Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość S A M A E L

Udzielam korepetycji, uczennica się chyba zakochała

Polecane posty

Gość mysle ze jestes troche za
dojrzaly zeby nie wpiwiedziec stary dla niej to jednak smrkula

Gość S A M A E L
rocznikowo pięć lat to nie tak dużo, ale to też zależy od przedziału wiekowego -czy to masz na mysli?

Gość noo bez przesady
moja znajoma miala 18 a jej 'narzeczony'wtedy 55 terz sa 10 lat po slubie i maja 7 letniego syna. :D

Gość porshe9111
masz niebywala okazje zaliczenia malolaty i jeszcze sie zastanawiasz :o

Gość to zalezy na jakie trafisz
wiecie co to jest zabawne, ze chccecie odebrac prawo prawie doroslej kobiecie do zwiazku. ona konczy w tym roku 18. to ile ma miec aby byc w dojarzalym zwizku? bo ja w jej wieku bylam juz w takim od trzech lat.

Już nie przesadzajcie, że prawie 18-letnia dziewczyna jest taaaka niedojrzała... Ja w jej wieku dwa lata byłam już z chłopakiem, z którym jestem do tej pory, dla nas był to wtedy już poważny związek. Autorze, widzę, że mimo wszystko rozsądny z Ciebie facet :) Fajnie, że nie chcesz zranić dziewczyny, ale skoro coś Cię w niej pociąga to moim zdaniem warto spróbować :) dobrze Wam się rozmawia, macie wspólne zainteresowania, przecież od tego właśnie zaczyna się większość znajomości :) co innego gdybyś powiedział, że ona nie jest kompletnie w Twoim stylu i ak dalej... ale skoro Ci się podoba, to super!

Gość a ja znam taką parę
a ja znam bardziej ekstremalny przypadek: ona - skończyła własnie 18 on - 25 są ze sobą 4 lata i planują ślub, więc wszystko jest możliwe, trochę to dziwnie na początku wyglądało (ona 14 on 21) ale wszyscy z czasem przestali się dziwić, z początku on mówił, że jest z nią tylko dla zabawy, że to nic poważnego, jednak z czasem się zakochał :) powodzenia

Gość łola
SEX JEST ZAKAZANY Z MŁODYMI OSOBNIKAMI!!!!!!!!!!!

Gość S A M A E L
dzięki korki są jutro, to postanowiłem zaproponować jej kino po. napisze smsa żeby się zastanowiła.

Gość S A M A E L
łola seks jest zakazany poniżej 15stki (chociaz osobiście uważam że mozna by podniesć ten wiek ze 2-3 lata)

Gość a ja znam taką parę
i muszę dodać, że sama jestem ze swoim facetem od 14 roku życia a dziś mam 22, więc to ile kto ma lat nie zalezy od tego czy może być w poważnym związku czy nie

Gość AnatolijA
Ja związałam się z moim facetem, gdy miałam 17 lat a On 23 i jesteśmy nadal razem juz 5 lat :) W wieku 17 lat można prawdziwie pokochać :)

Gość S A M A E L
Anatolija gratuluję

Gość AnatolijA
SAMAEL skoro uważasz, że to fajna, rozsądna dziewczyna, a na dodatek fizycznie Ci sie podoba, to warto spróbować :0 17 lat to już prawie dorosła kobieta :)

Gość tak z ciekawosci
sie zapytam- z czego udzielasz korepetycji?

Gość S A M A E L
z chemii

Gość hęhfopdfgoigfuhjfituho
ja znam parę Ona-18, On-32 zaręczyli się w walentynki, są ze sobą 2 lata

Gość szprota
ja też znam taką parę.. z autopsji kiedy poznałam swojego mężczyzne mialam 18 lat a on.. 26:0 mieliśmy oboje ogromne obiekcje ale postanowiliśmy spróbować i udało się:) to jest prawdziwy piękny związek. mnie nie interesuje trzymanie sie za ręce i patrzenie sobie w oczka. jesteśmy dla siebie olbrzymim wsparciem. a co do seksu... ostatnio powiedział że dopiero ze mną poczul co to naprawdę znaczy:) nie generalizuj- wiek nie jest jedynym wyznacznikiem wartości dziewczyny