Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna pani z redakcji

Moje Panie - Arykuł na jaki temat przeczytałybyście najchętniej?

Polecane posty

Pracuję w jednym z portali internetowych, muszę napisać "coś od siebie" na wybrany przeze mnie temat, najchętniej o modzie, urodzie, lifestyle'u. Drogie Panie, poradźcie - o czym pisać? Co Was interesuje?

Najważniejsze to mieć blombę w odpowiednim kolorycie. Blomba niedobrana może złamać karierę zawodową, o ile nie całe życie!

Gość degregoilada
mnie interesuje sex analny i zagrozenia z nim zwiazane :)

sex analny odpada :P

Gość dsfd
nowinki ze swiata IT

Gość o modzie wśród uchodźców
z darfuru :classic_cool:

o rodzajach trwałej depilacji (różne typy laserów itp.) o wrastających po depilacji włosach o botoxie o kosmetykach selektywnych o zabiegach w gabinetach kosmetycznych (antycellulitowych, odmładzających, odchudzających...) ---> z podaniem przykładowych cen i z opiniami specjalistów o dermatologii estetycznej o przedłużaniu włosów o różnych sposobach upiększania się byle fachowo, rzetelnie nie po łebkach. wziąć pod lupę jeden temat i opracować go solidnie.

planuję, między innymi, coś o podwyzszeniu samooceny, o zwiększeniu poczucia własnej wartości - co Wy na to?

Gość Anna Bella
PROSZĘ NAPISAC O GRANIU;) wiele kobiet ze sfer szczegołnie tv gra co to one nie są za oh eh i srę;) te zmanierowane bbay są puste, to będzie ciekawe, po co to robią? czuja sie wyedy jak ksiezniczki? czuja sie lepsze, bo inne?

Gość fdsagfgdsahgdsf
popieram anna bella, jestem facetem i też bym chętnie to przeczytał

Gość Anna Bella
A ja bardzo chętnie chciałabym pisac od odbrych rad, ale jaki ma mail ta gazeta?>> radziłabym paniom jak zamontować okap jak maja sciane z balchy zamiast z muru, na co zwracac uwage orzy jego zkaupie, bo napewno nie na markę a na..f;) to moja słodka tajemnica;) jaki kolor nawienikow dobrac do sypialni;) w mojej technicznej gazecie nie moge o tym pisac, a nie bede pisac cos co nie czuje:)

bardzo ciekawy temat, przyznaję, ale wymaga głębszego przestudiowania. A ja muszę napisać coś "na szybko". :) Może zajmę się i graniem? Ciekawy temat.

Gość Anna Bella
Ja też bym chętnie poczytała. I nikt jak dotąd nie podjął tego tematu. Powiem od siebie, że sama widzę, że jak kobieta ubiera sie w marki, ma perfumy za 1000 to zaraz ma suknie długie i te maniery..mruganie rzesami, składanie ust w ciupkę, ciągle trzepie włosami;) odchyla głowę w prawo..głos jakos moduluje..Co ona z siebie robi? hrabianke?:)

Gość Anna Bella
Aha..i podpiera dłonia brodę..robi pazu jak mówi..;) to sztuczne, ale bardzo powszechnie stosowane:) no ciekawy temat wart studiwania i napisania:) A na syzbko...moze o językach? ile faktycznie językow umieja polki..i jaki jezyk faktcznie im sie przydał w pracy, po ue duzo sie zmieniło. Czy polki chetnie ucza sie jezykow, maja predyspozycje, czy raczje maja to gdzies. Czy jezyk to od rauz lepsza prac itp.

Takich pisanych "na szybko" to ja nie lubię czytać. Bo i po co? Komuś się nie chciało przyłożyć do zbierania materiałów i pisania, więc co mi ma do przekazania?

Anna - jesteś nieoceniona. :)

Gość bOZOOOOOOOOOOOOOOOZE
No,to do roboty moja droga-napisz o szmatach typu jolie-plastikowych,nadmuchanych psychopatkach,zaklamanych do tego jeszcze...oOOQOOOoo!Ta swolocz denerwuje ludzi bo jest zaklamana,plastikowa i gówno warta.Pokaz,ze cos potrafisz.Ale ty chyba nie potrafisz skoro sie tutaj pytasz.Boze,jakaz ty musisz byc durna,wybacz;)

Gość o modzie i urodzie miało być

Gość Anna Bella
Nudne te tematy.. a moze cos o kobietach w czadorach..? jak one dbaja o urode? i czy wogole torobia:)? to ze sie maluja wiemy, ale jak sie maluja? ciekawe by to było czy uzywaja kremow przecizmarszczkowych czy martwia sie celulitem..jak tak to co robia to jets artykuł..bo tam jets inna kultura..itp

Ale na szybko nie oznacza, że nie rzetelnie! :) To ma byc po prostu krótki artykulik, a nie materiał na kilka stron.

To ma byc "wypełniacz" , nic bardzo odkrywczego, nie badającego nowych "brzegów". Small feature. :P

Gość bOZOOOOOOOOOOOOOOOZE
aaaa,przepraszam,myslalam ze cie zatrudnili w prasie............:D spoko,pytaj sie,pytaj amatoreczko:) mam tylko nadzieje ze to nie ty popsulas ukaraj swoimi szczynkami ...teraz to g....nie portal:(

Gość Anna Bella
a co z moim mailem do dorbych rad? pytam powaznie, listów nie bede słać:) Własnie lubię dobre rady, bo tam jets mało o "gwiazdach", jak coś tylko artykuł..wywiad. Reszta dobre rady dla normalnych ludzi:) Mozna się przejeśc tym, że wszędzie są te gwiazdki. Powiem wam tak - to tez dobry temat na artykkuł. Kiedyś jak była 1-2 gzety to faktycznie kto sie dostał na okładke, na wywiad do gazety był Kimś;) sam sie wytegowłą albo dzieki manipulacji. Ale był. A teraz jak jets 20 gazet i kazda z nich chce sie sprzedawac zaraz nabija tę gazete ludzmi, i na siłe robi z nich gwiazdki, bo musi o czyms pisac. Jak to mówią gęste sito(1-2 gazet) to i lepsze sztuki przesieje, rzadkie sito(duzo gazet) to i nawet szlam przejdzie;)

Gość Zdziwiona PipaNet
Zalosne.Dziecie pierdzi w necie,nawet nie wie o czym ma pierdziec.To ile ma?17lat?

ehh, to żaden portal plotkarski.

A to jak krótkie, gópie i rzetelnie zebrane materiały, to jak nic powinnaś napisać o Kafeterii.:D

Gość Anna Bella
Juz znalazłam ten mail sama;) mam nadzieję, że Dobre rady nigdy nie zejdą na psy..i nie będzie tam z tyłu na smaym końcu..Pani X poleca..:O ksiązki itp..że nie będzie tam promowania gwiazdeczek:) Tylko będę to dobre rady czekam na wywiad z Flintą:) bo o nieciekawym życiu Figurskiej było aż nadto. Co urodiz dziecko to jest z nią wywiad. a to mało interesujące. Niech coś w koncu zrobi. A był z nia wywiad i w tym roku i poprzednim. Zamiast takich powielanych wywiadów prosze o posuzkanie OSobowosci do wywiadów np Ewa Szabatin..przeciez ta kobietka az kipi pasja do tanca..układa choreografię..moze z nią bedzie:)?

ja chętnie porozmawiałabym z tamarą arciuch, jest taka..tajemnicza?:)

Gość Anna Bella
Eee..nie dla nie:) Tajemnicza i ciekawa jest dla mnie Ewa Szabatin, Flitna, mało jest ciekawych ludzi. Ciekawych na siłe jest wielu;)