Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Monisia1111

Kulturalne relacje po rozwodzie

Polecane posty

Gość Monisia1111

Ja jestem 4 lata po rozwodzie. Mój ex zdradził mnie i jest teraz w związku z tą panią.Ja chciałam kulturalnego rozwodu i kulturalnych stosunków między nami. Zgodziłam się na rozwód bez orzekania o winie, mimo ewidentnych dowodów jego zdrady, tłumacząc sobie i innym, że to dla dobra dziecka. Nie chciałam tłuc się po sądach, wywlekać brudów , mimo,że zewsząd słyszałam,że jestem za dobra i że powinnam walczyć.Łudziłam się,że tak się da bo jesteśmy kulturalnymi ludżmi.........Miałam nadzieję,że dogadamy się w sprawie wychowania syna i mimo,że się rozstajemy nasze stosunki będą poprawne. Teraz wiem że byłam naiwna. Wizyta u tatusia to nieomal inspekcja, gdzie jest oceniane czy ma nienaganne włosy,idealnie przycięte paznokcie itp,itd...Rozliczany jest z nowych ubrań(ile, za ile i czy najdroższe) Ostatnio nie zdałąm egzaminu, bo miał wg mojego EX za grubą czapkę w szkole, a w dodatku odważyłam się upomnieć o alimenty z którymi zalega od prawie dwóch miesięcy. Usłyszałam,że spotkamy się w sądzie,chce podobno odebrać mi dziecko bo o nie nie dbam. Muszę zacząć walczyć widzę już ,że kulturalnie się niestety nie da.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować