd tylko to że pierwszym moim odruchem było to że wstałam cała goła i zaczęłam uciekać a on za mną do najbliższych krzaków... :O:O wyobrażacie sobie te podskakujące piersi w trakcie ucieczki i jego penisa jak biegł... i te zakonnice obok :O:O

Gość aria operowa
eheheee z tymi zakonnicami było dobre:) Jak byłam na obiedzie u chłopaka ( uroczysty niedzielny obiad) , jego brat wstał od stołu i głośnio pierdnął 2 razy. Nic go to nie skrepowało. I nikt nie zwrócił mu uwagi . (?)

"ja kiedyś zarywałam kolesia który bardzo mi sie podobał z ptasim gównem na ramieniu." bez tez ci sie podobal, czy tylko z? :D

Gość monisia21
nie zapomnę jak wracałam z randki z chłopakiem oczywiśćie na klatce nie mogliśmy sie rozstać wiedz staliśmy pod drzwiami mojego miszkania i nagle słychać bardzo głosnie pierdniecie z mojego domu a mój chłopak ....aż tak głosno .....ja oczywiscie burak

Gość gazelka_biala
Ja kiedys widzialam oblesna akcje. Na studiach, po zajeciach, wszyscy juz sie zmyli, ja nie pamietam czemu jeszcze zostalam. Nagle z windy wyszla nasza asystentka, taka mloda, nawet spoko, rozejrzala sie nie zauwazyla mnie, mysla ze nikogo nie ma , wydlubala koze z nosa i zjadla. Przysiegam na wszystkie swietosci! Masakra!

Gość piterrr
wydlubala koze z nosa i zjadla - ale jazda!!!

Gość super topik
poplakalam sie ze smiechu :D

Gość mam_nadzieje
okresem to ja zmasakrowalam siedzenie w PKSie na trasie tarnow - krakow..dobrze ze ciemno było , wstalam , ubralam plaszcz u wyszłam.. biedny kierowca :) a z taki lzejszych opowiadan.... rozmawiajac przez telefon wiem wiem nie wolno wjechalam pod prad i sie zdziwilam ze wszyscy i to jeszcze tylko faceci na mnie dziwnie patrza wiec im swoje powiedzialam wmawiajac ze to oni jezdzic nie umieja.. no i niestety zaczeli sie smiac az jeden wyszedl i mi znak pokazał, ale rozmawiac przez telefon nie skonczylam, usmiechnelam sie, zerznelam idiotke i wycofalam :))

Mnie tez sie zdarzyło podebrac papier toaletowy ze smietnika bo mnie przycisnało w markecie i po "wypróznieniu"okazało się, że nie ma paieru:-( Raz u chłopaka na działce najadłam się czereśni i chciałam lekko puscic bączka i mi poleciało po nogach :-( I w pracy latem przesiąkł mi tampon i zaplamiłam sobie nierbieską spódniczkę dosyc pokażnie:-)

Gość ludzie ja jem
ludzie ja jem, ale obleśne:) ale pozytywnie:)

Gość imbeer_
2 razy zdarzyło mi się narzygać taksówkarzowi w samochodzie :o za pierwszym razem wracałam pijana z imprezy i jak tylko samochód ruszył to zebrało mi się na mdłości i wielki bełt do przodu. mówię taksówkarzowi żeby się zatrzymał, to dokończę na zewnątrz a od do mnie, że przecież już stoi od 5 minut. taka byłam pijana że nawet nie zauważyłam drugim razem to było bardziej hardkorowe. też wracałam z imprezy, siedziałam na tylnym siedzeniu, z przodu koleżanka, która zagadywała taksówkarza, z tyłu ze mną siedział kolega. ona z taksówkarzem sobie gadali i nic nie zauważyli a ja z tyłu co chwila wielki bełt! kumpel obok mnie ledwo co powstrzymywał śmiech ale nic nie powiedział. to był długi kurs a ja raz po raz popuszczałam rzygankiem :o potem moi znajomi wcześniej wysiedli pod swoim domem a mnie taksówkarz odwiózł pod mój dom a ja nie potrafiłam otworzyć tylnych drzwi i i wtedy taksówkarz otworzył mi drzwi i zobaczył cały zarzygany tył auta. strasznie się wściekł i kazał zapłacić za posprzątanie samochodu. ale okazało się, że nie mam w ogóle kasy przy sobie . nie wiem jak to zrobiłam, ale w ogóle mu nie zapłaciłam tylko zatrzasnęłam się w klatce schodowej! nawet za kurs. wiem, obciach.

Gość hęhęhę245
Ale się uśmiałam -tego mi trzeba było!!!! A ja: 1-na wycieczce autokarowej siedziałam koleżance na kolanach i ze śmiechu sie posikałam i ona nieboraczka miała mokre spodnie!! Ale wstyd!! 2-w nocy, gdy spałam z moim mężczyzną obudziły mnie moje własne bąki!! 3-raz się tak najebałam w liceum, że się obrzygałam i posikałam :-( 4-zjadałam własne gile!!!!

Gość hęhęhę245
aaa i jeszcze to- kiedyś dałam mojemu psu wylizać cipkę :-P

Gość bylam widzialam ...
tak mi sie siku chcialo, ze wpadlam do tolety, majtki szybko w dol, szybko chce sikac siam...co za ulga, nagle cos nie gra--- slysze ze cs kapie na podloge .... co sie okazalo, w slepej pogodni nie zauwayzlam ze deska byla opuszczona i siku polecialo na podloge :o

Gość imbeer_
o przypomniało mi się jeszcze :P raz jak byłam u mojego chłopaka w domu (teraz jestem z innym) to byłam tam w toalecie zrobić kupę i zapomniałam za sobą spuścić wody! a potem słyszałam jak jego mama woła "kto nie spuścił wody?!" - ja oczywiście się nie przyznałam, w końcu chyba zeszło na dziadka :D

Gość imbeer_
a no i dodam jeszcze że to był kibelek gdzie jest w środku taka "półeczka" a nie że od razu woda :o więc wszystko było widać jak na tacy... nie wiem dlaczego wtedy nie spuściłam tej wody, chyba tak się stresowałam żeby o tym nie zapomnieć że zapomniałam :)

Gość mattafia
imbeer - dobre, biedny dziadek:D

Przypomniało mi się. Też kiedys w lokalu na lekkim podchmieleniu. Poszłam do toaletki, robię siku a tu nagle mi ciepło po nogach. Deska była zamknieta i sobie polałam kozaki i rajstopki. Wszystko było czarne widac nie było ale to była zima:-)I raz miałam grype jelitowa i nawet się zwolniłam z pracy i koleżanka mnie wysadziła z samochodu prawie pod domem miałam jeszcze tylko przejść podziemiami i nagle zebrały mnie nudności,nigdzie nawet kosza na śmieci, i co kaptur na głowę i puściłam pawia, ludzie patrzą(jakis handel sie tam też odbywał). Dodam godzina była 14..

Gość yyyyyyyhhh
Jako nastolatka tak sie spilam z kolezankami, ktore mnie zostawily sama z jakims nowo poznanym kolesiem, ze co troche to wymiotowalam ale nie to bylo obrzydliwe, obrzydliwe bylo to, ze ten koles chcial sie mimo to ze mna calowac, bleee :P

jak bylam w gimnazujm to wstydzilam sie chodzic do ubikacji zeby zmienic podpaske:D i raz mi poprostu przeciekła:D i niegdy tego nie zapomne jak mnie wtedy akurat do tablicy zawołano:D wstyyyyyyyyyyddddddddddd!:D

Gość co wy za okresy macie
kurwa nigdy mi podpaska nie przeciekła, nawet jeakby po calej nocy dicho to tylko na majtkach troche, ale jakim cudem moze przez spodnie przescaknac czy chocby na spodnie???????????? co wy krwawicie jak sikacie czy co? z grubej rury czy jak? wedlug mnie to niemozliwe, pozatym czuje sie kiedy dostaje sie okres i nie ma odrazu morza krwi:P dziwne jestescie

Gość co wy za okresy macie
niesadze:/ jak moze krew przez spodnie przejsc? czy chocby na?:/